oh my god

jag var livrädd igår, men det slutade bra. men vem vet vad som hänt ifall vi tippat över..?
jäkla väder.

______________________


seg dag. varit trött och tänkt mycket på inatt. sen så ringde telefonen.. och det var jossan :D hon har kommit hem från italien nu! lustigt att vi var på samma ställe just då också. och gud vad glad jag blev av att se henne :) 

JAG LÄNGTAR TILLS IMORGON.


nu syns magen :)

idag har jag äntligen träffat Malin :) när vi bestämt har det alltid kommit något i vägen, men inte idag :) vi tog en sväng på köpis. varken hon eller jag hade ätit nånting så vi slog oss ned på restaurangen där. med tanke på min kroppsstorlek och det jag får i mig borde jag egentligen vara smällfet.. :b ursäkta uttrycket men jag kan faktiskt äta hur mycket som helst! Malin har påpekat flera gånger att jag måste vara gravid. det kom upp idag också, men jag är inte det. det skulle synas då, väldigt bra. så än så länge är det bara hon som är det :D sist jag såg henne syntes det inte så mycket men nu gör det verkligen det :) hon har världens gulligaste mage, som jag tog på hur mycket som helst. ÅH. jag längtar tills februari! bara för att det är aktuellt såg vi självklart bebisar överallt :) "Malin, tänk - snart får du en egen.. ååwh!" 












  

en sväng på stan

halloween till helgen - då måste man ju klä ut sig :D åkte in till stan till utklädnadsbutiken brevid hang loose men till våran stora förvåning är det nu en tatueringsstudio. jag och sofie gick in för att fråga vart butiken flyttat, och vad pinsamt det var. först stod vi och småtjafsade om vem av oss som skulle fråga - inne i affären. inte ett dugg pinsamt. killen stod och flinade åt oss och då tog jag tag i det och frågade. - men det är ju här. - eeh okej.. och sen skrattade han och sa att dom flyttat till berggrenska. så vi tackade för hjälpen och åkte dit. där fanns allt! jag hade hittat världens pilotdräkt på internet. den var jättefin på bilden men inte lika på mig. den satt bra - men den var så jäkla kort. killen i affären tyckte jag skulle ta den och sa att ingen skulle klaga för att jag visade för mycket ;] men nej. jag vill inte visa rumpan för alla ;D så är det bara. haha! nu ska vi åka till ett urhyrningsställe och kolla istället. vi tar det här på fullaste allvar!

sen ska vi till köpis och träffa Niklas och Johan, som vi var en stund med på stan också. vi får ju inte nog av dom! :)

ännu senare ska jag jobba.


don't go wasting your emotions

.. när jag vet hur det kommer sluta.


______________________ 

Jag är vaken nu för att jag ska följa med Nathalie och besikta storebror robbans bil.
Vi åkte hem till Robin igår efter jobbet, och då stod det klart för mig; jag vet typ ingenting om bilar. seriöst :O inte för att jag är särskilt intresserad av att veta nåt heller men Nathalies bil var ett hett samtalsämne ett tag och då stod jag bara där - som ett stort frågetecken. det kändes inte kul att inte ha någon koll :b  men jag har en plan angående bilinfo! jag kanske kan be killen som ska besikta bilen att lära upp mig lite? tusen frågor kör jag ju på alla ;]


vilket misslyckande

gissa vad jag gjorde? jag glömde min plånbok hemma när jag skulle till arbetsförmedlingen.. jag och jossis ställde oss uppe på norr, eller heter det nordost? jag vet inte, haha. så vi tog en riktigt promenad. sen när vi kom till a-f för att fixa mitt inlogg behövdes legitimation. och jag hittade inte min plånbok nånstans :s helvete. men hon hjälpte mig ändå :) fast inlogget kunde jag inte få. jag kunde ju vara vem som helst. men jag är ju såå rolig. har du inget som kan understryka att du är du? nja.. det står ju mitt namn i min agenda iförsig. men det duger väl inte :P nej!! 
jag får fixa det sen. nångång.

efteråt åkte jag och jossis till camilla en sväng. åkte in till gävle och åt och nu är jag hemma :) ska packa, vila och sen kommer nathalie runt kvart över 7.

jag trodde klockan var typ tolv..

vaknade imorse och det kändes som att yes, nu har jag äntligen fått sovit ut. sen fick jag leta igenom hela sängen för att hitta telefonen - skulle ju kolla vad klockan var. jag vände upp och ner på allt men den var spårlöst försvunnen. att jag har på ljudlös hjälpte mig inte heller. till slut hittade jag den på golvet.. innan jag somnade inatt höll jag tydligen på att skriva ett sms, men jag hann inte skriva klart det innan jag somnade. tur det, för jag fattade ingenting av det som stod :b klockan visade sig vara 9,38 iallafall.. 

på tal om nåt helt annat; det gick bra på Ica Maxi igår :) förutom Nathalie var det två tjejer till; julia och jessica - tror jag dom hette ;) jättetrevliga var dom iallafall. så jag kommer nog att trivas där med. det tror jag :)

nu ska jag väl gå och göra det jag alltid gör - göra mig i ordning. jossis ska följa med mig till arbetsförmedlingen :) jag har glömt bort mina inloggsuppgifter och sen måste jag fråga dom lite saker också. så jag måste dit, annars blir jag nog utskriven därifrån.. :O

28 oktober

SOFIE FYLLER 19 ÅR IDAG! grattis :D


hemma, och ska snart iväg igen

lika roligt på jobbet som alltid. jag trivs så bra :) man får så himla mycket uppskattning. om dom säger att jag sköter mig jättebra och att de tycker att det är kul (som fan) att jag jobbar där så borde det ju stämma. åh. dom är underbara allihop!

nu ska jag försöka att äta nånting och sen byta om för att åka till nästa jobb. Nathalie kommer och hämtar mig runt halv 8 så jag behöver ju inte stressa livet ur mig. tack och lov för det ;]


idag kan ingen påstå att jag inte gör nånting vettigt

jag hade alarm på 8.30 och jag klev upp på en gång. jag känner mig jättepigg idag och det kan väl behövas. ska börja på mitt nya extrajobb idag :) först ska jag jobba mellan 12 - 18 på mitt vanliga ställe. sen hem och fixa för att sedan åka till Ica Maxi nångång innan 8. där ska jag ha intro med nathalie mellan klockan 20 - 23.  och samma tider där tisdag och onsdag med. ska bli skönt att få jobba ännu mer :) finns inte så mycket tider nuförtiden på "mitt" ställe så det är bara kul att Nathalie fixade in mig där. tack!

