26 juli

behöver jag säga vad som händer idag? :D idag åker vi! grundsund, lysekil i en vecka. om dryga timmen bär det av.
och nu är det dags för mig att gå och packa det sista och sen så ska jag få liv i Sofie också. är ju inte så enkelt varje gång :b


.. ni vet hur ni får tag i mig ;]

___

your stupid face just makes me sick.


25 juli

snart ska jag iväg och bada med Malin :) och vad lutade det åt för ställe nu igen..? trödje kanske det var..? äh. vi får se vart vi hamnar :) hon kommer om tio minuter, så nu måste jag gå och packa det sista!

   

Malin, till vänster. Pontus som inte ville vara med på kort, i mitten. okänd människa till höger - men bilden var så fin (:

24 juli

vilken dag jag har haft idag! :D

vaknade tidigt, trots att det blev sent igår. var först på tant grön med tjejerna och sen hakade vi på johan, niclas och den mystiska killen till berggrenska. där jobbade malin som jag inte träffat på urlänge, så min kväll blev både rolig och billig ;b tolka det rätt bara, haha. 

men strunt samma. idag har jag varit och badat med bästa linn och sofie i högbo :) var så längesen vi umgicks tillsammans, bara vi. låg där från klockan 11 till strax innan 6. johan kom och joinade oss en stund. när vi var på väg hem ringde camilla så det blev att vi hamnade där :) och nu sitter jag här. nyduschad och så långt ifrån klar man kan bli! känner mig lite smått stressad, för vi skulle ju göra nåt nu mot kvällningen.

23;46

hemma. varit hos sofie och pratat om lördag och så. då bär det av till västkusten. har nog sagt det flera gånger nu men jag tröttnar inte :D men om jag ska vara specifik så ska vi till grundsund, som ligger vid lysekil. åh, det ska bli kul! och dra åt helvete vad jag ska pressa i solen då. lillasyster ska inte med den här gången för hon och hennes liga ska iväg till grekland samma vecka. så vi har en oskriven tävling om vem som blir brunast. vi tävlar i allt möjligt. är hon bra på nåt ska jag vara ännu bättre. och så fortsätter det så, gällande allt.. och nu gäller det alltså att bli brunast. men om jag smörjer in mig med hawaiian tropic olja så kommer det inte vara nåt problem ;D

när vi kommer hem så är det dags för bröllop också. mammi ska gifta sig - och det var väl ändå på tiden tycker jag.. ;)

nu ska jag väl gå och lägga mig. ska bada med malin imorgon (: godnatt.

___________

Be careful what you wish for cause you just might get it.

21 juli

du skulle sett mig imorse.. somnade sent. borde ha gått och lagt mig mycket tidigare än vad jag gjorde. var hemma hos sofie med jossan och kikade på film och efteråt gick jag hem. men jag var så uppe i varv då så jag fifflade med annat än att just gå och lägga mig. dumt gjort! för imorse då alarmet ringde 6,45 var jag så gott som död. så slut jag var. jag var typ inte vid medvetandet förens jag satt på bussen till jobbet.. :O men sen att jag varit trött hela dagen kan ju betyda att jag kommer somna i tid inatt. jag hoppas jag kommer göra det iaf.

och gissa vad. har ju varit kasst väder hela dagen i princip. men tack och lov så slutade ju regna strax innan jag slutade. tyckte jag var skitbra. men vad händer då jag och petra är på väg till bussen? det börjar regna. äsch, tänkte jag. var ändå inte nån större fart på det då. men sen, då petra går mot sin busshpl - mot stan och jag mot min fast åt valbohållet så börjar det regna så inåt helvete! och det finns ingen busskur vid min busshpl där vid statoil. när jag möjligvis inte trodde det kunde bli så mycket värre så visade det sig att jag hade missat min buss. men den måste varit på tok för tidig för jag brukar alltid hinna med den!.. så jag fick gilla läget och bli dygnsur. och inte hade jag nån tjockare tröja att ta på mig heller.. stod där i min vita tunna tröja, som inte alls blev genomskinlig.. fan vad glad jag var då.

så fort jag kom hem la jag mig på soffan. och senare kom nathalie och hälsade på mig. har inte träffat henne på evigheter, s'att det var nice. när hon åkt hem har jag städat rummet som såg ut som en katastrof för att beskriva det med ett snällare ord :b

... och nu blir det fan soffan igen. zzzZZZzz..


