Lördag

Godmorgon! Jag kom i säng sent igår och somnade ännu senare. Jag är dålig att anpassa mig till att gå upp tidigt. Fast idag är det helt otroligt; jag har sovit 3 timmar och är hur pigg som helst :) Skönt.

Om någon timme eller två, beroende på när lillasyster vaknar, ska vi & mamma åka in till hennes jobb och bättra på brännan ;) Det finns även relax, gym och bar. Där skulle man jobba. Fast det kanske skulle vara det sista jag skulle göra där om det finns annat att sysselsätta sig med? ;b Nejdå. Jag är skötsam. Det är sant.

Om jag inte hörde helt fel tyckte jag att mamma & låtsaspappa pratade om utlandsresor igår.
Mina kusiner ska åka till Cypern i Maj och det måste satt fart på dom. Jag hoppas! Dom är sugna på Thailand, och det är jag med. Egentligen ska dom väl åka på bröllopsresa. "är inte vitsen med bröllopsresan att det bara är paret som åker?" Men självklart har jag en lösning. Vi åker tillsammans hela familjen men sen behöver dom inte träffa oss övriga nånting alls under vistelsen ;) Det är ju en strålande plan.











Jag vill verkligen åka utomlands. nu! Snart åker vi till funäs iallafall. Men det är ju rena motsatsen..
 Tur att jag gillar bådeoch ;)
D

fredag kväll

Kom nyss hem från lunch/middag med Jossis. Efter hennes praktik brukar vi ses innan hon åker hemåt :) Every time.

I helgen ska jag & Nathalie jobba med en ny tjej, som bor vid min pappa och Nathalie. Jag ska börja packa lite grejer och sen gå hem dit snart. Blir aningen smidigare att sova där eftersom vi ska samåka imorgon. Jag vill inte ens försöka ge mig på att förklara en vägbeskrivning hit så då blir det tusen gånger enklare att vara på samma ställe som övriga teamet tänkte jag :)




 

det var nog falskt alarm

Godmorgon!
Som sagt har jag haft ont i örat. Men när jag vaknade imorse känner jag i prinicip ingenting. Det är ju jättebra :)

Jag är ledig idag men det är jobbhelg för min del. Ni vet när jag inte kan göra ett smack? Suveränt. Varför kan det inte vara var tredje helg? Det skulle vara mycket bättre.! Visst kan jag göra nånting, om det är innan 10 på kvällen..
Haha vad jag klagar.. Nu ska jag sluta upp med det :)

VAD ÄR DET FÖR FEL

Igår när jag jobbade fick jag helt plötsligt jätteont i högra örat. Det bara kom. Och det har inte gått över. Ont gör det tack och lov inte hela tiden utan bara när jag pratar med stora ord, skrattar och har huvudet i viss vinkel :s Och naturligtvis när jag ska svälja mina alvedon. Fick tid hos hälsocentralen efter jobbet idag men dom hittade ingenting. Dom trodde inte det var någon öroninflammation ect. Sällan dom inte vet vad det är när jag har besvär med nånting. Får se om det övergår till det bättre eller sämre.

Jag är iallafall mycket piggare idag :) Somnade runt 6 igår kväll och vaknade efter 8. Var uppe en liten stund och sen sov jag tills 5.15 imorse. Kanske inte är så konstigt att jag är pigg idag då, egentligen? ;)





JAG KAN LIKA GÄRNA SÄGA GODNATT NU

Kom nyss hem från gympan. Den här känslan efteråt vill jag gå runt med hela tiden! Att jag gillar att motionera.. Vem är mest förvånad? ;)

Nu ska jag invänta Jossis, som borde vara här när som helst. Hon ska kika förbi en snabbis innan hon åker vidare till mr T. Vi har setts nästan varje dag hur länge som helst nu, kom jag att tänka på, och vi har inte tröttnat på varandra än. Jag är ingen periodare jag heller så det kanske inte är så konstigt då :) Jag kan nog stå ut med någon hur länge som helst ;) När hon åkt ska jag hoppa in i duschen och sen försöka sova. Jag har alarm på 5.50 imorgon. känns kanon! Tur att mamma också börjar 7 så att jag kan åka med henne. Godnatt

