SANDVIKEN / LIFE OF RYAN

vi var ut där igår. och jag hade faktiskt kul :) men jag vill nog inte säga nånting mer om det.
förutom ååh! jag faller varje gång..                           DET ÄR INTE MIN STIL!





jag kom nyss upp ur badkaret. annars har jag legat på soffan från klockan 11 - 16. 
Life Of Ryan-maraton på mtv hela dan! vilken underbar söndag ;) trots att jag inte alls mått nå speciellt vidare idag. vilken effekt ;D

FREDAG

igår var det tänkt att jag inte skulle göra nånting alls. kanske kolla på idol och ta det lugnt bara. men det slutade med öl hemma hos niklas :) fast jag och jossis åkte hem till mig rätt tidigt för ingen av oss kände för att gå ut. fick skjuts hem av hennes klasskompisar och dom höll oss även sällskap här hemma ett tag innan jag skulle sova :)

innan hade jag och jenny varit hemma och ätit hos kusinerna. ska dit på fredag igen - årliga julbakstraditionen. vi har kört med det så länge jag kan minnas och det är alltid succe :) jag, jenny, helen och niklas. undra vilka som kommer bråka om pepparkaksformarna iår.?

_______________

jag har nyss varit på köpis med chrille och linda. fast jag stannade kvar i bilen medans dom skötte våra ärenden. eftersom jag var så trött, och såg ut så också.. ;P


DU

I'm sorry, It's all that I can say.
you mean so much and I'd fix all that I've done
If I could start again I'd throw it all away to the shadows of regrets and
you would have the best of me
 




                                                                                                                          
                                                                                jag har inget annat val.. jag måste göra såhär.


DET GICK JU NÄSTAN FELFRITT, DET DÄR

öppethus på fordonsprogrammet. 
jag och jossis uppgift var att servera fika och det var vi jätteduktiga på :) även fast killarna klagade på att det inte fanns nåt kaffe - men det var ju inte vi som stod för kaffebryggeriet. 

men jag gjorde en repris ;o förra året när jag var där råkade jag ha ner en kaffekopp, som inte var tom, rätt ner i golvet. och iår när vi satt och tände ljus och gjorde det mysigt kom vi på tanken att lära oss lite släcka-ljus-trick. .. och hur slutade det? jossis var ganska suverän och när jag skulle imponera på henne så sköt jag iväg 3 brinnande ljus över fikarummet och stearin låg det lite här och där. kul att just den publiken var i cafeterian just då också.. vi ställer alltid till med nånting ;) men förutom det gick allt som det skulle. och nu vet jag vilka alla karlar är som hon pratar om också.
det är faktiskt svårt att hänga med ibland, josefine ;D

efteråt träffade vi söder en snabbis :) ute i blåsten. vilket väder det var igår! och det värsta av allt var att jag hade lovat att skjutsa jenny och hennes kompis fia till skolan idag - till halv 9. hur pigg var jag imorse? inte ett dugg. och somna om nu är helt omöjligt..

FORDONSPROGRAMMET - HERE WE COME

jag kom nyss hem efter att ha utfört massa ärenden! nu ska jag fixa till mig, byta om och gå ut med tindra - på 40 min! känner mig måttligt stressad. ska åka till jossis och sen åker vi vidare till bessemer där vi ska servera fika på öppet hus :)
där kommer jag hålla till ett tag. så ni har koll!

MAMMA MIA

nu på kvällssidan har jag varit med axel :) vi åkte hem till honom och kollade på mamma mia. men innan vi slog på filmen kollade vi på våra bästa år-reprisen med hans jättegulliga mamma. vi är stora fan båda två ;] undra om axel hade lika kul.? tvivlar jag på! men han tyckte filmen var bra iallafall :D och det är den ju. jag älskar den




ååh..


när filmen var slut åkte vi och hälsade på jossis en snabbis. hon kallade mig för svikare för att vi kollat på filmen.. fast vi kan se den till helgen ju :) vi ska ju bo ihop!

imorgon har jag en hel del planer också. ska skjutsa in mamma och stig plus deras två vänner till tågstationen, lämna in cv på kusinens jobb och sen ska jag hjälpa jossis på öppethus på hennes skola. vi ska servera fika. ska bli kul. jag är mycket förtjust i fordonsprogrammet i sandviken ;D

"HONEY, I'M A HOOKER"

jag kollar på Jerry Springer förtillfället - finns ju verkligen inget annat man ens kan försöka kolla på. Men det kan vara roligaste talkshowen jag sett i mina dagar om jag tänker efter, för där händer det lite grejer som omväxling, slagsmål och grejer ;) det finns vakter som står redo på scenen ifall nåt skulle hända till och med. idag handlar det om att frugan är prostituerad - därav rubriken :b männen blir inte alls imponerade.!


