Stressad och nervös

Jag har börjat packa. Och nu tror jag minsann att allt nödvändigt är med :) i överdrivt.. Jag ska bara välja ut skor och sen är jag nog klar för idag. Resten ska jag använda imorgon och det tar jag då.

Har varit fullt upp hela dagen. Åkte till ockelbomarknad och därefter till köpis och sen när jag kom hem var det dags att börja packa. Nu äntligen kan jag ta en paus.
Skulle egentligen träffat Malin & Johan plus bebis idag men det kom förhinder i vägen :/ Får ses när jag kommer hem istället för imorgon har jag ingen tid.

_________________________________


Gårdagen var succe. Förutom sista timmen. Det var inte alls suveränt ;) Men sällskapsspel & singstar hos Kim & Vero var kanon.

Grattis Malin & Johan

Till bebisen som kom i onsdags :)  Vad jag har längtat till att det ska hända!
Allt hade gått jättebra också.

Och Imorgon ska jag dit och hälsa på. Det är nåt som är helt säkert.
Jag ska sluta röka nu med. Det har jag lovat Malin.


Åh, jag är så glad!

Ärenden

Efter dagens insats har jag inte alltför mycket kvar. Bara packa alla mina saker ;) Jag & Jossis har laddat upp med varma koppen äpple och kanel - som är typ det godaste jag vet! Jag skulle ju nästan kunna leva på enbart det.

Nu väntar jag på att Jenny ska komma hem från Uppsala så vi kan åka hem till pappa. Senare blir det hem fort som sjutton och göra mig i ordning :) Vi tänkte slå på stort ikväll. För imorgon kommer det bli lugnt. Ockelbomarknad och fixa det sista inför funäsresan. Jag börjar bli lite nervös ;)

Fredag

Jag sitter här och har knappt vaknat - egentligen. Ska fixa i ordning mig och sen åka in till stan på ärenden. Det låter förmodligen lika roligt som det kommer att bli.

Men vad trött jag är :/ Kom hem sent som fan för att jag skjutsade hem Jenny & hennes kompisar. Utan Jossis som sällskap vet jag inte vad jag hade gjort.

Tidigare på kvällen var jag & funästjejerna (ja, dom som ska med) och testade bilen vi ska ha upp dit. Vad jag pratar om den där bilen när jag tänker efter ;) Jag har tydligen aldrig kört någon bakhjulsdriven bil - och det är funäsbilen. Så jag fick testa den för första gången igår och jag hade sedan tidigare fått höra att jag ska ta det lugnt i svängarna.
Det gick iallafall utan problem ;) Inga svårigheter alls. Jag märkte ju nästan ingen skillnad? Är jag dum om jag inte gjorde det? Haha vafan.

Sen hade jag & Jossis ungefär 3 timmars tid innan vi skulle hämta Jenny & co. Vi åkte hem till mig och la oss framför tvn. Som resulterade i att jag somnade i kanske en kvart och då passade Jossis på att göra världens porträtt av mig. Det blev förvånansvärt likt också. Inte visste jag att hon kunde måla? Men jag måste nog fan byta sovstil.

Nomadic you, nomadic me

Jag lider när jag skriver det här. Jag ska inte se Backyard Babies ikväll :( Det känns kasst med det kommer fler gånger. Det kan ändå inte slå mitt möte med Dregen i Järvsö 2007 ;) Jag kommer nog att prata om det resten av mitt liv.. Jag kan ju inte sluta ;)

Vilken kille! Jag fattar bara inte varför killarna jag träffar inte ser ut så? Det är ju min dröm.





Det är min favorit iallafall.
<3

Lång dag

Jag ska fatta mig kort såhär på natten. Idag har jag;

• Tagit med Tindra ut på långpromenad.
• Följt med Nathalie på ärenden i stan och på köpis och därefter hälsat på hennes mamma.
• Umgåtts med båda Josefine.

Det är mycket kämpigare än vad det låter. Det är sant ;)




 My life would suck without you

You spin my head right round, when you go down



Dags att göra sig i ordning och höra den här x antal gånger.
Jag kan lyssna på samma låt utan att tröttna i evigheter.
Men Jenny blir galen inom kort.