En tvåtimmarsstund med Jossis

Jag släpade med mig Jossis till Stadium & Köpis för jag lära ha en ny tröja, nyttighetspiller och saker åt Stickan :) Sen åkte vi hem till min pappa och hämtade saker som jag glömt. Min kalender till exempel - vad skulle jag göra utan den? Och jag måste bara berätta om min grannes katt! Innan vi skulle åka dök självklart Martin upp, grannens katt. Vi har döpt honom till det av alla namn.. Förutom att han är världens goaste så är han dålig på hejdå fronten. När vi skulle åka försökte han allt vad han kunde för att hoppa in i bilen, sen sprang han in under den och "försvann". Det är inte första gången.. Till slut fick Jossis hoppa ur och hålla i honom så att jag kunde backa ut från gården utan några tragedier. Och sen när vi åkte sprang han efter. Åwh. Jag vill ha honom! Men jag kan ju inte sno grannens katt? Det skulle väl inte vara så osynligt..             Vilken fin berättelse.! :)


 


På tal om annat. Nu kom Jenny hem från ridningen och nu ska vi åka och gympa! :)   


GYMPA & JOBB

Gympa ikväll. Varje söndag och torsdag är det de som står på schemat. Och det är hur roligt som helst! Skulle vara med Jossis senare också :) Vi får se om det blir innan eller efter. Jag ska ju upp och jobba imorgon. tidigt.


"HAR DIN BLOGG DÖTT ELLER"

Jossis kommentar fick mig att ta itu med det här ;b



Jag har inte haft tid eller ork att göra det förens nu. Jag har kommit på iallafall att jag blivit avundsjuk på Emelie. Jag, Sofie & Camilla åkte hem till hennes & Håkans nÿa lägenhet igår. Nu har dom en övervåning i ett hus här i Valbo. Och det var så fint! När jag kom dit höll hon på att tapetsera i högsta hugg. Finns det nåt hon inte klarar? Man börjar ju fundera ;)


På kvällssidan blev det film - All The Boys Love Mandy Lane. Vilka satt inte som ett frågetecken i slutet? självklart vi. Den var väl rätt okej tills slutet. Då förstod jag ingenting! Jag kunde till och med sova efteråt s'att..




Just här satt jag och tänkte " Vad sjutton nu då? Varför gjorde dom sådär? HON?? osv."
Jag som redan ställer tusen frågor när jag ser en film.. Kul att ingen kunde svara då!
Jäkla film..


FREDAG

Ännu ändrade planer för Funäs. Jag blir tokig på karlarna. Varför ska dom ha ansvaret? :b Nu ska vi inte ha stugan som jag nämnde tidigare. Det blir en mycket större och som är enligt Matte är ännu bättre. Var där igår och då visade han mig den. Jag vill åka nu. Det blir vecka 10 vi åker istället också. Inte för att det gör mig nånting. Bara vi åker blir jag nöjd ;)

Imorse klev jag upp strax efter 7. Åkte till Jossis och därifrån åkte vi till vägvärket. Hon skulle skriva för lastbilskörkort och hon klarade det :) DUKTIG TJEJ! Träffade min snygga körlärare där med. Det var trevligt, även fast han inte kände igen mig först utan smink och i en annan hårfärg. Jag är en helt annan person då, tydligen. Den åsikten kan ju diskuteras :b
Jennys kompis Fia hade skrivning för körkort samtidigt, och hon klarade det med :) Grattis.

Jag är ledig i helgen. Suveränt! :)

___________________

det är dimmigt på vägen.

- Jag ser ju ingenting.
- Ödet får bestämma! Och ingen minns en fegis vet du väl?

Vi är en fara ;)
____________________

ONSDAG

Gympa igår igen. Jossan har åkt på hosta och var därför inte med. Man kan tro att hon smiter undan men riktigt så är det inte. Man ska inte anstränga sig när man inte är på topp. Det vet väl alla? Men jag var med ändå :) och det slog förra gången! Min kondition är väl inte världsbäst men det var faktiskt tufft. Träningsvärk har jag fortfarande men om man kan träna bort den så tror jag att jag gjort det.? lite av den iallafall :)


Jag ska åka in till Gävle nu och umgås med Jossis. Senare ska jag hem till Malin :) Ska bli kul att se hur dom har fått till nya lägenheten :) Det enda som är kasst med den är att hon bor mycket längre bort nu. Det kanske inte är någon stor skillnad ändå? Fast det känns så..


Nu måste jag skynda mig!