Idag ska jag packa och åka till mamma så jag kan säga hejdå till dom innan dom åker och för att jag och jenny ska bo tillsammans medans våra föräldrar är borta. Imorgon åker mamma och stig till Tallin med stigs jobbarkompisar och dom blir borta tills söndag och pappa är i uppsala på jobb och kommer hem på måndag. kul va? ;)


THE SAME ENERGY NOW'S A DEAD BATTERY

att åka till jobbet imorse var en marddröm. jag hatar det här vädret! jobbade mellan 7 och 15.30 och efter det var jag skapligt slut. dom ringde precis då från colorama och sa att mina tapeter kommit :D och det var rätt den här gången. när jag hämtat dom plockade jag upp sofie efter en massa krångel om vart :b hon hade inget batteri på telefonen så det blev kaos men vi hittade på varandra till slut :) sen hämtade vi upp mamma på tågstationen som varit på möte i stockholm. nu ligger jag helt slut på soffan och undrar vad jag ska hitta på. ska nog hoppa in i duschen nu iallafall. jag fryser som en galning!



bli frisk, jossis :/

GODNATT

kom hem för en liten stund sen. fick slutade tidigare för att det var så lugnt :) åkte förbi hemma hos emelie där hon och sofie var och umgicks med dom ett tag för att sedan träffa nathalie som ville ta med mig på en promenad. i det här vädret? aldrig i livet! inte när jag ska upp halv 6 imorgon bitti och jobba ;o
 

och imorgon hoppas jag att mina tapeter har kommit! jag och pappa skulle hämta dom i fredags men dom hade fått hem fel :/ attans! det var rätt tapet men helt fel färg. tur att jag upptäckte det.

nu måste jag nog gå och lägga mig. är ensam hemma också för pappa har åkt på jobb i uppsala. men jag klarar mig bra ensam ;)  


CAUSE YOU'RE YES THEN YOU'RE NO

nu tänkte jag snart ta en promenad till köpis, är inte så farligt snöväder nu. och jag slipper bussen till jobbet sen. nathalie erbjöd sig att skjutsa mig och det får hon jättegärna göra :) ska faktiskt bli kul att jobba idag - var ju ett tag sen nu. det är mitt favoritställe att vara på - av mina 2. haha! och har jag tur blir det kanske 3. det hoppas vi på, eller hur kusin? :) ska skriva cv på jobbet och sen sticker jag dit imorgon.

_____________

det är inte okej att göra som du gjort.

GODMORGON!

hur skönt var det inte att äntligen få sova ut? efter den här helgen har jag inte sovit alltför många timmar men nu känner jag mig pigg igen :) ska iväg och jobba idag mellan 14.30 - 21 och innan det ska jag fixa lite här hemma och sen måste jag ner till köpis en snabbis också. i det här vädret.. mysigt.!


TJEJSNACK OCH CHAI LATTE

jag och jossan traskade ner till köpis runt 3 tiden. gissa vilka som var där? dom som åkt ut från idol. det hade inte jag en aning om. jag hade önskat att kevin var där. han är min favorit :) och alice håller jag också på såklart! någon av dom ska det bli. i vilket fall, dom hade nog hållt på ett tag för vi hörde bara Anna. och vilken röst.. hon låter ungefär som mig ;)

mötte upp sofie som slutade klockan 4. då testade vi chai latte för första gången :) jag har velat testa det och nu blev det av. det var suveränt :) fast övriga gruppen var inte lika imponerade. sen blev jag inte förvånad att Stefan gick förbi och skickade spionsms :b jag är van med såna nu. vad jag än gör offentligt så har han koll på det. känns det som :b




TYP FÖRSTA NÖJESMIXEN SOM INTE DANNE ÄR MED I!
har nog sett honom i den en och flera gånger.

Nu är jag hemma och ska iväg till Niklas och kolla på Mamma Mia senare :) vilka vi nu blir. det får vi se :)

JAG SOV ÖVER ;O

kom en halvtimme försent till jobbet idag. stressen var tusen gånger värre idag med andra ord! men tack och lov hann jag klart med allt det jag skulle göra. och tur var väl det.

det berodde nog på att jag kom hem rätt sent och somnade inte förens ännu senare. först hämtade jag och sofie upp jossis och åkte in till gävle för att träffa piip - det är inte populärt att vi träffar honom. efteråt åkte vi till johans avskedsparty. niklas var väldigt på lyset och hade ner en tillbringare så axel blev arg ;o - det blåste, lät ursäkten. haha niklas! vi skjutsade ner dom två till hang loose. och axel betedde sig konstigt, iallafall mot mig. och tydligen behövde någon förklara det för honom för att han skulle inse det. då kunde han lika gärna hållt ursäkten för sig själv! men vi är kompis nu igen. för han är världens goaste - när han inte är arg då.

sen åkte vi och hälsade på robban och tim. samtalsämnet som var populärast var lastbilar - robban, jossis och camilla är ju i den branchen. och vi övriga andra förstod ingenting :b men det var kul ändå. sen skulle jossis och camilla på krogen och jag och sofie åkte hem. och jag somnade inte förens sent.. :/


SVENSKA HJÄLTAR

jag och nathalie var riktiga kämpar idag! jag klev upp vid 5 och var pigg konstigt nog :) då hade jag sovit runt 4 timmar. När jag skulle hämta upp miss N så var jag hundra på att hon var hemma hos sin mamma men hon var ju hos sin pappa! oj, stackars dom som jag förmodligen lär ha väckt när jag väntade på henne på helt fel ställe ;b så jag hämtade upp henne på rätta stället och sen bar det av till Ica Maxi. när vi jobbat klart höll båda två på att dö - vi var faktiskt så hungriga. det slutade med att vi åkte och åt frukost. fast Nathalie tappade matlusten då killen hon tyckte såg sexig ut kom in. sexig? vad använder hon för ord egentligen? haha. hon yrade väl sådär på morgonen ;) vi hade lite span på honom - men han var ingen succe. tyvärr! och när jag till slut kom hem så gjorde jag det jag absolut inte fick göra - jag somnade ;O jag vaknade för en stund sedan. jättebra, då jag ska upp lika tidigt imorrn bitti igen! blir intressant att se när jag blir trött ikväll.

har precis kollat på svenska hjältar. När det kom till Christoffer Lindhe, som förlorat båda benen och en arm efter en tågolycka, så blev jag fast. vilken kille! 2 år efter olyckan var han med i handikapp OS i simning och kom fyra. det är helt otroligt! mina ögon var inte torra på en fläck för jag blev så rörd av historien. han är helt fantastisk!