_____________

jossan hörde av sig igår :D har inte hört nåt av henne sen innan hon åkte i fredags. men det lät som att hon hade det bra iallafall. hon drack vin och grejer ;] det är väl det man gör i Italien. och snart kommer hon hem! <3


god kväll

känner mig inte alltför på topp idag. jag tror att det beror på gårdagen ;] [  nähä.. ] vi badade badtunna hemma hos nathalies pappa matte till att börja med :) skulle ju bli kanon. vi bytte om till bikini ( alla utom jossis & cami - de hade inte med sig några badkläder så de fick ha shorts på sig ), drog på oss handduk, gick ut i kylan, kände på vattnet och AAAJ! det var så jäkla varmt! kollade temperaturen och den visade 50 grader. men aldrig, det måste ha varit mycket varmare än så! matte fick hämta vattenslangen och spola i kallvatten i säkert 20 minuter innan vi till slut kunde hoppa i :b och tills det gick stod vi därute, i blåsten. det var mycket trevligt.. men när vi väl kom i var det hur skönt som helst. kanske aningen för varmt för min del men det gick. ett tag (: 

heartbreak därefter. jag och jossis sprang runt där inne på egen hand. det blev kaos och vi tappade bort alla. men vi gjorde det bästa av situationen ändå ;D men ärlig talat. jag föredrar faktiskt hang loose. men jag och jossis var snälla igår och följde med resten till h.b för att dom så gärna ville dit. men som jag alltid sagt; det är nästan bara slusk där. jag tycker jag har erfarenhet nog så att jag kan yttra mig om det. USCH.

_______

nu har jag badat och gjort mig i ordning. blir mys ikväll. One Tree Hill, Gossip Girl och litet inblick på Life Of Ryan också, givetvis. jag älskar söndagar!


eckerö-linjen /

dagstur med familjen.

05.25 ringde min telefon. jag klev inte upp förens en halvtimme efter. tecken på att jag var pigg imorse :b sen fick jag stressa men jag hann bli klar till halv 7 ändå. alla här hemma blev imponerade. jag är inte känd för min snabbhet att göra mig i ordning direkt ;] vi åkte till nybo och hoppade på bussen där istället för att åka till stan. kändes lite onödigt att göra den svängen.

jag hinner inte ta alla detaljer men det var jätteroligt :) vilka pärlor man ser på såna där båtar.. och gissa vilka jag träffade? linus, bärra, micke, häckling och någon okänd. det hade jag inte förväntat mig :D så jag umgicks lite med dom också.

kom hem för en stund sedan och nu har jag någon timme eller 2 på mig att göra mig iordning. skönt att slippa stressa. skulle inte gått så bra när jag är så trött.. men det blir det snart ändring på ;] men ska jag verkligen fixa mig när vi ska bada..? låter inte så jättesmart kanske.

fixat håret, och trött är jag

värsta söta tjejen klippte mig idag :) hon var jättegullig! hon pushade mig till att gå en frisörutbildning också. det var det jag ville bli när jag var yngre. för sisådär 4 år sedan :b hon tyckte jag skulle köra på det. ja, vi får väl se ;]

hon klippte bort det slitna, fixade till sneluggen och sen la hon i samma bruna färg som jag hade. och så la vi i ännu mera färg i slingorna och sen gjorde hon några fler också. jag blev jättenöjd :) sen skulle jag ha shampoo, balsam och hårpuder också. billigt? 2087 kr gick mitt roliga på. men det var värt det.

ikväll blir det lugnt för min del. ska upp halv 6 imorgon bitti. ska åka eckerölinjen imorgon - jättekul.. :) sen på kvällen ska jag bada badtunna. den ni! ;D


jag saknar er redan :/

Linn åkte till spanien i tisdags och idag åker Josefine till italien. jättekul för er, mindre kul för mig :( när jag slutat igår åkte jag hem till jossan fort som fan för att ha vårat avsked. och om en halvtimme går hennes flyg. pratade nyss med henne och fan vad sakta den här veckan kommer att gå :/ jag känner det redan. undra om jag hinner åka till arlanda och hämta henne? såklart jag inte gör.. men ändå :( hoppas hon får det roligt iallafall. och Linn också såklart :)

jag jobbar ikväll

jobbar mellan 17-21.30 ikväll. innan ska jag skjutsa in moster till stan och efter jobbet ska jag hälsa på Niklas :) som det ser ut nu iallafall. 

och imorgon ska jag äntligen fixa mitt hår! klippa bort topparna och göra nånting åt utväxten samt lägga i ännu mera slingor. jag pratade både med jossan och sofie igår om hur jag borde göra med mitt hår. jag var mörkbrun förr och nu är jag ljusbrun. jag undrade vad som passade mig bäst; ifall jag ska återgå till det mörka eller fortsätta med det ljusare. båda valde det sista alternativet. men jag gillade båda.. jag får sova på saken helt enkelt.


HIGH SCHOOL MUSICAL 3

jag tänkte att det skulle vara jag, sofie och massa småtjejer :b dom enda som skulle vara äldre än oss skulle vara 7;åringarnas föräldrar. men det var inte så, "småtjejerna" var faktiskt jämngamla med oss, höhö. sen var det inte bara tjejer heller.


men på tal om filmen.. :D den var jättebra! verkligen jättebra. jag kan faktiskt tycka att den är den bästa av dom 3 :O om jag inte rös så blev jag tårögd. det var antingen eller. jag och sofie snyftade förmodligen mest i hela salongen ;] eller utbrast ååh i flera olika tonlägen - beroende på händelse ;] troy var inte läcker i bara en scen om man säger så. eller romantisk. 



så fort den kommer ut ska jag ha den. till min samling. sen ska vi ha h s m - maraton! :D låter som att josefine kommer gilla den ideen mest av allihopa.. 