TRÄNINGSVÄRK

Och inte lite heller. Mamma & Jenny har tjatat på mig i över ett år att börja på gympan. "jag ska! men ikväll kan jag inte" - Har kanske varit den populäraste frasen från mig? Men nu har jag faktiskt tagit mig i kragen och ska sätta igång :) Jag & Jossan ska träna tillsammans, men hon var bakis igår och kände inte för att starta vårat nya liv då. Fast jag gjorde det ändå. Men på tisdag ska hon med :)

Det var jobbigt, riktigt jobbigt. Men känslan efteråt är så jäkla skön! Att känna att man verkligen gjort nånting bra :) och nödvändigt. (nu blir jossis inte glad på mig.) 
Jag var beredd på träningsvärk imorse när jag vaknade och det fick jag. I magen, armarna, låren, rumpan - överallt.
Men det kan jag ta :) Det här är bara bra för mig.

Jag kom nyss hem från familjen Hellkvist. Johanna klippte bort allt det slitna och det vart faktiskt mycket kvar :) Trodde hon skulle behöva ta mer. Hon ska få klippa mig i fortsättningen! Vi har ju roligare saker att prata om än vad jag kan göra med en främling ;)

_______________


Nu ska jag umgås med Jossis och vänta på att Malin ska höra av sig :)  


LÖRDAG / SÖNDAG

Igår sov jag bara en timme efter jobbet. Jag var hur trött som helst men jag var tvungen att gå upp och fixa innan jag skulle åka till frisörn. I nästan två timmar satt jag där och när jag gick därifrån var mitt hår ännu mera ljustbrunt med blondare slingor den här gången. Jag blev jättenöjd :) Vem vet, jag kanske lägger in en bild? Jag är ju så duktig på det.. ;)

Efter åkte jag in till Gävle för att träffa Malin :) det är mindre än 1 månad kvar tills bebisen kommer! Jag är nästan mer nervös än vad hon är! Jag har väntat på det här hur länge som helst, känns det som. Hon & Johan har flyttat ut till Harnäs nu och jag ska dit och inspektera imorgon - som det ser ut idag iallafall :) Vi tänkte kika på Mamma Mia, min favoritfilm, som inte Malin sett än. Jag tycker inte det är klokt så jag måste ju se till att det blir ändring på det :)

Innan jag somnade följde jag med Nathalie till Säljsjön till hennes storebrors jobb för att inspektera hur det gick med deras mammas nya bil. Sen blev det ett stopp hemma hos Maddes föräldrar där vi skulle hämta nånting. Min kusin Niklas var där också :) Vi blev kvar där en stund och jag hann både vara med på kort och även kika på en hel del innan vi åkte hem. Fast det blev bara hem och sen iväg igen för Jossan tyckte att jag skulle komma förbi en stund :) Vi ska även börja på gympa idag!
_____________

Det var jättejobbigt imorse. Men jag sov ett par timmar när jag kom hem så nu är jag rätt pigg. Fast jag måste nog vila lite till innan jag börjar ta itu med den här söndagen. Det blir som sagt gympa för min & jossans del ikväll. Mamma & Jenny har tjatat på mig att börja länge för det är ju  kul. Och nu händer det :)


LÖRDAG MORGON!

Igår kom jag hem i lagom tid, som omväxling. Jag träffade Jossis en stund och hade uppdaterings-träff. Det händer mycket nuförtiden ;) Sen åkte jag hem och kollade på Let's Dance med mamma & Jenny. När det var slut var det tänkt att jag skulle sova. Jag får panik när jag vet att jag måste sova för att jag ska upp om bara några timmar.. Det gör inte att man somnar fortare direkt.


Men jag somnade och kom upp. Fast det var kämpigt. Nathalie var till och med uppe när jag ringde :) Hur ofta händer det? Flesta gångerna när man ringer strax innan jag åker, runt halv 5, så ligger hon fortfarande. Ingen av oss är riktiga morgonmänniskor! Vi är verkligen perfekta för vårat jobb ;)


Nu tänkte jag lägga mig och vila en timme eller två. Sen klockan 12 ska jag till CF och efteråt ska jag vara med Malin är det tänkt :)   


_______________


FIXAT OCH KLART

Nu är det klart på hårfronten. Bokade tid hos frisören för färgning. Imorgon klockan 12 fick jag tid :) Men det blev inte hos Emma för hon hade fullt. Gick vidare till Johanna och bestämde tid med henne för klippning. Det blir av på måndag :)
Suveränt.

Jag hann träffa Sofie i ett par minuter innan jag gick hemåt. Blev ett stopp hos pappa också och sedan tog jag en omvägspromenad hem. Det är verkligen jättekallt ute idag. usch!