KUL. VÄLDIGT KUL

klev upp 6.50 imorse och det var inte ett dugg jobbigt.. jag är ju världens solstråle på mornarna! åkte in till firman och sen fick jag följa med Elin ut till älvkarleby för att städa på ett hotell. det var faktiskt kul :) men älvkarleby..? det var det värsta!
sen fick jag köra fyhelvetesbil från bomhus till söder också! jag trodde det skulle gå åt skogen men det gick bra. låter som jag haft flyt idag va? ;)

sen hem och duscha för att sedan hålla axel, niklas och jossis sällskap :) dom ska ut ikväll och jag tycker det är kasst som fan att jag inte kan följa med :( ska upp 5 imorgon bitti. det ser jag inte fram emot..
innan jag åkte hem hämtade jag upp nathalie och åkte mot jossan - bara för att hälsa på.
när jag väl kom hem, kört in bilen i garaget och slängt mig ner i soffan får jag ett sms av jenny; sover du?
hon ville ha skjuts hem. fan, kunde hon inte hört av sig 3 minuter tidigare? men snäll som jag är klädde jag på mig, körde ut bilen igen och hämtade henne.

nu ska vi väl kolla på nån film tills jag somnar.. :)

_____________


JOBB HELA VECKAN UT

ska jobba fredag - måndag. känns jättebra för jag blir galen här hemma ;b men jag har varit ute lite grann iallafall; när jossis kom förbi och när jag följde med pappa och jenny och handlade på coop.

kom precis hem därifrån och nu väntar jag på att jossis, niklas och axel ska komma! undra vad vi ska hitta på? :) hoppas R.F förlåter mig för det här.


GRATTIS EMELIE

till körkortet :D jag visste att du skulle klara det.


IT'S COLD OUTSIDE BUT BETWEEN US IT'S WORSE

Igår kväll åkte jag med sofie hem till mattias [inte samma som i inlägget före]. tydligen skulle hon hjälpa honom att städa - jag trodde att hon hittade på det :b så när dom städade för fullt så la jag mig och kollade på greys istället. jag tyckte det var lite roligare faktiskt ;) sen såg dom inte ut att behöva min hjälp heller :)

vi blev kvar där till mitt i natten. när dom andra somnade så kollade jag på en skräckfilm alldeles ensam för första gången i mitt liv! Cujo - handlar om en galen hund. anledningen till att jag vågade kolla ensam var att den inte var så hemsk.. den var inte ens bra när jag tänker efter :b därför gick det så bra att titta på den. 

Nathalie kom och hämtade oss runt halv 3 - gissa vilka som såg jättepigga ut gående längs vägen då?

_________________



ATT FÖRSÖKA PRATA MED DIG.. DET ÄR SOM ATT PRATA MED EN VÄGG!


VILKEN SPION!

Mattias är den mest nyfiknaste jag känner - efter mig själv ;] och jag tycker det är jättekul att prata bort saker då han ställer en eller tusen frågor. men nu är han mig på spåren ;O och det gillar jag inte! sådär går det till inom bygg-branchen tydligen..

Och nu kanske jag måste avslöja det här. annars kanske inte jag får ta hans lägenhet om han nu ska jobba i stockholm.? haha nej.? så elak kan han inte vara :)
jag hoppas det iallafall.


JAG HAR BESTÄMT MIG

imorse var det full fart på mig! jag klev upp så fort alarmet ringde och började fixa och när jag var klar hämtade jag upp nathalie och sen åkte vi till colorama :) jag har bestämt tapeter nu. och jag tror det blir kanon när det är färdigt. efteråt åkte vi till Robbans garage och kollade på när han bytte däck. men jag som alltid måste göra saker tröttnade efter han bytt 1 däck så jag och nathalie åkte och handlade istället! men sedan åt vi lunch tillsammans allihop :)

jag tänkte pyssla lite här hemma och kanske åka till ikea senare :) nu ska det handlas till mitt rum! tapeterna får jag på fredag. tar en dag att få hem dom. hon på colorama undrade om hon kunde beställa dom på torsdag istället för idag för då är det 30 % rabatt på hela tapetsortimentet. och det var ju jättebra :) så istället för imorgon får jag dom på fredag istället.


JAG SKA BLI LASTBILSCHAUFFÖR

Jag skulle precis börja packa upp mina saker då Robban frågade om jag ville följa med honom i lastbilen till karlholmsbruk. och det kunde jag göra, jag hade ändå inget bättre för mig :) packa upp kunde jag ju göra sen! så han kom och hämtade upp mig vid min busshållsplats - med den längsta dhl-lastbilen! jag blev så imponerad av hans körning att jag också ville jobba med det. tills det visade sig att man fick åka runt till massa ställen, lasta ur, lasta på osv. det var ju inte kul på en fläck ;P jag vill ju bara köra för sakens skull.. och då tyckte inte Robban att det nog var min grej - och det är det nog inte heller är jag rädd :b men han kan inte ens tänka mig köra bil och då ännu mindre tänka mig köra en lastbil - med släp! men sak samma. jag hade jättetrevligt :) fast nu måste jag hitta ett nytt drömjobb..




när vi var klara så skulle han till köpis så jag hakade på och träffade sofie och nathalie där. han fick vara med oss tills hans vänner kom :b mr P var en av dom och hur pinsamt var inte det!? jag visste om det och var förberedd men jag trodde inte det skulle bli sådär. attans :/ sen skildes vi åt och jag åkte hem. senare åkte jag hem till emelie och kollade på desperate housewives :)

ska nog sova snart. ska upp tidigt imorgon. runt 10 nångång ;) då ska jag in till stan och beställa tapeter - vilka det nu blir. jag ska sova på saken! håh. vad svårt det är :/