Onsdag

Godmorgon! Sovit bra? Det har inte jag. Har vaknat flera gånger och varit klarvaken så jag har fått tvinga mig själv att somna om. Det lyckades bra tills nu. Men senare än såhär borde jag inte få gå upp heller.

Idag har jag bestämt att jag ska hälsa på Nathalie & hennes mamma. Nathalie tyckte att jag skulle komma förbi vid 11-tiden men det känns väl lite tajt plus att hon förmodligen själv ligger och sover nu :b Det skulle inte förvåna mig!

Jag ska förmodligen ta över Funäsbilen idag också. Den startade inte häromdagen och det gav en ju verkligen panik. Tänk om den vägrar då vi ska åka? Men efter att haft i motorvärmaren en stund startade den hur bra som helst. C & S pratade givetvis med Chrille om det och när vi träffade honom igår tyckte han att vi skulle använda bilen nu. Att den inte bara ska stå om den håller på sådär. Den kanske inte krånglar om den får användas alltså. Märker ni också vilken bilexpert jag verkar vara? :b Om den håller på sådär.. jaja!

Igår blev Funäsgrejen klar iallafall. Jag & Jossis åkte och fixade det sista till karlarna. Det skulle egentligen kunnat ha gått jättefort men när ingen av oss är dålig på att prata så tog det lång tid. Fastnade lite framför den rätte för Linda också - vilket trams! Jag tror inte att jag kommer att fortsätta kolla på det. Sen träffade vi Brat för att reda ut lite ouppklarade affärer. Och han mår bra, måste jag kanske tillägga? Vad kriminellt det lät ;)
Lugn, det var ett vänligt möte.

__________________

Filmkväll hos C

Som sagt var det filmmys hemma hos Camilla igår. Vi kollade på Australia, som tydligen skulle vara jättebra. Jag såg dock bara första halvan ;) Så fråga inte mig. Att jag lägger mig ner när filmen är lite småseg är ingen vidare hit.




Efter filmen och ungefär två timmars funäsdiskussion åkte vi in till Gävle. Man kan göra en hel del mitt i natten ändå.

Gud straffar dom onda direkt

Det var kommentaren från Jossis efter min skandal :b Tro inte att vi är religiösa nu bara för det är vi inte.


Med tanke på situationen är jag den onda. Varför ska jag vara värst? Det är inte rättvist. Fast enligt J's reaktion så är det ju roande till max iallafall ;) Då är det kanske värt det? Ursäkta att jag är så hemlighetsfull.


Ska iväg på myskväll hos Camilla så fort Stickan kommer hem :) Kunde inte ha varit mer passande för en sådan kväll nu.


__________________________

G G

Jag & Jenny har varit på köpis idag och kollat på en massa skor bland annat. Jag trodde att jag var extrem på den fronten men hon är bra många snäpp värre än mig! Hon slår nog till och med Jossis..
 
Kom hem för en stund sedan och nu ska jag nog kolla på Gossip Girl-avsnittet från igår. Det krockar med gympan. Tur att vi kan spela in :) Då löser det sig.

- 4

efter en lång vilostund framför tvn ska jag byta om nu och sen till gympan. Här ska det tas i som aldrig förr.!
Vi hörs sen.


Om en vecka

bär det av mot Funäsdalen. Underbart! Jag skulle kunna åka nu på en gång.


Och jag måste säga att jag varit mycket piggare. Usch vad slö jag känner mig, och just därför måste jag på gympan ikväll. Igår var jag & jossis räddare i nöden och skjutsade folk. Dock blev jag galen av att umgås med folk med alkohol i kroppen.
Jag önskade nästan att jag var döv :b

Ska jag lägga mig igen tro? Äh. nåt får det bli.


I found you again, inside of me

Nu är det dags att ta tag i lördagspunkterna :) Har en del uppdrag att göra. Får se hur det blir med saken innan vi ska skjutsa tjejerna på party :) Ha en trevlig kväll.

_____________________


Det är på riktigt.


Britney Spears - For the record.

Har precis kollat på dokumentären. Jag kan se den hur många gånger som helst. Jag kan läsa om henne i varenda tidning. Jag kan lyssna på hennes Shattered glass dygnet runt.
Ni förstår mönstret. Jag kommer aldrig att tröttna på henne.












Godmorgon!