När filmen var slut och vi torkat tårarna gick vi ut så vi kom till torget. ville in på toaletten och hämta papper för att torka runt ögonen men det var sån kö så vi gick till mcdonalds för att hämta papper där istället. haha, det ångrade man ju ganska snabbt. när vi kom närmare så skrek dom som jobbade där vad vi ville ha, men jag sa att vi bara skulle in på toaletten ju. dom gick med på det. när vi kommer fram och tänkte gå in blockerar dom ingången. och säger att vi inte får komma in ifall dom inte får varsin puss. EH! jag totalvägrade och höll på att skratta ihjäl mig. för dom var ju rätt roliga ändå. dom var utländska, kanske jag ska säga också. inte för att jag har nåt emot dem, men svenskar är ju så blyga av sig så att chansen att en svensk skulle göra sådär är liten. i vilket fall, vi stod säkert där i 3 minuter innan vi fick komma emellan. men innan det sa en av dom ; men kom igen tjejer. bara en puss? det är ju INGEN BIG DEAL.  efter det sa inte jag nåt mer. vi skrattade så tårarna rann. haha herregud. det var det värsta.. 
 
  

daglig dos

ska iväg och umgås med josefine om en stund. ska bara byta om och piffa upp mig lite ;) vet inte om jag hinner hem nånting innan jag ska iväg till stan. jag och sofie ska ju på high school 3 ikväll, som jag säkert nämnt x antal gånger :D men kul ska det bli! har jag väntat på länge på.


____________


you can have what's left of him

i'm sick of my sickness

jag lär aldrig bli fri från den här hostan. eller förkylningen :/ den ger sig aldrig. det är en vecka imorgon. jag är inte jättedålig men det är drygt att det inte släpper.

ska iväg med sofie snart. innan hon börjar jobba klockan 16. ska bara välja kläder och sen är jag redo :)

PREMIÄR IMORGON, BABY


I would put myself first and make the rules as I go

precis som du. vilken effekt du har på mig.


_______________

jag var på ikea idag :) JAG ÄLSKAR IKEA. jag skulle kunna gå runt bland alla saker hur länge som helst. allt finns - på samma ställe. jag är intresserad av inredning så jag trivs som fisken i vattnet där. men jag var lugn idag. köpte silvriga krokar som jag ska sätta upp i mitt rum. nånstans. sen köpte jag 2 förvaringslådor också. jag har så mycket saker som jag envisas med att ha kvar men som inte kan ligga framme.. ;) och vilket jobb det var att bygga ihop dom. jag har ont i fingrarna fortfarande efter allt pillande och skruvande! :( när jag äntligen fick ihop dom 2 efter sisådär 40 minuter kom patrick och hans kompis danne(?) och hälsade på mig. sen blev det dags för desperate housewives med mamma och lillasyster. jag blev helt paff efter dagens avsnitt. jag fattar ingenting.. vad har hänt med susan och mike? "älskling" var inte han! och att gabrielle och, förhoppningsvis, carlos har barn? jag måste ringa emelie och reda ut det här.. är det någon som har koll på d h så är det hon.


morgonpromenad

gick på promenad med emelie och nathalie imorse [ vid 12-tiden närmare bestämt ] :) jag hade ändå tindra idag så det passade jättebra. tog en timmespromenad här i krokarna. kändes skönt att få röra på sig, men förkylningen satte fart.. jag borde kanske ligga inne och ta det lugnt tills det gått över? halsen är bättre idag iallafall. det är ett stort plus.

nu ska jag bada. med massa skum! det är min nya grej.  


IF I WERE A BOY

jag har lyssnat på den hela dagen. slutsatsen; varenda kille är världens idiot i mina ögon just nu. ursäkta, men så är läget. haha.

______________________


jag kom nyss hem. trodde jag skulle komma hem till packningen som jag skulle plågandes skulle få packa upp. men mamma hade gjort det åt mig :) vad glad jag blev. tänkte ringa runt lite och se vad jag ska sysselsätta mig med ikväll :) en hemma kväll finns ju inte på kartan.. 

jag ska jobba idag

jag gick upp halv 9 idag. helt otroligt! under morgonen har jag packat och haft mig. ska åka hem till mamma idag. pappa ska snart skjutsa mig till apoteket för jag måste ha halstabletter, sen hem och lämna packningen och efter det till jobbet. jobbar mellan 12 - 18 idag med lina, tror jag? :) fast jag är stressad ska jag sätta mig här.. håh!



FÖRLÅT..


___________________


Beyonce - If I were a boy

tusen tack, familjen

släkten kom och firade mig idag :) och jag fick jättebra saker. pengar var populärast, men det är jättebra för det behövs alltid och då kan jag köpa precis vad jag vill. hudvårdsgrejer, perfekt när jag är så mån om mig själv, presentkort på det ena och andra så jag kan välja och vraka när det blir dags att flytta hemifrån, världens finaste armband av världens bästa lillasyster. sen småsaker som underkläder och sånt ;) nä, jag har haft det urbra idag.

jag väntar på att gossip girl ska börja. men jag kommer inte hinna se hela för jag ska hämta sofie på tågstationen strax innan 8 :D det kan jag avbryta gg för. sen får vi se vad vi hittar på. ska jobba imorgon och innan det ska jag hinna packa. pappa åker till norrköping imorgon igen och då far jag hem till mamma.

och på onsdag ska jag och sofie på high school musical 3-PREMIÄREN :D

__________________


11;32

det var klockslaget jag vaknade på. jag sover ju för mycket! men att jag sov på soffan inatt kanske är orsaken till att jag sov så länge.? skönt var det iallafall :) som omväxling. jag brukar ju ha ont i hela kroppen efter en natt på soffan. men inte idag.

igår kollade jag på dandsbandskampen innan jag åkte för att hämta jossan. jag trodde inte att det skulle vara någon större hit men där blev jag förvånad. det var faktiskt jättekul :D dansband är väl inte riktigt min grej men jag gillade det där. Peter Settman är det ju inget fel på heller!