TANDLÄKARBESÖK, IGEN

återbesök hos tandläkaren idag för att kolla min visdomstand, ifall vi ska ta bort den eller inte. och dom skulle inte bara ha en bild på den heller! jag fick ha 3 olika grejer i munnen som jag skulle bita på - ni vet förmodligen hur dom där röntgenbilderna tas. förutom att det gjorde jätteont så fick jag kväljningar på köpet :/ men jag behöver inte ta bort den :) dom tror inte att det ska bli några problem även om den ligger så tätt inpå tanden brevid.
jag får hoppas på det :)



vad gäller nu? jag ska packa upp mina saker tänkte jag. det orkade jag inte med igår.


MEN JOSEFINE!

jag bad henne att vara lite finurlig. och det var hon. verkligen ;D
 du vet hur man får mig att skratta iallafall :) 

_____

nu kom jag nyss hem. har 20 kg packning att packa upp - minst. och jag måste visa pappa tapeterna som vi hittade också :) dom var jättefina! men nu ska jag välja bland dom 2-3 aktuella och det är inte det lättaste. jag och min beslutsångest..

jossis här !

Goddagens. Anna håller på å städar så jag skriver åt henne. Idag har vi vart och kollat på tapeter med Nathalie. Vi hittade två stycken som vi testade hos Anna nyss, men det var lite svårt att avgöra vilken som passade bäst! Men jag tror vi bestämde oss tillslut :)

Nu är vi hos Annas mami och har precis ätit, och nu städar hon, och packar.
Jag sitter här i min ensamhet och kollar på.

Ikväll ska vi hitta på något, men vi vet ej vad. Kanske åka på en raggarrunda på byn? ;) Eller i sätra om Anna får bestämma ;d

Vi har ju nyss blivit medlem i raggarklubben på Näringen. Vi får våra medlemskort imorgon sen jäklar. Måste snart köpa en varsin skinnjacka så är det klart sen! Nu ska vi ringa raggarchefen innan vi åker iväg!



Hadetbra! ;)

ALARM FUNKAR INTE PÅ MIG

jag skulle gå upp tidigt idag bestämde jag igår. jag satte alarmet på klockan 9 men jag måste tryckt bort det i sömnen ;o för jag klev upp strax innan tolv. jättebra! nu kom jag precis upp ur badkaret. var ute med tindra för en stund sedan och det var verkligen jättekallt ute så jag var tvungen för att inte frysa ihjäl.. utan att överdriva ;) 

nu ska jag börja fixa lite här hemma och sen ska jag åka och kolla på tapeter :) mitt rum måste ju bli klart nångång!


WHEN YOU'RE GONE ..

nu har Karin åkt/flyttat till barcelona på obestämd framtid. det blir säkert hur roligt som helst för henne och jag hoppas hon kommer ha det jättebra där också. men jag är självisk och tycker att det är kasst som fan. hann aldrig säga hejdå på riktigt heller :/ och det gör att hela grejen känns ännu sämre.. vad jag saknar dig redan!

jag pratade med henne tidigare idag iallafall och hon tycker att jag ska komma och hälsa på henne  - och varför inte? det skulle jag lätt kunna göra :)


SAMMANFATTNING AV HELGEN ;

i fredags var det planer om att jag skulle vara med R.F. men eftersom jag skulle upp tidigt som bara fan på lördagen så bestämde vi att vi skulle ta det en annan dag istället. han har fixat hem filmerna som jag bad honom om så jag måste dit och se dom :) istället var jag med jossis och jag fick köra hennes bil för första gången nånsin. och det kunde slutat i katastrof! vi bytte chafför lite då och då - och jag kan inte bestämma mig för vem av oss som tog priset.. men tack och lov så klarade vi oss utan skador. bilen också naturligtvis :)
under kvällen var vi i robbans garage och på fest hos chrille. sen blev det ett axel-johan-niklas möte också.

och igår åkte jag, jenny och mamma till lager 157 :) strax efter klockan 10 på morgonen! att gå upp så tidigt efter att ha klivit upp runt halv 12 var en jäkla omställning. men jag piggade på mig. jag hade aldrig varit där heller och blev förvånad att det var i en nedlagd gammal fabrik.? det måste varit nåt sånt iallafall. och jag som sett på tok för många skräckfilmer för mitt eget bästa fick såklart knepiga vibbar. men det var ju mitt på ljusa dan så det gick bra ;) och vad stort det var. men det enda jag köpte var massa tröjor - jag orkade inte ens kolla åt ett par jeans. det värsta jag vet är att testa byxor!

senare på kvällen bar det av till emelie och håkan för singstar :) vi var först hur många som helst i den lilla lägenheten. men håkan och hans vänner drog vid 10 och efter det blev det fart på oss som var kvar :) jag kan lägga ut kort sen så ska ni få se vad jag pratar om ;) jag har nog aldrig sjungit sådär mycket. och så bra jag var. ni skulle hört! hoppas ni hörde ironin i den meningen, höhö.