Eller god eftermiddag kanske passar bättre? Jag kom hem sent inatt och vaknade ännu senare. Vi blev klara med våran funäsbil igår och det gick inte på 3 röda. Först städade vi ur hela bilen och sen kollade killarna på allt annat. Ja, sånt som vi tjejer inte förstår oss på ;) Fast jag pratar väl mest för mig själv nu. Allt såg bra ut tills dom upptäckte att bränsleledningen läckte. Det förstod jag iallafall vad det innebar. Men inget verkade vara omöjligt för dom och vips så var det lagat :) Nu är bilen i toppskick.

Efteråt sysselsatte jag & Jossis oss med annat. Det blev ett besök med Peter & Martin bland annat :) Och det som vi väntat på i evigheter hände. Men underbart är kort. Sen somnade jag på en gång när jag kom hem.

Jag har nyss kommit upp ur badet. Vilket fiasko det blev. Jag satte på vattnet och gick och la mig på soffan under tiden och glömde givetvis bort vattnet. När jag kom inspringandes hade det precis börjat rinna över kanten. PERFEKT! Det var bara att börja tappa ur vatten. Och när jag väl hoppar i så har jag ärligt talat aldrig varit med om kallare badupplevelse. I ett badkar måste jag väl tillägga. Men jag har hört att man bränner kalorier om man duschar/badar i kallt vatten. Det går åt kalorier att värma upp kroppen igen, rättare sagt.
Ser jag det från den sidan, så..

Over and over

Jag har fallit för honom. Igen!


_______________________________

Rörberg

Jag & Nathalie vaknade av oss själva strax efter klockan 9 imorse. Vi var uppe nästan hela natten och kollade på Twilight. JAG SÅG HELA! Det är helt otroligt och nu förstår jag vad alla pratar om. åååh, Vilken kille.

Vi gjorde oss i ordning och hälsade på hennes bror på hans jobb :) Han satt där helt ensam, stackarn. Efter många koppar kaffe åkte vi hemåt för jag & mamma skulle åka och handla mysfiltar till nya vardagsrummet, som är klart inom kort :) äntligen!


Efteråt

Kom hem för en liten stund efter en salladslunch med Emelie. Det är ju ingen hemlighet att sommaren är alldeles runt hörnet, tyvärr. Det var jättekul att träffa henne och få en uppdatering :) Även fast det var evigheter sedan vi sågs kändes det som att det var igår. Nu ska det verkligen inte få gå lika lång tid mellan gångerna :)
SPABEHANDLING NÄSTA KANSKE?!



Efterlängtat

Jag kom nyss hem från Nathalie :) Sov där inatt med henne och Markus. Jag hann väl bara komma dit, babbla i en halvtimme och sen somnade jag som en stock. Vart har all min energi tagit vägen? :/

Nu ska jag göra mig i ordning och åka in till Gävle. Ska äta lunch med Emelie är det tänkt :) Ska bli jättekul för det var jättelängesen vi sågs. Vi var jämt med varandra under gymnasietiden och efteråt har vi knappt setts. Hon har sitt och jag har mitt. Men det ska bli ändring nu :)

15;07

Jag blev äntligen klar med mina luckor i barskåpet. Vilken kämpe jag varit. Jag har legat nere på golvet, stått och sträckt mig högt som tusan - jag har varit på alla höjder helt enkelt. Stickan blev väldigt förvånad över mina målartalanger ;) Medans jag målade började han med tapetseringen. Vad jag längtar tills det är färdigt :) Men då blir det väl krig om vilka som ska vara där..

Nu blir det skumbad för min del. Jag förtjänar det efter dagens insats.


Godmorgon!

Jag är vaken nu för att jag ska hjälpa till att måla barskåpet i vårat andra vardagsrum :) Men först måste jag packa upp mina saker. Det står inte bara en väska i mitt rum..


Jag gjorde det aldrig igår för jag & Josefine åkte hem till Zinkan och kollade på film. Jag fick välja film och valde självklart Twilight. jag somnade ju sist jag såg den..
 Och vad gör jag den här gången? Jag somnar - igen! Helt otroligt.
Det får bli tredje gången gillt helt enkelt ;)


Dags att göra lite nytta

Nu måste jag börja att packa mina saker. Jag kan inte ligga och lata mig hela dagen fast jag är dålig. Jag blir så rastlös! Kom nyss ut ur duschen och nu känner jag mig som en helt ny människa :) Mamma kommer och hämtar mig runt halv 8-tiden så det är väl dags att sätta igång med packningen så att jag hinner.