 

den låten låg på svensktoppen i 65 veckor.
oj, vad långt. det är nästan 1 år.
nästan??!


Sen hämtade jag upp Jossan, åkte till sandviken och hyrde film och sen till camilla. jag och jossan vet att vi måste välja en film fort som sjutton. står vi och velar kan vi vara där inne hur länge som helst. så vi tog första bästa; the hottie and the nottie med paris hilton.. [nu skäms jag, haha] kristin hade beskrivit den filmen som värdelös. och om till och med hon inte gillar den så kan den inte vara bra. men så hemsk var den faktiskt inte. väldigt överdriven bara. men jag somnade så den var väl inte skitbra heller ;b

när filmen var slut åkte jag och jossan till interpool till niclas och hans liga :) var där någon timme och sen åkte vi hemåt. jag la mig på soffan som vanligt och somnade innan jag visste ordet av.

och nu ska jag börja göra mig i ordning. släkten kommer och firar mig idag :) ska bli kul.


_______________







myskväll

vilken bra dag! kalas hos helen och sen har jag kollat på high school musical 1 och 2. jag älskar dom filmerna! och på onsdag har den 3;e filmen premiär! :) underbart. jag tror att sofie får haka med mig på den, är väl bara vi två som är tokiga i filmerna? ;) vi låg och kollade på dom idag, fast jag hemma och hon i arbrå. visste ni att hon är en hejare på att snickra och ha sig? nä, inte jag heller. men nu så ;D






kusinfamiljen är här - helen + hennes pojkvän jonas. vi har ätit och haft det trevligt. helen har sina tjejkompisar hemma så dom fick komma ner hit.

nu väntar jag på att josefine ska bli klar så vi åka hem till cami. ska kolla på film och ha det mysigt bara :) det behöver jag.


____________



never you, baby.

bra hämnd

jag pratade nyss med min kompis christoffer, efter många ringförsök.. när jag äntligen fick tag på honom så jobbade han. stackarn! men han kunde göra mig en tjänst ändå :) han ska ringa mig när han slutat - om jag nu svarar.. "vet du hur man svarar i en telefon, anna?". då svarade inte han tidigare idag med flit för att han tycker att jag är omöjlig att få tag på. TACK FÖR DEN ;b jag har alltid min telefon på ljudlös, men jag inspekterar den flera flera gånger. tycker det är roligt när det liksom blir suuuprise. men jag är nog den enda som tycker att det är kul på det sättet. dom ser det inte från min synvinkel.. ;)

nu ska jag nog hoppa in i duschen och börja pyssla lite. eller ligga kvar på soffan lite till.. jag ska tänka på saken en stund (;

GODMORGON

jag är inte alls på topp idag. den här rethostan vägrar ge upp :/ sen att min hostmedicin är slut gör det inte bättre. Jag får inskaffa mig en ny!



GRATTIS BÄSTA KUSIN :D 17 år idag. det går så fort..


fast jag inte är skyldig?

jag och lillasyster ska åka hem till mamma och städa nu. hon och sina tjejkompisar var där igår och det var inte snyggt efteråt kan jag tala om! när jag kom dit ohöll jag på att tappa hakan. så det såg ut! snälla jag började plockade undan och gjorde det snyggt. men det behövdes dammsuga och lite sånt jobb, kändes inte skitkul att göra det mitt i natten. så vi ska åka dit och få det fixat nu. fast jag inte har varit med och orsakat röran. är jag inte hemskt snäll? dom kommer hem imorgon s'att det måste ju göras. tycker det ska bli skönt att dom kommer hem :)


sen ska jag åka och hälsa på Malin :) jag vet inte vad vi ska göra men det löser sig alltid. tror nathalie hakar på också. 





 efter en vecka i fjällen kommer Tindra nog att vara i det här skicket när hon kommer hem.. plutten! :)


 

" just be careful "

ibland känns det som att folk inte tror att jag kan ta vara på mig själv. jag berättar allt för mina nära. men vissa avslöjanden blir inte så populära. jag har inte fått höra att jag måste vara försiktig bara en gång. så min tanke till det här är om man ska lyssna på sina nära eller köra på I learn everytime I bleed-stilen..? jag uppskattar att ni bryr er, men jag överlever allt. det vet ni också.


men malin!

jag skulle ha varit med Malin nu på dagen men hon hade saker hon måste göra så hon skulle inte hinna med det just nu. det gjorde inte så mycket heller när jag sitter och hostar i mjukis och har inte gjort mig klar för 5 öre ;) det blir kanske senare idag istället :) jag hoppas det för FYFAN vad det var längesen vi sågs. jag saknar henne. och jag måste ju få se henne! hon är i 22;a veckan nu! att min malin ska bli mamma.. :D nu har jag riktigt börja fatta det. du och johan. åh, det är så roligt det här :) jag vill också ha barn, nångång. men absolut inte dom närmaste åren. jag ska ha fyllt 25 iallafall. man vet ju aldrig hur det blir men jag vill göra massa saker innan jag börjar mitt familjeliv ;)




gissa vad jag gör nu? lyssnar om och om igen på Britney Spears - Womanizer
men jag har alltid gillat henne ;) haha.

OH HOT DAMN

det är självklart. Johnny Depp blev utsedd till världens sexigaste man, av brittiska cosmopolitans läsare för ett par dagar tillbaks. är jag förvånad? inte ett dugg. han är utan tvekan den ssssnyggaste 45-åringen jag sett iallafall. och han har mer än ett vackert yttre, jag tycker han är helt fantastisk. när jag såg edward scissorhands första gången när jag var runt 13 blev jag fast. och det håller i sig ;)































ooh.. GE MIG!


också kom den där kommentaren - igen!

jag träffade jossis för en stund sedan. vid äckligt plåthus.. undra om hon la märke till att lampan tändes och släcktes oavbrutet? jag ville inte säga nåt för att skrämma upp henne.

iallafall åkte jag förbi linn en sväng för att småprata lite en stund. stackarn, hon drämde till en dörr idag och det slutade med stukad hand :/ gumman.. jag berätta då för henne om mitt hostmedicinstagande. och vad säger hon?