sen vet jag inte varför men jag, sofie, nathalie och jossis drog iallafall till heart break med tobbe och chrille :) vi kom väl dit runt kvart över 1. så vi hann vara där extremt länge! där träffade jag åkerlind av alla människor. och tack vare det tappade jag bort tjejerna. haha sällan nån ska komma bort! men jag träffade världens snällaste norrman som lånade ut sin telefon så jag kunde få tag på dom :) verkligen räddare i nöden! min låg ju i chrilles bil med alla mina andra saker. jag har den aldrig på mig när jag verkligen behöver den.. men jag hittade på dom utanför iallafall och då var axel och johan där också - som jag och jossis följde med :) 

sen har det varit en jobbig dag tills nu. äntigen börjar jag piggna till. ska åka och hämta nathalie om 1,5 timme exakt. vi jobbar ihop ikväll ;) 


INTE ÄR JAG PIGG IALLAFALL

jag klev upp alldeles för tidigt idag. är hur trött som helst :/ sen att jenny är jätteseg gör inte saken bättre! vi och mamma ska åka till lager 157 snart :) när jenny är klar vill säga.. jag trodde att jag var den sega i familjen men där hade jag fel!


NYA THE HILLS AVSNITT




jag har väntat och väntat, kollat på mtv varje dag sen den 4;e i hopp om att de ska börja sända nya avsnitt. jag fick för mig att säsong 4 skulle ha premiär då. men idag visade dom äntligen nya istället för avsnitt som man redan sett x antal gånger :) läste på hemsidan att det var premiär den 7;e - hur kunde jag missa det? i vilket fall såg jag dom 2 avsnitten idag. och nu kommer jag att sitta spikad framför tvn kan jag lova -  varje lördag klockan 17.

fredag -

jag kom precis upp från badkaret. jag skulle kunna ligga där hela dagen men jag ska umgås med nathalie så fort jag är redo, så jag var tvungen att kliva upp. och jag måste hitta en tapet att ha i mitt rum medans pappa är hemma, kom jag på! han åker väl till uppsala och jobbar på måndag - igen. och tapetsera tror jag inte att jag tänker ge mig på utan honom. jag tror inte det skulle bli nåt bra resultat om jag ska vara ärlig.. :)


ändringar till helgen

trodde jag skulle jobba lördag men det blir söndag istället. tyckte jag var skitbra för på lördag kväll ska jag hem till emelie och sjunga rösten av mig. vi ska ha sing star kväll! hoppas hon varnar grannarna iförväg så dom lämnar huset i tid ;D

men från och med måndag så blir det ändringar på jobbet - riktiga såna också. nu ska vi byta till dag istället för kväll. jag kommer med andra ord att börja mellan klockan 5 och 6 på morgonen ;o men som det ser ut nu är det bestämt att jag jobbar varannan helg. fast om det behövs folk hoppar jag såklart in på vardagarna också - om jag kan. oj, hur ska detta gå?

__________


10 timmars sömn

och jag känner mig ändå inte alltför pigg. då måste det vara nåt fel? jag borde väl vara hur hurtig som helst som sovit så pass länge? konstigt. men jag tänkte ta med tindra på en promenad hem till pappa nu, det borde ju göra mig pigg :) jag glömde lite saker där som jag måste ha. Nathalie tyckte jag skulle komma förbi henne också och följa med henne upp på hennes vind och hämta ner saker. hon går inte upp där själv och jag förstår henne.. ;S usch!


mitt i natten..

det känns inte som jag haft en lugn stund på hela dagen.

efter att jag städat och packat färdigt hos pappa följde jag med nathalie och köpte hårfärg och pantade flaskor.. :) träffade sofie som jobbade, och satt i kassan. egentligen får vi inte prata med henne, ska låtsas att jag aldrig sett henne förut i princip men vafan. dom reglerna struntar jag i helt och hållet :)

efteråt åkte hem till mamma och packade upp mina saker. skulle kunna anställa nån som får göra det åt mig för det är så jäkla tråkigt. när jag äntligen packat upp allt så hämtade jag upp jossis och åkte till niklas och axel :) [vårat nya umgänge?] men jag skulle iväg och jobba så jag lämnade kvar jossis där och åkte tillbaka när jag slutat :) och nu är det väl sovdags för min del. om det inte är nåt supersuper bra på tv som kan hålla mig vaken en stund till då ifs - men det lär ju knappast vara så.

visdomstandsproblem? ;o

hade tid hos tandläkaren imorse. iallafall så hade jag ingenting, inga hål eller nånting. jag sköter om mig bra ;) men i lördags hade jag så himla ont där uppe till vänster - om ni förstår vad jag menar? haha, jag kan inte förklara bättre! tänkte att det var visdomstanden. kollade det idag och den har inte börjat växa ut än men den är på väg.. och den ligger alldeles alldeles i kant med tanden brevid! ;o tänk när den börjar komma fram?? tack vare den tanden ska jag på återbesök om en vecka och ta röntgenbilder och vad mer man nu gör. håh tänk om jag måste dra ut den? :/


och IKEA är ju latin och betyder jag rullar

igår var jag som sagt med jossis och jossan :) och tog en snabbrunda på köpis. när man bor 4 minuter ifrån så blir det lätt att man hamnar där. framför allt då jag alltid måste handla saker :b när jossan skulle hem gick jag och jossis hem till mig och kollade på familjen, hey baberiba - ni vet. [därav rubriken] haha, jag tycker det är så jäkla roligt. och jossis hade aldrig sett det och det var jag tvungen att ändra på :)

sen åkte jag och jobbade. ska jobba varje kväll tills på torsdag :) ledig fredag och jobbar lördag igen. sen sa marina att jag fick jobba från söndag till torsdag om jag ville, och då får jag jobba med nathalie också, så dom dagarna tar jag lätt också :)

efter jobbet träffade jag nathalie som var i stan :) hon hade sånt sug efter julmust så vi åkte till statoil hagaström men där fanns det inte. så då bar det av till gdg istället - där hade dom det minsann. snacka om att inget annat dög! :b tänk när hon blir gravid och känner sug efter nåt och måste ha det.. kul ;)