_____________________________


My only weakness is you


Men sällan

Hur mycket tror ni jag hann kolla på seinfeld innan jag somnade? Jag hann inte se nånting ;) Fast jag sovit ett bra tag känns det som att jag inte sovit överhuvudtaget :/ Vad irriterande det här är. Tur att Danne kan hålla mig vaken :)

Det är smällar man får ta

Igår mådde jag inte alls bra. Jag hostade och kunde knappt svälja. Vilken jäkla smärta! Hade lovat Sofie att följa med till köpis och där träffade jag på Jossan & hennes mamma, som är sjuksköterska. Hon kikade och kände lite snabbt på min hals och jag var uppsvälld som tusan i halsen. Inte konstigt att jag haft problem med andningen ibland. Hon bad mig iallafall att ringa hälsocentralen och gurgla saltvatten när jag kom hem.
Usch, finns det nåt värre än det?

Jossis kom senare och sov över :) Vi gjorde en del efterlysningar och ni ska få se hur det gick senare..

Imorse när vi vaknade så mådde jag värre än nånsin. Jag måste haft feber och det har jag inte haft innan. Har frysit hela natten också. Fick tid hos hälsocentralen 40 minuter efter att dom ringt upp mig. Jag blev förvånad att jag skulle få komma dit så snabbt, för det brukar aldrig hända. Tur att jag har världen bästa moster som både skjutsade och hämtade mig :)

I vilket fall så har jag en infektion i halsen. Det var inte halsfluss men nånting. Dom var säkra på sin sak.. Och nu ska jag äta antibiotika i tio dagar. Vi hade planer på party i helgen men det viktigaste är ju att jag blir av med det här så jag är frisk tills vi åker till Funäs :) Vad jag längtar!

Jag tänkte lägga mig på soffan och ha Seinfeldmaraton nu. Jag måste vila.



Till dig

Jag vet att jag inte gjorde rätt igår. Det var fel av mig att ta ut det på dig när det inte ens är dig det handlar om. Förlåt. Jag är inte alls stolt över hur jag behandlar dig emellanåt. Jag försöker att bättra mig, hela tiden, för jag vet hur det känns för dig. Men ibland kan jag inte hålla mig. Hur mycket jag än försöker. Saker som kom fram igår borde jag berättat för dig för länge sen.

Jag hoppas ändå att du tar till dig av det jag sa och tänker på det i framtiden. Så kanske du märker vad det är jag menar. Det har gått lite för långt nu. Och om du inser det och ser det jag ser så är det ett steg framåt.

Jag älskar dig, det vet du.

vad är det för fel den här gången

Jag & Jenny är ensam hemma nu. Men hon ska åka till mamma ikväll medans jag stannar här iallafall en natt till. Jag orkar inte packa idag ;) Ska ner till köpis om en timme med Sofie, som behövde nya tights.

Jag skulle behöva nåt mot min hals. Men vad?Jag kan ju inte bestämma mig ifall det är en sträckning eller om det bara är halsont. För det gör ont när jag sväljer och när jag vrider på huvudet. Jag har också ont i vänstra örat. Men det gör bara ont på vänstra sidan av halsen. Vad är det för fel då? Därför trodde jag att det kunde vara en sträckning, men det lutar nog åt halsont iallafall..? Sitter inne på sjukvårdrådgivningens hemsida och kikar på vad mina symtom matchar in på för trevligt.. Ringa hälsocentralen är det lite sent för att göra. Och jag orkar inte sitta i kö för att prata med sjukvårdsrådgivningen heller. Det går nog över av sig själv :) Får ge det ett par dagar. Men det gör ont..


__________________________


Lindåsen

Jag & Nathalie vaknade vid halv 8 tiden tack vare hennes storebror Robban. Vilken morgonmänniska! Är man ledig bör man väl automatiskt ta sovmorgon? :b Men nej, inte han heller. Han ringde först och sen var han där på tre röda. Han var hundvakt åt Markus hund Turbo också :) Vi skulle åka till Lindåsen och hämta saker ur Nathalies bil :) Deras farmor och farfar har stuga där men det är mer som ett hus. Urmysigt med ladugård. Dock har dom inga djur själva men under vintern går grannens får där och självklart skulle vi kika på dom :) Och jag blev fast! Det fanns säkert 10 små där också, och jag fann en favorit! Åh, den var jättemysig. Nathalie fick nästan ta den ifrån mig för jag ville inte släppa ned den. Och ta hem den kunde jag ju inte göra heller :/ Vi får åka ut dit fler gånger. Det måste vi!