Och den här helgen är det jobb. 5 - 9 lördag och söndag morgon. Jättebra att jag klev upp ur sängen runt halv 12. Hur ska jag bli trött tills 21-22 ikväll? Det är frågan.. Får se vad jag kommer att göra tills dess. Jag saknar Jossis, hoppas jag kan träffa henne en stund ikväll :)


ATTANS

Jag måste verkligen fixa mitt hår. Men eftersom jag har slingor vill jag inte göra det själv. Först ska jag färga utväxten i samma färg som övriga delen av håret och sen fylla i slingorna aningen ljusare. Jag tror att det är för mycket jobb för att jag ska kunna fixa det på egen hand är jag rädd :P Då överlåter jag det till någon som kan sina grejer. Som min favorit Emma :) Jag ska ringa  henne imorgon!

Jag struntar i vad du tycker Sofie. Jag ska vara ljusare ;)



Jag kom nyss hem från stan. Jag & Nathalie hälsade på Robban. Första gången vi såg hans lägenhet också, och han har bott där sedan i somras. Det var väl på tiden då kan man säga. Innan det har jag umgåtts med Robert, vilket jag sällan gör. Varför det har blivit så vet jag inte :O


:)

Igår hände det igen. Jag var hemma och pysslade i mitt rum på dagen och senare kom William och hälsade på mig en sväng :) Vi drack te och läste våra årshoroskop. Hans var mycket bättre än mitt dock. När vi haft avsked gick jag hem till Markus där Nathalie var hundvakt. Hon tyckte jag skulle sova där med henne - ingen av oss är stora fan till att sova ensam. Vi vaknade strax efter 12 och nu kom jag hem precis. Jag ska ut med Tindra om en stund tänkte jag, som inte alls ser ut att vilja det nu när hon ligger och sover vid mina fötter.


GISSA VEM SOM INTE HAR PACKAT UPP?

tippade ni på mig gissade ni rätt. Jag ska ta itu med det nu :) Igår hade jag inte tid. Åkte till sandviken med Jossis och var där en stund med henne & Christoffer och sen, tro det eller ej, träffade jag William :) Hur längesen var inte det sist? och när jag kom hem var det rätt sent och då passade det inte jättebra att börja packa upp.

och igår blev det bestämt. Vecka 9 åker jag iväg till Funäs :) Vi blir runt 11 pers. Och stugan är jättefin! om det är den jag tror? Jag måste ha rätt.  Vi bokar den privat ;) Jag måste kolla upp den vidare så jag är helt säker.   
och vi vet ju vem som jobbar där i trakterna.?

MAMMAVECKA

Jag minns inte när jag bodde hemma hos mamma senast. Det var innan jul någon gång vet jag iallafall. Hon blir nog jätteglad över att jag kommer idag :) Är väl dags att börja packa nu också. Jag har ju inte bara en grej att ta med mig.




en del av många saker som jag måste ha med mig.

FÖR EN GÅNGS SKULL

vaknade jag i tid utan att ha alarm på. Det börjar arta sig :) Jag vaknade förmodligen av blåsten iförsig. Fast igår var det nog snäppet värre, och otrots det skulle jag självklart ut och gå. Efter att ha gått 3 meter ifrån dörren ångrade jag mig men jag tog en runda ändå.

Min hals kittlar lite idag, säkert tack vare promenaden.
Men det botar jag för stunden med chai-te & apelsinjuice som jag pressar själv såklart :) Juicepressen är nog det jag använder mest här hemma.


LÖRDAG / SÖNDAG

igår var det stress! jag slutade strax efter klockan 20 och då skulle jag hem och fixa för att vi skulle iväg till Christoffer. jag lyckades få robban att skjutsa hem mig och det gjorde mycket för tiden. skulle komma hem säkert en 20 minuter senare annars och det hade jag inte tid med. när jag var klar till slut kom putte & jossis och då for vi hem till Christoffer för att sedan åka in till sandviken :) det blev en gratiskväll för christoffer vann pengar på nåt spel.
och det kunde orsaka en hjärnskakning? ;) om ett skratt förlänger livet..

åkte hem till Christoffer och sov allihopa. och idag har vi myst till film :) kom hem för en stund sedan och snart jag ska nog ta en promenad. ska kolla om jenny vill följa med :)


FREDAG

det känns inte som att det är fredag idag. jag har ju förlorat mitt dagsbegrepp sedan idre ;) i vilket fall blir det lugnt för mig för imorgon ska jag jobba 9 - 21. jag är jätteglad eftersom jag inte varit där på länge :) och nu får jag en heldag. kanon.

ikväll ska jag, Jenny & Pappa till churchstreet med Christer & Carina :) det var riktigt längesen jag var där sist. efteråt var det tänkt att jag skulle köra hem ligan och sen iväg på inflyttningsfest men det kan jag räkna bort nu. jag får göra nånting annat istället :) får se vad tjejerna har för idéer.

vad som gäller nu är väl duschen - så att jag vaknar till någon gång, på riktigt.