_____________________


sorry guys!

när jag vaknade morse hade jag fått ett sms av Niklas med följande text; 
kommer aldrig våga sova hemma ensam igen! :o
 
då fick jag lite skuldkänslor för det vi ställt till med.. ;) men det går över! vi får väl dra dit och låtsas få iväg det som han tror finns i hans lägenhet :)

kom nyss ur duschen och ska börja fixa mig och sen umgås med jossis och jossan :) när det finns två josefine i gruppen får man lösa namnproblemet. fick höra att folk kan tro att jossis och jossan är samma - men det är fel. jag har två ;)  

________________________

DET VAR PÅ TIDEN!

igår när jag hade hemmadag ett tag såg jag MAMMA MIA för första gången. lite sent kanske, men.. fast nu har jag ju sett den till slut iallafall. och hur bra var inte den då! :D jag älskade den! nu förstår jag vad R.F pratat om :) 


We're bad bad bad

jag och jossis hälsade på niklas idag. kollade på gossip girl naturligtvis :) kan ju inte påstå att han gillade det de 3 första minuterna men sen så.. när det blir lite naket så faller det honom i smaken ;b sen kom axel förbi. vi åkte ner på stan för Niklas skulle äta och sen tillbaks till honom igen. då kom jag och jossis på den briljanta ideen om att spela nåt spel som drar till sig andar - på skämt. inte fan vet vi hur man gör såna saker. tände ljus och grejer och tog fram en kortlek och sen låtsades vi bara köra på. och stackrarna trodde ju på det ;o det spelade ingen roll hur mycket vi sa att vi skämtade och att det var vi som sett till att saker bara försvann - dom trodde inte på oss ändå. och när axel skulle in på badrummet - och det hängde en jacka i taket, så sprack det.. men han måste hängt dit den själv för det var vi inte skyldiga till. håh jossis. hoppas dom kan sova nu..



   

slänger in en bild på Niklas, som vi kallar för Dregen egentligen ;] behöver väl inte förklara varför.?

vilken lördag

igår blev det girls night out. startade hos cami med bästa + ockelboligan. haha, det var ju rätt kul ändå! sen åkte vi till interpool och träffade tyskar. jag skrattar när jag tänker på det. vi satt vid ett bord och vips var det nån som pickade mig på ryggen - och där stod dom. sen tog det inte många sekunder innan dom slagit sig ner vid oss. det första dom sa typ var att dom var 25 - men aldrig. sen så gissade dom på att jag var mellan 20 och 27. det låter rimligt :b det var nån tjej som var där med dom som sa åt mig att dom var gifta också, men jag tror hon bara var svartis ;) helt i onödan. jag och jossis tog ett försök att prata tyska iallafall - jag läste ju det hela högstadiet men jag kom fan inte ihåg ett smack typ. men jossis körde sitt eget race. WAS I DAS? DAS IS WAS! det var riktigt tyska, sen så hittade sa hon allt som kom upp och tyskarna höll på att skratta ihjäl sig när hon riktigt kom igång. jag med, älskling ;D

vi träffade riktiga adam också. inte den äckliga kopian från heartbreak. han blev lite smådeppig av storyn men jag tror vi piggade upp honom sen :)

sen så tyckte Niklas att vi skulle komma till hang loose - han skulle till och med bjuda så då fanns det inget att klaga på ;) vi gick dit och väntade på att han skulle upp. då fick jag ett samtal av emelie från förra klassen som stod 7 meter ifrån så vi gick dit en sväng. och tydligen hade stackars axel hållt utkik efter oss hur länge som helst. vi hade sagt att vi var på väg långt innan vi ens lämnade interpool. huh vad elaka vi är. men vi gick aldrig in ;o jossis hakade på mr A och emelie skjutsade hem mig - R.F skulle ju komma och hälsa på mig :)

... och nu blev det bråttom. ska åka hem till Niklas med jossis och kika på gossip girl :) 
stackarn, han har inget att säga till om ;]

det vita är klart :)

klev upp tidigt och joinande pappa med målningen. målade alla 3 väggarna ännu en gång och nu är det klart :) det blev jättebra! nu är det bara en kvar som förmodligen ska bli lika bra den med. får se hur resultatet blir och ifall det blir tapet på den istället.

strax innan jag var klar kom jenny :) mamma och stig är i stockholm och kommer hem imorgon så hon blir kvar här inatt. hon tyckte jag skulle följa med henne till köpis. jag satt på golvet med rollern i högsta hugg, nerfärgade kläder, färg i både ansiktet och i håret och sen såg jag riktigt sliten ut.. jag får väl göra mig i ordning först va? drog iväg till köpis när jag var klar. jag köpte en ny tröja och emelies och mina servetter ;) sen är det fars dag imorgon så vi gick till ikea en sväng och kikade efter nåt han skulle kunna vilja ha. det fick bli ett ursnyggt bäddset och ljusgrejer - såna man ställer ljus på. tror han kommer gilla det :)

sen när vi kom hem mötte vi bästa kusin helen som självklart skulle till köpis. håh, hade vi vetat det hade vi ju dragit med henne. men hon och hennes timing.. ;) hon följde med och skjutsade hem jenny till mamma och sen skjutsade jag henne till köpis, jag är ju snäll :) men jag blev lite ledsen - är slut mellan henne och hennes pojkvän.. :/ synd, jag gillade honom. men det som är viktigast är hur hon mår. man kan inte vara tillsammans bara för att heller.
 