Mitt lamm.





_______________________________________

Du gör det inte lätt för varken dig eller mig

Igår  var jag & jossis och gjorde en förbättring, om du frågar mig ;) En kille på mammas jobb hade varit där med sina killkompisar dagen innan och partat, och hur såg det inte ut? Ölburkar, handdukar, whiskeyflaskor och kläder i hela relaxen! Samtidigt pratade jag med mamma för jag förstod inte hur vi skulle larma av - trots att jag fått en beskrivning :b Då sa hon att dom nog skulle dit och städa. Jag hoppades att vi skulle hunnit åkt innan dom skulle komma dit. Jag trodde vi klarade oss och plötsligt hör man folk gå omkring utanför rummet vi var i. Åhnej! Jag var tvungen att gå ut och prata med dom om att dom inte kunde larma ifall dom var klara innan oss. Dom verkade ju inte ha märkt att vi var där. Jag klädde på mig och gick ut i det otroligt tjusiga skicket jag var i och stöter på gullig kille. Jag trodde dom som varit där var gamla men den här killen som jag träffade på var runt 25. Fast han såg rätt sliten ut också, trots att han sa att dom tagit det lugnt.. ;) Så det var jämnt!

Det låg en kamera där också som någon hade glömt.. Och jag måste nog göra en efterlysning ;) För vi råkade se ett kort. eller två. Sen efterlyser jag en mintgrön merca från sandviken åt J också. Fast egentligen är det killen i den som jag ska leta på åt henne.

Jag skulle sova hos Nathalie igår och tills hon kom hem så skulle jag få mina beställningar av X. När han ringde mig i lördags sa han att han hade en överraskning till mig också. Självklart ville jag veta vad det var.



Är det en grej eller har du skrivit en låt till mig?
Det är nånting mitt emellan..


Jaha? Det var ju en bra ledtråd. Han hämtade upp mig och så såg han sådär lurig ut som alltid. Och så plockar han fram en jättestor bukett med rosor! Åh. Vilken kille! Verkligen mitt emellan en sak och en låt. Han hade fått köpa två buketter sammanlagt till mig, berättade han. Hans flört fick min bukett i lördags.. Ja. ni läste rätt. Hon kom hem dit och såg dom och vad skulle han svara? att dom var till mig? Jag ligger väl på hennes topplista redan.. Så han köpte en ny..






Det här är en konstig situation. Jag & X har känt varandra länge. Nu har det övergått till mer för hans del. Fast han inte vill. Och jag tycker det är jättekonstig och jobbigt med tanke på att vi är så pass bra vänner. Och så gör han såhär.? Vad skulle rosorna vara bra för? Fast jag älskar dom..

Nathalie plockade upp mig i stan och sen åkte vi hem till henne och kollade på Twilight. Jag är den enda som inte har sett den verkar det som. Och självklart somnar jag efter ungefär en halvtimme ;)

___________________

Dålig uppdatering

Men nu ska det bli ändring.

Den här veckan har mestadels bestått av jobb. Men jag & jossis hann med att ha en riktig myskväll i torsdags ändå :) då vi båda var lediga på fredagen. Vi bastade, satt med ansiktsmask och sånt mys. På fredagen åkte vi runt på ärenden. Jag har fått mycket gjort den här veckan :)

Jag & Nathalie har jobbat både lördag och idag - ensamma. Vi brukar vara 3 annars. Det tog längre tid men det tjänar vi ju på ;) Även fast vi båda är helt slut idag!
Övriga delen av helgen har varit lugn. Mina jobbhelger måste ju vara det.

Idag ska jag iväg till mammas jobb med Jossis. Vi måste få relaxa efter gårdagen ;) Hoppas hon vaknar snart. Sen ska jag be pappa hjälpa mig med att sätta upp mina speglar som fortfarande står i sina förpackningar. Det går undan här! Och som vanligt är det gympa ikväll. Om min hals känns bättre..