________________________________


5 DAGAR I IDRE

jag ska fatta mig kort.
jag och nathalie drog iväg till Idre dagen efter nyårsafton. vi hade planerat att åka runt 12-tiden men vi kom inte iväg förens halv 5. nathalie som skulle köra var inte i det skick hon hade hoppats på :b vi kom iallafall fram till slut. under dom här dagarna har jag tagit uterekord. vi var nästan aldrig hemma! bland annat så har vi åkt skoter, badat badtunna, lekt med nathalies kusiners barn, partat med nathalies karl-vänner på byn & gävleborna, haft oväntat möte med Markus som jag nästan aldrig träffar här hemma men som man självklart stöter på där ;]

det var så knäppt.
jag & nathalie åkte upp till idre fjäll och skulle boka bowlingbana /åt oss plus resten av gänget/ och då tyckte jag att jag såg honom där. tänkte att jag måste sett fel men det var han :) han blev minst lika förvånad som mig. vi hade nog inte tippat på att vi skulle ses där :)

vi hade det iallafall jättekul :) och det har varit kallt som sjutton! jag är känslig för kyla har jag kommit på. och nathalie har blåmärken på hela kroppen.. så kan det gå när man är på lyset och det är halt lite överallt ;) men hennes bror är inte alldeles oskyldig han heller. jag hade tur och klarade mig undan blåmärken iallafall, höhö.

hur kul vi än hade det så är det ändå skönt att vara hemma. jag & jossis har umgåtts och bott ihop sedan jag kom hem. vi skulle kunna bo ihop på riktigt också, vi lär ju aldrig få tråkigt :) men det varade bara tills idag - på boendefronten. pappa kommer hem, mycket tidigare än planerat. trodde han skulle vara borta tills nästa vecka. men det gör ingenting för jag har saknat honom. och han blir väl inte hemma särskilt länge heller kan jag tänka mig. och då får jossis flytta in igen naturligtvis :)

_____________


boys like you love me forever 

SHE'S BACK

nu är jag hemma :) var tänkt att vi skulle komma hem i söndags men vi ändrade på planerna. och tur var väl det :)
ska hoppa in i duschen och fixa nu tills jossis kommer. pappa är borta på jobb så vi har hela huset för oss själva tills nästa vecka någon gång. men jag ska berätta allt om vad som hände i idre sen, när jag får tid :)

IDRE

nu ska vi snart åka :) och jag är nästan helt klar, i tid till och med.
ska bara lägga ner laddaren till telefonen i princip. men det kanske är bra onödigt när vi knappt kommer ha någon sändning där? äh. jag tar med mig den ändå! :) 

men jag & jossis som suttit ihop jättelänge.. men dom här dagarna klarar vi ;)
vi ses på en gång när jag kommer hem!
grattis förresten, du har varit bäst mot mig iår, hitills;

Josefine / säger:

dumma idre. men vafan. förhoppningsvis hittar jag nåt som NÄSTAN är lika kul som att va med dig ;p

_______________________________________


2009

nytt år. redan. det går så fort. jag minns förra årets nyårsafton som om det var igår.
vad har jag lärt mig av året som gått? lång paus.   jag vet inte. 
men ändringar ska det bli iallafall. både på mig, och på mina handlingar.

 
och jag måste gratta min kusin Niklas som blir 13 år idag :) 
hoppas jag hinner komma förbi innan jag åker.

_____________________

NYÅRSAFTON;

kusinerna, moster & sören och min morbror magnus kom hit :) jag var hemma ända tills 20.40, det är rekord på nyårsafton! åkte hem till Camilla i Forsbacka och sen hamnade vi på Heartbreak. jag som vägrade krogen först. men jag hade jättekul :)       
känner att jag inte har tid att detaljera kvällen mer,

för nu måste jag hoppa in i duschen och sen börja packa. jag & nathalie åker till Idre så fort hon repat sig ;) vi är inte hundra på när ni kommer hem men det blir förmodligen på söndag. vi avgör själv ;)           åh, det här ska bli kul!


RSS 2.0