20 juli

:/ jag har sån ångest. patrick - han vet.. :( jag har gjort nåt riktigt jävla dumt mot honom. och nu så har det kommit fram.. ingen kan ju hålla tyst om nåt så jag är väl inte förvånad egentligen. jag får skylla mig själv för det är fan rätt åt mig.

men förlåt.  jag är jätteledsen. om det bara gick skulle jag se till att det aldrig hänt. 

förutom det så har jag haft krig med lillasyster, och sen med pappa, och så håller okee på nu också - kan han inte bara lämna mig i fred nån jävla gång?

håh. vilken jäkla dag..  muntra upp mig :/ 


________


19 juli

igår var jag med jossan, malin och pontus :) malin fick någon ide om glass, så vi åkte in till stan och fixade det. hon bjöd oss på någon jäkla klubba sen också, som jag satt med i 3 timmar! tror du inte jag ledsnade lite..? mycket senare träffade vi på linus, som hade mr R med sig (: men fyfan vad kallt det var att vara ute. höll ju fan på att frysa ihjäl..

och nu så är jag nyvaken, och åååh vad skönt det var att få sova ut :) ska snart gå och fixa till mig en aning. jag har bestämt att jag och pappa ska åka till ikea idag. håller på att göra om i mitt rum, och det kommer att bli så jäkla fint! :)

ikväll var det tänkt att jag, sofie, mattias och fredrik skulle åka båt. men jag känner inte så mycket för det längre. dels så är det säkert kasst väder och sen så kan inte fredrik hålla sig till våra regler. jag gör det men han blir bara sur. det har fan varit tjafs och grejer sedan i mars. det funkar inte helt enkelt. så jag blir nog med malin idag igen. var så jäkla längesen, bortsett från igår, som vi sågs. så då kan jag lika gärna spendera lite tid med henne :)


________

come up to meet you, tell you I'm sorry. you don't know how lovely you are.
I'll had to find you, tell you I need you, tell you I set you apart.
nobody said it was easy. oh it's such a shame for us to part.
nobody said it was easy, no one ever said it would be so hard.

I'm goin' back to the start..

18 juli

äntligen ledig! känns som jag bara jobbar. var ledig 1 dag på 10! inte klokt :O men nu så. haha fan vad jag aldrig gnäller om hur trött eller hur mycket jag jobbar .. ;)

 just för tillfället så har jag precis gjort mig i ordning och ska ner en snabbis på köpis, prata lite med sofie som jobbar där. sen ska jag bara vänta på att Malin ska komma hem så jag kan åka dit. vet dock inte än vad vi ska göra, men det löser sig alltid (:


vet ni vad som känns så jäkla skönt? att jag mår så jäkla bra. jag har ledsnat på att lägga energi på honom. jäkla dumt bara att det gick så långt. jag kan med gott samvete säga att jag försökte iallafall.mer kan jag inte göra.

________


.. and you ask yourself; where is my mind?

senare, 17 juli

huvudvärk hela dan. kändes jäkligt bra måste jag säga.. vart en lugn dag på jobbet iallafall.
och så är det bara imorgon kvar och sen är jag ledig över helgen :) ska bli skönt. har ju jobbat de 2 senaste helgerna och har inte kunnat gjort nånting i princip. men det ska det bli ändring på nu. umgås med malin imorgon och sen kanske åka båt på lördag. vi får se hur det blir. beror väl mycket på vädret också. jag hoppas på bra. men vem gör inte det liksom.

och nu tänkte jag och jenny kollade på film eller nåt innan jag ska gå och lägga mig. det är verkligen skitkul att alla har semester här hemma förutom jag..