träffade josefine också. skulle ha följt med henne till goya ikväll - modevisning där, och hennes niklas ska vara med ;D hade jag inte velat missa, höhö. men jag trodde jag skulle jobba, men så blev det inte till slut. så det hade ju kunnat gått men..

nu känner jag för att vila en stund. blev inte så många timmars sömn inatt. jag och jossis var ute på turne igår! ;] vilket kaos, haha! först skulle jag byta om - i bilen! - medans jag väntade på att hon skulle komma. stod bland tusen höghus i stigslund, med lampan tänd! succe! det gick inte så smidigt som jag tänkt mig heller, men när jag äntligen fått på mig allt åkte vi till tobbes och chrilles garage där dom och nathalie och sofie höll till. men det var ingen höjdare så vi åkte ut på annat.. :)


om väggar kunde tala skulle ni få höra på historier

det är nästan lite sorgligt ändå. jag började måla mitt rum idag. bort med det blåa, in med det vita. jag och pappa - vilket team. jag var faktiskt jätteduktig med rollern. ni skulle sett! :) men jag måste nog måla 1 eller 2 omgångar till. och det ska jag göra det första jag gör när jag vaknar imorgon bitti.

men hursomhelst, det blåa har jag ju haft i säkert 5 år. och nu ska jag ta bort det.. om väggar kunde tala skulle ni få höra på historier. jag kommer nog sakna det på något sätt.
ANNA, DET ÄR ETT RUM DU PRATAR OM!    rummet finns ju kvar såklart. men ändå.. :/


_____________


sofie är på väg hit nu. nu ska det diskuteras om vad som händer ikväll.

nu ska det målas

sov hos mamma inatt och kom alldeles nyss hem till pappa igen. fick låna hennes bil igår så pappa skulle slippa åka tillbaka till stan igen. först var jag på möte och efter det bar det av till ica maxi. gick fort som vanligt, det gör det när man har kul :) efteråt svängde jag förbi nathalie och kollade hur det var med henne. var väl varken bättre eller sämre. tur att hon ska till doktorn idag!

det som gäller för mig nu så fort jag druckit upp mitt te är..; att måla mitt rum! pappa håller redan på för fullt. och han vill säkert att jag ska hjälpa till :b

nu var jag snabb på att uppdatera!

jag fick tag på emelie till slut :) nu ska vi ta en promenad. är värsta mysvädret idag, sådär disigt. jag tycker iallafall att det är mys ;] hoppas det inte är alltför kallt bara. eller halt. jag var ju nära att slå ihjäl mig häromdagen..


godmorgon!

jag har sovit hur bra som helst inatt :) sover i jennys rum nu medans mitt är under renovering. jag släpade med mina kuddar och mitt täcke dit in och sov på hennes täcke. det finns inget som är skönare än att sova så! jag och jenny bor inte ihop den här veckan för att hon behöver en paus. det är väl bra på ett sätt, för då får jag hennes rum.. :)

emelie tyckte jag skulle följa med på en promenad nu, men jag har ju spärrat telefonen så jag kan inte få tag på henne, eller någon. sen att det är spärrat här hemma gör inte saken bättre :b min telefon spärrade jag för jag har skickat nå jäkla dumt sms till nån jäkla grej - och nu får jag sms hela tiden. som kostar mig mellan 15 - 50 jäkla spänn att få! och det står inget på sms-en heller - bara någon slags adress som jag inte har någon nytta av. håh jag är så jäkla less på det där :/ räkningarna har ju inte varit billiga dom senaste månaderna. tur att jag upptäckte sms-bluffen! nu ni.

men jag ska fixa det där! men det är första jag ska göra nu är att fixa te :)

ni kunde inte gjort det bättre, securitas

det gick bra att jobba, men det var stressigt som attans. tur att jag är van att jobba under stress. och chefen, marina, var hur trevlig som helst :) henne gillade jag verkligen. men rolig upptäckt när vi skulle hem - porten var låst! den brukar vara stängd men nu hade dom låst den också. TACK! fick stå där i ungefär 20 min innan dom dök upp. och kylan var ingenting..

möte imorgon och sen ska jag jobba igen. nathalie verkar ju inte bli frisk på ett par dagar, stackarn :/

nu har jag planerat att gå och sova. jag är helt slut. godnatt!


jobb ikväll

jag får träffa chefen idag också. första gången.. ;o jag är nervös!

ska byta om, fixa till mig och sen traska hem till nathalie och vänta tills mamma kommer och hämtar mig. hon skjutsar och pappa hämtar. jag har snälla föräldrar :) om jag inte kan låna någon bil får de allt hämta mig ;)


beslutsångest

jag och pappa var och handlade färg idag :) vi åkte till och med innan 10 - den ni! men jag började tvivla på den bruna väggen så fort jag kom in och började kolla på alla ursnygga tapeter . så nu står det mellan färg eller tapet. sällan jag att börja ändra mig! men vi tog en testburk ändå, så får jag se hur den bruna blir. och sen får vi se vad jag bestämmer mig för :)

när vi kom hem visade pappa mig en bil som han kollat ut åt mig. men jag var så ivrig att komma igång med mitt rum så jag kollade eller lyssnade inte särskilt noga.. ;) jag minns bara att den var silvrig och jättetjusig! jag får prata med honom om det när han hämtar mig ikväll. skulle egentligen på myskväll hemma hos emelie men jag ska jobba istället för nathalie som blivit sjuk. stackarn :/ fast jag behöver ju jobba s'att..