" men anna.. du gick ju omvårdnad. ska inte du kunna sånt där? höhö"

jag känner mig helt värdelös som undersköterska just nu. tack för det :b

nu blir det massa te, igen, och klädbyten.. sen gävle. woho..


_________________


DON'T SAY THE WORDS IF YOU DON'T MEAN THEM, B

hostmedicin? jatack

jag trodde jag skulle klara mig undan.. men nej! sen när har jag tur med nånting? idag har jag hostat hela dan. riktigt dryg jävla rethosta. utsäkta att jag svär men jag är så less på det :/ jag vill inte bli sjuk. förkylningen har ju tagit fart den med. att det kan bli såhär över en natt.. vi hade iallafall hostmedicin hemma. det stod att jag skulle ta 10 ml 3 gånger om dagen, men korken hade inga mätesmått. då tänkte jag att 1 kork var 10 ml. drack och vad glad bara. men det var inte jättegott eller. sen innan jag och nathalie skulle åka och köpa present till min bästa kusin så berättade jag om min medicintagning för pappa. och tydligen var korken 40 ml. minst :o så jag har förbrukat min dagsmedicinkur redan.. :/ attans! hur ska det gå för mig egentligen..? 

vi hittade bra presenter åt blivande 17-åringen iallafall :)

ikväll ska jag ut, trots min "sjukdom". med nathalie och grabbarna. men jag ska inte dricka en droppe. ska skjutsa hem jenny och hennes kompisar. det lovade jag att göra förra veckan. men nu börjar jag ångra mig lite. skulle vara roligt att gå ut för fullt.. 

det blir väl soffan tills det är dags då. och dricka massa te. mys med mig själv!


bästa vädret hitills

det är 6 grader ute. 6 ynka grader! sen regn på det. nån mer än jag som känner för en riktigt långpromenad..? nejfyfan. tur att jag har mina mystofflor att strosa omkring i. jag tänkte börja packa lite nu. ska åka till pappa har jag bestämt. han åker bort och jobbar igen på måndag och då vill jag träffa honom lite innan han åker. 


____________

femte gången gillt. men du sabbar det nog ett par gånger till. att jag inte ens reagerar längre..?


varför tog det så lång tid?

idag känns det som jag har gjort väldigt mycket. har inte haft många lugna minuter. nathalie sov hos mig inatt för jag vägrar sova ensam hemma :) jag hatar det. vi var hemma tidigt och kollade på desperate housewives. och sen var det meningen att vi skulle kolla på tila tequila men gissa vem som somnade.. haha sällan! jag sov som en stock.

vaknade runt halv 11 imorse och då ringde madde precis. hon undrade om vi kunde åka och hämta hennes hund hemma hos dom i åbyggeby och komma med honom till sandviken tills hon slutade - javisst. sen åkte vi hem och gjorde oss i ordning.
 
jag åkte iallafall hem till josefine, och vi skulle in till stan och fixa hennes pass. hon åker till italien på torsdag. lyx! hade inte jag tackat nej till nu. hon är verkligen ute i tid med passet den tjejen ;) jag mätte mig där också. jag var 1.70 på pricken, med skor på. men ändå! fast sen kontrollerade jag det igen. och då var jag knappt 1.69.. jag trodde jag var längre än så. jag känner mig längre iallafall :P när vi var klara åkte vi till köpis, och det blev vi inte rikare av ;)

senare på kvällen träffade jag äntligen Karin. vi har inte setts på säkert 1 år :/ det är inte klokt. jag satt och tänkte på det, hur kunde jag låta det gå så lång tid? jag har ju saknat henne. men ändå blev det aldrig av tidigare. ändring ska det bli på det nu iallafall :) vi satte oss på mingel och bar och mös bara. sen åkte jag hemåt och träffade tjejerna en snabbis och nu kom jag hem.. och jag är trött. ska nog sova när som helst. 

working nine to five

fast inte riktigt ändå.. jobbar mellan 12 - 18 idag :) jag har precis gjort mig klar och ska nog lägga mig framför tvn tills jag ska åka. om jag har gnällt över att jag varit trött förut så är det ingenting jämfört med idag. men jag har ju en bra anledning.. ;]

haha, och så jag som aldrig avslöjar nånting..


_________________

trettonde oktober

jag fyller år idag :) 19. ingen särskild ålder så det känns inte så speciellt. men min familj är borta. mamma och stig är i fjällen och kommer hem på lördag. och pappa tror jag kommer hem idag i för sig.? men världens bästa kusin fyller 17 på lördag så vi ska slå hop vårat på söndagen istället :)
 
_____________________

var ut i lördags och igår blev det bara slappt. jag var inte pigg alls :b så jag, jenny, sofie och nathalie mös framför tvn istället. till one tree hill och gossip girl - i pauserna panikbytte jag till mtv och kollade på life of ryan också. kände att jag var tvungen att nämna det ;] det är nåt speciellt med honom. kan tala om att det är onödigt att försöka sig på att ha en konversation med mig när jag kollar på L.O.R också. jag är så inne i det. jag tror ni förstår varför också ;)
 







senare åkte jag och sofie hem till mathias och bakade. han och fredrik var i åshammar och kollade på film men vi åkte dit innan. att han törs ge oss tillgång till hans hus.? ;)

behöver jag säga att det inte gick som planerat? för det första hade inte han någon pajform hemma. vi fick ta en plåt istället :b och den skulle ju smörjas, men mathias hade inget sånt smör hemma så vi fick köra på lätta.. när vi skulle hälla i chokladsörjan på plåten blev den ungefär 0,5 cm hög. och chokladtårta skulle det bli.. det hände ingenting med den på 175 grader. så vi höjde till 220, vi skulle ju ändå ta ut den vilken sekund som helst. vi gick iallafall ut och tog en cigg och tänkte inte alls på vårat bakverk. när vi kom in igen skulle jag kolla hur den såg ut. när jag öppnar ugnen kommer det världens rökmoln rätt i ansiktet på mig! jag trodde jag skulle bli blind för det sved som sjutton i ögonen! och bränt luktade det inte lite heller. sofie fick panik och öppnade dörren - som säkert fick stå öppen i 20 minuter. minst. och tårtan? jag skulle beskriva den som en stor, fyrkantig skorpa med brända kanter - som jag så duktig skärde bort. men det blev ingen hit.. nej, baka är inte våran grej. det tyckte inte mattias heller :b  



mathias, om du gifter dig får väl vi göra tårtan va?
aa. förmodligen!