MEN NU ÄR DET INTE LÅNGT KVAR TILLS VI ÅKER TILL VÄSTKUSTEN!
och jag ska få köra dit.   får hålla tummarna på att vi verkligen kommer fram.. ;)


17 juli

håh. mitt i natten. jag är trött som bara fan. jag sov max 4 timmar inatt, och sen jobbade jag 9 - 21. då är man slut. helt slutkörd med rätta ord. tog bussen vid 21 från stan och sen åkte jag hem. i en halvtimme. drog till camilla i forsbacka på nästa buss och joinade henne och sofie. dom bakade och hade sig, och jag kan ju inte bara åka hem och lägga mig framför tvn och bara ta det lugnt tills det är dags att gå och lägga sig. visst - jag hade somnat på 3 röda men NEJ, trots min dragkamp med mina ögonlock som ville nåt helt annat än att vara öppna så skulle jag ut ändå. håååh. men att man somnade hos cami är en annan historia. jag höll mig uppe längre än vad de tippade på iallafall (;
men nu känner jag att jag faller ihop snart. har nog aldrig varit såhär trött. om man inte räknar med studiebesöket på arbetsförmedlingen då förståss..

imorgon har jag bara en uppgift: att fixa det där med åre. jag ska dit till vintern, så är det bara! 

GODNATT

___________




 


13 juli

igår kom jag hem alldeles slut från jobbet. fick inte sova så mycket för jag låg och skrämde upp mig hela tiden. och sen så regnade det ju också. så jag fick dra på monster till svärmor och sen gick det alldeles utmärkt att somna. med lampan tänd naturligvis ;)
måste bara påpeka att vi fick igång grillen också. med lite hjälp från lisas pappa :b vilka sommarvikarier..

när jag gjort mig i ordning mötte jag upp jossan och så gick vi hem till sofie. dit jossis & camilla också kom senare. vi skulle egentligen till jocke uppe på söder, men vi drog till johan istället. och sedan skulle vi ner till tant grön eller berggrenska (stavning.?) men det slutade med att vi gick till hang loose allihopa istället. men det var kul :) träffade jossan, anna & limpan från klassen. har inte sett dom sedan studenten så det var riktigt roligt. andreas, min halvkusin var där också ;)  helen kommer strypa mig för att jag säger det här men han är fan urläcker. hon tycker det är äckligt att jag tycker så men vafan, dom har samma pappa men jag är släkt med hennes mamma. så vi har inga band till varandra alls. då borde jag få tycka det.                                  


skamligt förslag :O
jag satt som ett stort frågetecken. driver du med mig.?

det var iallafall kul igår. förutom.. och så den jäkla jonas! du gör mig galen. så less som jag är på dig nu har jag nog aldrig nånsin varit på nån.

ska iväg och jobba om några timmar. det känns lite motigt, tills jag kommer dit.

__________________

I guess this is the part when I look at you and say:
Good bye

11 juli

det är fredag idag. och jag ska jobba natt för första gången nånsin. måste erkänna att jag är lite nervös. tänk om nåt händer, som att brandlarmet går? hur sjutton gör jag då? jag vet att jag fått information om hur man ska göra. men det åkte bara in och ut igen lika fort.. :b äh. det kommer gå bra :)

jag klev upp för ett tag sedan och jag är fan fortfarande lika trött nu som jag var då. har jobbat både onsdag och torsdag så det beror väl på det.. mitt jobb är faktiskt mer ansträngande än vad ni tror :P ska jobba varje dag tills på tisdag, då är jag äntligen ledig.

och nu är det inte många dagar kvar tills jag åker till västkusten. ska nånstans i närheten av lysekil. jag minns inte vad det hette men jag vet att det ligger där någonstans ;] var där senast för kanske 5 år sedan. och det var hur fint som helst där. och för att inte tala om roligt. stort minus för de sabla brännmaterna bara. JAG HATAR DOM. dom andra, dom vanliga snälla, funkar väl. vi kommer lite överens med varandra. tur det, för dom är ju liksom överallt! och det finns ju inte bara en heller.. min kusin niclas är 12 och har aldrig varit där. och aldrig nånsin sett en manet. tror inte han ens vet vad det är för nåt.? undra vad jag ska ta och dra ihop så han inte vågar doppa tån ens en gång.. ;) nejdå. så elak är jag inte. jag skulle inte göra så mot honom, för då får jag det drygt sen :P

men nu ser dagen ut som följande; börja med att göra mig i ordning, packa och sen ta 14.11 bussen.
jobbar med lisa ikväll gör jag också :D dom boende får semester idag så vi ska grilla tillsammans hela högen. och jag har aldrig skött en grill i hela mitt liv, och vad lisa sa var hon ingen höjdare på det hon heller. så vi får se hur det kommer sluta :b

jag blir ensam vid 9 - 10 tiden ikväll så ni får jättegärna ringa och hålla mig sällskap då. tänk på att jag är helt i ensam i en stor 3;a. och så har jag ju sömnproblem.. FAN ATT JAG SKULLE SE ROOM 1408 IGÅR :(  