jag blev iallafall nästan klar med mitt rum idag :) har städat hela rummet och plockat ut alla saker förutom sängen. det klarar jag aldrig ensam! pappa..! :b

godnatt

kom nyss hem från en tvkväll hemma hos tobbe med han, sofie och chrille :) kollade på desperata hemmafruar, och jag hade svårt att hänga med då resten av gruppen inte var insatta för 5 öre ens en gång ;o det var sista gången jag såg det med er!

har ställt alarm på 8.30 och då ska jag banne mig kliva upp också :) sov så gott, det lär jag göra.

no, he can't read my poker face

när jag äntligen kom hem och tänkte lägga mig och vila framför tvn så har pappa redan ockuperat den! det var bara att slå sig ner. och gissa vad vi kollar på? Poker after dark. finns det nåt jag inte är ett dugg intresserad av så är det poker. jag tycker inte ens det är kul. och nu fick jag kolla på skräpet också. suck! jag har inga kanaler i mitt rum och jag har tröttnat på alla thats 70's avsnitt. men efter ett par minuters pokertittande så gick jag och började fixa lite smått i mitt rum istället :) jag och pappa ska åka och köpa färg imorgon bitti. klockan 10 ska jag vara redo ;o haha ja vi får väl se! "du sover ju bort hela dagarna anna, imorrn åker vi tidigt. var redo 10, jag har ärenden att göra sen"  .. gnäll! vill han plåga mig så vet han rätta taktiken ;b


nice, very nice

det blev lite ändrade planer då jag inte fick jag på jossis ;o ringde till sofie i panik och hon kunde tack och lov följa med mig. jag som ville ha det lite anonymt.. och så träffar vi patrick och hans tjej utanför! mötet var väl roligare för vissa än för andra. det syntes.. men när jag satt där och var som mest nervös kom jossis och johan :) då försvann det. och det gick bra. men det finns ett stort men..


tog en sväng på stan efteråt och jag hittade faktiskt en vinterjacka :) annars brukar jag köpa en sån när det redan kommit massa snö. och då ska vi inte tala om när jag köper julklappar.. men iår ska jag vara ute i god tid!


JAG VILL INTE

men jag måste. 2 månader har gått och nu ska jag till min specialist. jag är nervös, jättenervös! :( jag borde inte vara det, är inte riktigt så att jag kommer att dö av det. men kan inte jossis höra av sig nån gång?! hon ska följa med mig, och vara mitt stöd. 
                         
                                                                                         


_____________


har jag varit blind? du har ju funnits där hela tiden..


äventyr med jossis ;]

tog en promenad och soltur med emelie för att sedan hämta jossis och åka hem till niklas, där han och johan var. KUNDE DET BLI MER PINSAMT ELLER? jag är tveksam. det brukar aldrig vara stelt.. jäkla lördag, den förstörde allt :b

extreme room makeover

nu har jag hittat de perfekta färgerna till mitt rum. jag vill ha det ljust. jag har mörkblått i mitt rum nu och det är alldeles för kallt. så det blir grädd-vitt med en brun/beige fondvägg :) tog en sväng på coop och kollade på färg men där hittade jag ingen färg som jag blev förtjust i. men det höll inte mina färgkamrater med om :b färgerna hette namn och dom tyckte vi skulle ta varandras färger. det skulle bli turkos på en, lila på en annan, rosa på den tredje och någon vit på den sista.. verkligen bra, tjejer! precis så som jag vill ha det. :b

åkte till colorama i gävle och där hittade jag precis dom färgerna jag ville ha :D så nu ska jag mäta alla väggar och åka in med pappa och köpa färg imorgon eller nåt. jag ser inte fram emot mätningen.. har snedvägg och grejer och det är jättesvårt :/ jag gav mig på mäteriet för ett tag sen men det gick inte alls. slutade med att jag kastade måttstocken i golvet och sket helt i det. men nu ska jag ta itu med det :) jossan och nathalie har lovat att hjälpa mig med målningen också :) resultatet kommer bli kanonbra!



___________


som planerat..

gissa vad jag gjort idag? ingenting :o har varit jättetrött. när man sover på soffan så sover man nog inte alltför bra. inte jag iallafall. jag har inte bytt om från morgonrocken än men det kommer ;] det blir kanske filmkväll senare. jag hoppas det. skulle vara mys när man är i det här skicket.. :)

och det är ju gossip girl klockan 7! jag blev så förbannad förra söndagen så dagens avsnitt har jag längtat efter!

______________


dagen efter ..

jag sov på soffan inatt. igen! haha jag är helt otrolig. nästa duschen iallafall! jossan hade väl någon plan för idag.? :) får se vad det blir.

och igår var jag hemma hos sofie :) födelsedagsfirande för henne och josefine. det var hur roligt som helst. sen runt 11 kom våran taxi med snyggchafför. vi måste varit hemska på karln.. men äh ;b åkte till stan mot hang loose. träffade många som man kände så det blev lyckat för min del :) fast ett "möte" kändes mer..

sen fick vi skjuts hem, av någon. lugn - det var ingen främling, jag vet bara inte vad han heter :b

_______________________

tack för den!

kul att bli väckt och få världens utskällning. tack, det värmde! finns det nåt jag inte är skyldig till?

____________________________


jag är fortfarande trött som sjutton och ska nog gå och lägga mig en stund till. sen måste jag hämta massa saker från mamma.. hoppas jag får skjuts, är inte jättekul att gå ute nu! och sen ska jag fixa och ha mig. det känns jättejobbigt just nu :b men jag har ju måånga timmar på mig.


1 november

jossis fyller 19 år idag. grattis tjejen! :)


RSS 2.0