köpis, skumbad och tjejkväll

:) jag och jenny åkte till köpis idag för att hitta nånting nytt. vad besvikna vi blev. jag hittade, eller ska jag säga såg, ingenting! jag är en sån där som måste se det jag vill ha - inte någon sån som går runt och letar efter nåt. så jag fick handla frukt och grejer tills ikväll istället. tjejerna kommer hit då :) jag fyller 19 på måndag och då tänkte jag att vi lika gärna kunde fira det idag. så tar vi det större engagemanget sen. senare går vi ut som det ser ut nu :)

nu ska jag gå och göra mig i ordning. ska skjutsa in lillasyster till stan också. känner mig inte ett dugg stressad :b hörs!

ensamma hemma - igen

mamma, stig och tindra har åkt till fjällen och blir borta en vecka. gud så skönt ;] sen att pappa också är borta gör inte så mycket. men han kommer väl hem på måndag.? jaja. skönt i vilket fall :) 

nyvaken och känner mig tröttare än vad jag gjorde innan jag somnade. jag tycker det är asdrygt att vara såhär trött, hela tiden. sova för mycket.. det är nog där det klämmer!

ikväll ska jag ut iallafall. med tjejerna :) jag hoppas bara att josefine blivit frisk. inget är detsamma utan henne.

_______________


jag förstår inte vad jag såg i dig. efter igår förstod jag det på riktigt. du har nåt fel. seriöst, du måste ha det! någon vettig skulle aldrig ens tänka tanken att göra sådär.

fredag, börjat bra..

gissa vad jag har gjort idag? jag var ute på en joggingtur imorse :) hur stor är chansen till det, skulle säkert MATT tänka. han är min sk personlige tränare. [det är mitt ex halvbror i övrigt] så jag ska allt förvåna honom så fort jag får tag på honom :) annars har jag bara legat framför tvn. jag hoppas det beror på årstiden att jag är såhär hängig. 

just för tillfället så funderar jag på att städa rummet. jag är en sån där som bara slänger saker runt om mig. så det betyder att jag går runt och städar ett par gånger om dan. det kan gå fort när jag väl är igång! sen vid 3 ska jag till bomhus och lämna vinterdäck. och ikväll ska vi..? :)

jobbmässa , fan vad kul

oja.. vi hade bestämt att vi skulle åka in till gävle och hämta upp emelie halv 12. det var väl då vi åkte härifrån ;) jag fick i uppgift att skriva ut mina plus emelie och nathalies cv'n. det tog ju inte lite tid. blev hur mycket papper som helst! men vi kom iväg till slut. jag fick köra eftersom nathalie har träningsvärk sen hon boxat på nitendo wii med sin storebror :P vi kom dit iallafall och det var hur mycket folk som helst. fick nästan cityfestvibbar i all trängsel. jag lämnade in cv'n till bland annat kungsberget, axmars (stavning?) brygga,  hembiträdesnånting, personlig assistent och till någon skidort i norge. sen så var det nog inget mer (: jag öste dom runt omkring mig bara.. 

kom nyss hem från köpis. hämtade sofie - gud vad jag är snäll. sen så blev vi hjältar också. någon förvirrad människa hade glömt bilnycklarna i bildörren så vi lämnade in dom i receptionen. också snällt ;] 

ikväll ska jag nog ta en riktigt långpromenad. eller kolla på nån film. jag känner inte för så mycket idag om jag ska vara ärlig :/
 


inget dagsbegrepp / förlåt karin <3

jag måste varit yr idag. jag har trott att det varit tisdag. men det stämde inte.. :O skulle ha varit med karin idag. vi har inte träffats på hur länge som helst så jag såg verkligen fram emot det. och sen så tabbar jag mig. ska iväg på jobbmässa imorgon och ikväll ska jag leta upp alla betyg, skriva nytt cv och så vidare så det fanns ingen tid idag :/  


is it cold in here?

min rumstemperatur ligger på 23 grader och jag fryser. jag kanske är på väg att bli sjuk? :O det känns ju i halsen ibland.. men jag hoppas att jag klarar mig undan det. ska hålla er uppdaterade om saken ;]

 

personlig lista

jag hade tråkigt.. :) kom inte på nånting att skriva om så det får bli en lååång lista istället.

BRUKAR DU:


Titta på dig själv i spegeln: det händer ett par gånger om dagen.
Gnälla: ja, om det finns anledning till det så.
Skrika: please.. så fort jag blir arg så skriker jag mer eller mindre.
Sova: varje dag, men på tok för lite.
Ha ångest: om jag gjort något dumt brukar jag ha det.
Skada dig själv med flit: skulle aldrig falla mig in faktiskt.
Ta mediciner du inte borde ta: haha nej. såklart inte.
Vilja dö: med handen på hjärtat; nej.
Drömma mardrömmar: jag minns aldrig vad jag drömmer.
Drömma sexdrömmar: samma här..
Ta droger: nej, sånt gillar jag inte.
Försöka vara annorlunda: haha, det tror jag verkligen inte att jag gör.
Klä dig i svart: jag gillar svart så det brukar jag väl.
Gå till kyrkan: bara om det är något arrangemang såklart. annars är det sällsynt att jag är där.
Gå i skolan: brukade. jag är klar med det nu. tror jag?
Röka: jag ska sluta helt och hållet.
Ha sex: inte regelbundet..
Ljuga: jag försöker att låta bli.
Hata folk: nej, inte hata. ogilla är en annan sak.
Lita på folk: jag är blåögdast i världen och tror bra om alla tills dom bevisat motsatsen. så ja. jag litar nog till och med för mycket på folk. my bad!