_______________


jag saknar dig. trodde jag alltid kunde prata med dig, men nu kan jag inte ens höra av mig. nåt säger ifrån. tack vare dig. tro inte att jag bara finns där då det passar dig..     :(

4 juli

igår åkte jag, jossan & james in till tant grön. åh, det var mys! träffade den där tjejen som inte är mitt största fan. hon har sneglat snett på mig sen jag råkade skriva hej, hur är det  till hennes pojkvän. fast det var menat till nån annan. men visst, om man ser ut sådär så känner man väl sig hotad av minsta lilla..
nej, förlåt. nu var jag oproffessionell.. ;D

senare, väl hemma i valbo, så skjutsade jag hem james på min pakethållare. jossan var givetvis med hon också. men jag fick inte cykla länge. anledning: det går för långsamt och du vinglar på tok för mycket. då bytte jag & james. och dra åt helvete. aldrig mer att han får skjutsa mig! haha.

vi tog ett stop hos wille eftersom det ändå var på vägen. och det var trevligt. mycket. hade inte träffat honom på ett tag så jag klagade inte :)

sen så bar det av hemåt så fort james hoppat av min cykel. och jag kom då på att min sladd till tvn som gör att det blir bild hade åkt ut tidigare den dagen. så jag skulle fixa det. jomenvisst. det funkar inte. helt trasigt. både sladden som ska in i det där hålet. OCH hålet. attans!

______________

och idag har jag legat ute och jobbat på brännan. sen bar det av till jobbet - på cykel. jag är värsta duktig sådär ;] kom hem typ nyss och nu så lutar det åt att göra nåt med jossis :)

3 juli

jag klarade teorin igår :D och det känns så jäkla bra. trodde aldrig att jag skulle klara det. det kan ju willen intyga annars :b när jag skulle avsluta provet så ställde jag mig upp och vände på mig, och sneglade liksom mot skärmen sen. jag var så jäkla nervös. jag har sånn press på mig själv, och klarar jag inte saker som jag vill så blir jag deppig i evigheter. eller ja, ett tag iallafall. hon som hade hand om oss trodde jag skulle svimma för jag såg så sammanbiten ut ´:b hon måste tyckt att jag var jättekonstig som ställde mig upp och fifflade med det där..?
men jag klarade det iallafall :D grattis mig!

efteråt var det min första dag på jobbet, den här sommaren. men det var trevligt (:

senare firade jag med jossan & sofie att jag klarat teorin. vi firar allt. det kan vara precis vad som helst.
wow, du fyllde år för 16 dagar sedan.. ;]
 
nu har jag precis dragit på mig bikinin och ska snart iväg och bada. det blir säkert högbo. det brukar oftast bli det. men jag klagar inte. jag trivs där. bara det inte är 17 000 barnfamiljer där..

________

1 ÅRSJUBILEUM ,  (stavning..?)
grattis manny.            ;]
.... att jag kommer ihåg det.   haha.


1 juli

jag var så besviken imorse. trodde att det var the day idag. men jag hade fel. det är imorgon! gick upp tidigt helt i onödan. men det är bra ändå, för då kommer jag att kunna gå upp lika tidigt imorrn. DÅ HÅLLER NI TUMMARNA FÖR MIG :)


jag har iallafall varit på köpis med nathalie och cattis också. jag har varit smådeppig ett tag så idag skämde jag bort mig själv. pappa kommer att strypa mig. men det är det värt isåfall :D

ska snart möta upp josefine och gå hem till emelie och hälsa på. hon har tatuerat sig idag, så det är bara för henne att klä av sig och visa hur det blev ;) jag tänkte faktiskt boka tid snart jag med. är så sugen på att göra den. men det blir i slutet av sommaren isånafall. jag vill ju kunna bada. och sola. och allt det där som man inte får.


RSS 2.0