VEM:

Saknar du:
min farmor. jättemycket.
Vill du döda: jag är nog inte kapabel till att döda någon överhuvudtaget.
Rörde dig sist: min kompis fredrik.
Vill du slå: jag är för snäll och för klen för att kunna slå någon. förutom jenny då. hon är ett undantag.
Kysste dig sist: det kan jag inte säga.
Kramade du sist: måste vara fredrik det med.
Vill du prata med: jag saknar malin, så det är absolut henne.
Skrek du på sist: jenny. vilken överraskning va?
Sårade dig sist: patrick.
Vill du bli galet full med: lisa utan tvekan!
Gjorde dig riktigt glad senast: riktigt glad.. det måste varit min körlärare.
Fick du sms från senast: robban.
Ringde dig senast: mamma.
Är snyggast på jorden: johnny depp.    ååh. vilken karl!

HAR DU:

För många vänner:
kan man ha det?
Förföljelsemani: det tvivlar jag starkt på att jag har.
Tvångstankar:
ja, ett par stycken. men inga konstiga. haha!
Någon annan psykisk sjukdom: nej
Någon fysisk sjukdom: inte det heller.
Någon skada: jag har lite ont i foten..
Färgat håret: ohja! många gånger.
Brutit några ben: mhm, mitt nyckelben. ont som fan gjorde det också.
Några piercings: räknas öronen? isåfall bara där.
Egen dator: ja.
Bra självförtroende: det skiftar från dag till dag.
Kysst någon: det har jag allt gjort.
Sagt jag älskar dig till någon idag: mm, till mamma och pappa.
Bjudit ut någon: inte vad jag kan minnas.
Varit kär: ja, fast riktigt riktigt kär har jag nog bara varit en gång.
Dumpat någon: javisst.
Stulit någonting: gjorde en engångsgrej när jag var 4. sen har jag varit duktig.
Lämnat landet: för semester-resor, ja.
Tuttat eld på nått: haha nej. skulle jag nog aldrig våga heller.
Gjort något olagligt: vid ett par tillfällen har till och med jag varit olydig.

HUR:

Går du: som folk..?
Svarar du i telefonen: heeeeej, och så världens smile på det också.
Fördriver du tiden: kolla på nån av mina tusen serier, umgås med vänner eller nåt annat kul.
Mycket pengar har du: ni skulle aldrig tro mig ifall jag svarade på det.
Tjänar du pengar: genom att jobba..?
Ofta diskar du: om det räknas att starta en diskmaskin.. 1 gång i veckan, i genomsnitt.
Ofta städar du: det gör jag lite smått varje dag. jag är riktigt bra på att slänga saker omkring mig.
Många stör du dig på: ingen just nu.
Ofta träffar du din familj: varje dag.

TROR DU:

Att du kommer bli något: haha ja. det är klart jag kommer bli något!
På gud: nej, det gör jag inte.
På rymdvarelser: hell no.
Att folk tycker om dig: det hoppas jag att dom gör iallafall.
Att du kommer leva länge: jag vill inte bli så gammal.


vad jag har varit duktig idag

gick på en riktigt långpromenad med tindra. men jag var nog i mer behov av det än henne :b stannade och ringde idre hos nathalie en sväng också. och det ser ljust ut :) hoppas, hoppas!

men jag höll ju på att skämmas ihjäl på vägen dit! jag klev bara upp ur sängen, drog på mig mjukisar och satte upp håret och sen gick jag. inte tänkte jag att jag skulle möta någon. men det gjorde jag. mötte markus och hans hund. när jag fick syn på honom hoppades jag verkligen att han inte skulle se mig. hah. sen när fick jag sån tur.. varför är det alltid så? när man verkligen inte vill träffa någon är det precis det man gör.. :b

kom hem för en stund sedan och nu ska jag börja fixa mig i ordning och sen hitta på nåt kul :)

spioneri är våran grej.

jag lämnade in min telefon igår. det betyder att alla nummer är så gott som borta - igen :/ men bara telefonen blir fixad så.. efteråt följde jag med nathalie ut till madde :) hon behövde fler sex and the city-avsnitt så nathalie plockade på sig hur många säsongsboxar som helst och sen åkte vi. vi blev kvar där en stund. behöver kanske inte tala om vad vi fastnade framför.? ;) när åkte därifrån träffade vi henke och jonas en snabbis. sen kom vi på en sån där jättebra ide igen, om att spionera på jens. det var faktiskt nathalies ide nu när jag tänker efter. karln jobbar på ericsson så vi stod vid yet runt 10-snåret. men nathalie fick panik, skulle ju vara pinsamt om han såg oss. så vad gör hon? hon kör därifrån - rätt framför honom. det var osynligt det :P  jag tror inte att han såg oss..


vilken omväg du tar.
men vart ska jag åka då?
du vet väl vart kjell ligger?
kjell.? vad fan är det?
men den där macken!
SHELL heter det.
jaha.. 




nu vaknade jag precis och ska ut och gå med tindra (:

 


morrn!

jag trodde jag skulle sova hela dagen. eller tills pappa skulle komma och väcka mig. men jag var klarvaken vid elva :) huvudvärken är borta också. och så skiner solen ute. det var på tiden.

idag måste jag iallafall lämna in min telefon. igen. brusandet har inte slutat. jag trodde man lämnade in saker på lagning för att få dom fixade..?

nu ska jag sätta mig i solen en stund och sen göra någon nytta.


we don't celebrate sundays

vädret har varit kasst
jag har haft ständig huvudvärk
och jag har inte orkat gjort ett dugg

nu ska jag i alla fall gå och lägga mig så man är piggar på sig. så lite som jag sovit borde jag kunna sova tills tisdag. minst :b men sån tur har jag nog inte. godnatt!


Om inte jag haft bättre syn skulle jag tycka att han där borta är väldigt lik cast away-killen.
Tom hanks?
Ja, precis!

 

jag är inte bakis. jag har sömnbrist!

har varit nykter och duktig hela helgen. igår var vi på 20 års fest hos madde ute i åbyggeby. jag hade jättekul :) sen ville tjejerna ut på krogen så då bar det av dit. heartbreak blev det, fast jag ville till hang loose. men jag hade inte mycket att säga till om :P och hur var det? jobbigt. ursäkta tjejer, men det var det ;) var ju urtrevligt med alla trevliga 40 plusare också.. usch! jag tror fan vi var yngst därinne också. det blev populärt! sen fick man försöka se till att någon inte fick en smälljävel för sitt beteende också.. jag hade fan det inte lätt :b

och sen på vägen hem höll jag på att dö. eller vi! vi åkte längs vägen brevid teatern och kungshallen. om ni förstår hur jag menar. så ser jag 2 puckon som går mitt i vägen. och stannar där också. så jag var ju tvungen att sakta ner farten - antog ju att dom skulle flytta på sig. men nej! jag var tvungen att stanna och sofie flög på tutan. då vänder sig en av killarna och ser HELT galen ut. han började springa mot bilen men hans kompis tog tag i honom och försökte knuffa iväg honom. jag fick sån jäkla panik! för han började ju slita sig loss och var hur nära som helst. när han var nån sekund från att slita upp dörren blev det gasen i botten. och den idioten tog i allt vad han hade och slog till på sidorutan i bak. jag hoppas fan att han gjorde illa den! han måste ju tagit nåt. längre fram fick jag självklart stanna vid trafikljusen. och min något berusade, snälla lillasyster skrek att han kom springandes efter. TACK. pulsen slog fan i 300 då. haha, så jäkla elakt.

sen tar vi ett stort hopp framåt.

hämtade sofie hos mathias när jag vaknat till liv. hon, som inte drack måttligt, tyckte att jag såg bakis ut. och det ska komma från henne.. vilket skick.. ;D jag har sovit runt 11 timmar den här helgen. snacka om sömnbrist från min sida! har haft huvudvärk sen jag vaknade :/ mår inte bra alls. 

har precis kollat på gossip girl, som äntligen har börjat igen :D men självklart på sämsta tiden! nu krockar det med life of ryan.. :(   

tack pappa..

jag kom hem sent inatt och sen vaknar jag vid 9 av att pappa och hellas håller på och fixar i badrummet utanför mitt rum. dom ska göra om där :) kul att dom ska göra det, men inte fan idag :( inte så tidigt.. huh.

igår var nog lyckligaste dagen hitills. jag gick som på moln hela dagen ;] och när pappa gav mig nycklarna till bilen.. undra vem som var mest nervös? jag, som skulle köra ensam för första gången nånsin eller han, som är hur orolig som helst för bilen..? han låg iallafall och sov när jag kom hem :) men jag hörde att han tagit ett varv runt bilen imorse när han var ut och hämtade tidningen :P jag förstår honom. vi har en volvo s40 t5 från 2005, skitsnygg. klart som fan han är rädd om den.

nu ska jag vänta tills nathalie ringer och säger att jag ska hämta henne :) tills dess ska jag försöka somna.

körkort :D

jajemen. nu har jag det! känns hur jäkla bra som helst. men ni skulle sett mig innan.. herregud vad nervös jag var! har aldrig varit med om värre! skolpjäsen i 4;an var fan ingenting jämfört med det :P

hååh.. jag kan inte fatta det :)


det närmar sig

och jag är toknervös. men det ska gå bra!

nog om det! om en timme ska jag ner till köpis och träffa sofie under hennes rast. jag måste lugna ner mina nerver.. :)

_____________


onsdag /

igår gick jag upp klockan 7.. helt otroligt att jag släpade mig upp. tror inte jag behöver säga vad jag skulle upp så tidigt till heller :b efteråt åkte jag hem, och bestämde med sofie att vi skulle åka in till stan en sväng :) jag behövde nya skor - igen. ett par vanliga, inget krams. tror ni jag hittade några? nej. och vi kollade överallt. vi drog slutsatsen att jag är för kräsen. det kan vara möjligt.
 
ialla fall så har mitt bankomatkort börjat krångla. så i måndags åkte jag till banken och beställde ett nytt. mitt kort har inte funkat i butikerna men det har gjort det i bankomaterna.. men igår var det nåt fel. det funkade inte alls :s vi testade varenda automat som fanns i närheten men det ville inte funka. det kanske berodde på att jag beställt ett nytt..? jag vet inte hur många gånger sofie har varit räddare i nöden och betalat åt mig. i vilket fall så fick det ju inte fortsätta.. :b så vi gick till banken. ett av mina favoritvänteställen.. men till min stora förvåning fick vi bara vänta runt 20 minuter. aldrig hänt förr. vi fixade mitt ärende och sen gick vi vidare.

jag hittade som sagt inga skor så vi åkte till köpis istället. där jag inte några heller. attans! kasst väder var det också. i vilket fall så kom mamma förbi så jag fick köra :) efteråt hoppade vi av hos tobbe, där han och chrille var. skulle vänta med dom tills matte kom hem. skulle hem dit och kolla på greys. robban och gynne var också med. men det blev ändrade planer.. vi kollade på nåt på 4;an istället. och sen hade tobbe tagit med sig filmkameran, för att jag sa att jag ville se våran falu-film. hade bara sett den en gång. men jag ångrade mig ganska snabbt. fyfan vilken hemsk film :P fast kul var det.

vi har börjat diskutera lite smått om att åka iväg på nånting nytt :) jag tror att vi är för unga för kryssningar? vi tjejer alltså. själv vill jag åka till uppsala eller stockholm medans det även skulle vara kul med en falunrepris. äh, vi får se hur det blir :)

nathalie kom och hämtade oss, när jag sovit ett tag. när blev jag såhär klen..?

__________

 

man är för snäll helt enkelt. och det lönar sig inte.



_______________________


du vet att du är ett svin. du visste att du skulle sumpa det på ett eller annat sätt. jag fick så många varningar om dig.. men vet du vad? jag trodde att du kunde ändra på dig. jag skulle få dig att ändra dig. men jag märkte att det bara var slöseri med tid. så jag gav upp. hur kan du inte förstå mig? håh. försök inte ens att ge mig dåligt samvete.



 


RSS 2.0