________________________


Onsdag

Efter jobbet åkte jag till mammas jobb och skämde bort mig själv ;) Kände att jag behövde det. Hon var dock inte där för hon har varit på kurs i Stockholm idag.

Ska hoppa in i duschen nu. så man vaknar till (:

________________

Tisdag

Har jobbat idag och nu kom jag nyss hem från gympan. Känner att vad det nu än det är jag har tar på mina krafter. Jag skulle ta det lugnt men jag kan inte ligga på soffan hela dagen. Fast det blev en sovpaus där ändå när jag kom hem efter jobbet ;)

Vaknade 40 minuter innan gympan. Då skulle jag byta om & sånt och sen kom jossis förbi mig på ett snabb-besök. Trots min sovpaus är jag rätt trött. Ska nog gå och lägga mig om en stund. Jag ska kliva upp strax efter 5 imorgon så sömn behövs. Godnatt!

_____________


Cause we belong together now.


dumma karlar, dumma snö och dumma könsorgan

Den rubriken säger väl allt? Märks att det är måndag..

Jag & Jossis ligger i soffan och babblar i munnen på varandra. Efter den här dagen finns det mycket att prata om. Var tänkt att hon skulle sova här med mig men då jag ska åka härifrån strax efter 6 imorgon bitti tar vi det en dag då jag är ledig istället :) Jag får klara mig utan henne helt enkelt. Jag måste!

... Jag längtar tills imorgon!

Inte det heller?

Jag har inte urininfektion. Inga såna bakterier. Jaha!? Dom skulle ta en odling och ringa upp mig om 2-3 dagar. Sällan dom inte kan svara på vad det är för nånting när det gäller mig. Nåt är det iallafall. Ska på h.m imorgon klockan 11 och undersöka det vidare. Förhoppningsvis får jag underfunn med vad det är då. Jag hoppas!

Efter vi varit på hälsocentralen åkte vi till Köpis för Sofie behövde köpa förvaringssaker på Ikea. För det första köpte hon kanske världens största låda som hon sedan gick och funderade på hur hon skulle få hem. Jag & Jossan tyckte hon kunde gå men det fanns inte på världskartan. Den är just nu på Sofies pappas jobb. Efter Ikea drack vi kalla chailattes. Det är mycket godare än vanliga. Tusen gånger om!

Ska jobba imorgon mellan halv 7 - 15. Var inga problem att jag skulle smita iväg en stund. Det är ju allvarliga grejer, det här. Ingen överdrivning alls ;) Men klart att jag är orolig ändå.

Ändrade planer

Jossan är på väg hit nu. Sen ska vi till hälsocentralen och därefter vidare till Ikea. Någon var slut efter gymmet och orkade inte ta det innan ;) Jag måste väl dricka upp den där tranbärsjuicen nu så det blir bättre. Hoppas verkligen att det är urininfektion så det inte är något värre :/

Nu måste jag nog ta och fixa mig i ordning så jag är redo. Jag är nervös som tusan.


Äntligen

Hälsocentralen ringde mig precis :) Klockan 14 fick jag tid. Jag släpar med mig Sofie så jag slipper vara där ensam. Och om hon följer med mig dit måste jag följa med henne till IKEA först. Men det kan jag faktiskt göra :)

Måndag

För tillfället väntar jag på ett samtal från hälsocentralen. Enligt deras beräkningar kommer dom att ringa upp mig 10.35. Ja, man får ju hoppas! Jag vet ju hur det där kan gå. Känns som att jag inte kommer att hinna med min visning på SATS i Gävle klockan 12 om jag ska vara ärlig :/

Pappa åkte iallafall till Uppsala tidigt imorse på obestämd framtid. Han skulle ringa mig idag när han fått mer information. Och Jenny åkte till mamma igår så jag är ensam. Hur skönt ska inte det här bli :)

Söndag

Jag & Jossis sov hos Tobbe inatt. Han åkte iväg och jobbade tidigt imorse så vi har varit här ensamma hela dagen ;) Vaknade dock av en trevlig överraskning. Ringde pappa och bad honom fixa numret till sjukvårdsrådgivningen. Efter en halvtimmes väntetid i telefonen fick jag äntligen prata med en sjuksköterska. Jag har åkt på urininfektion. Men eftersom jag inte har feber var det inte sån panik. Hon tyckte inte jag skulle åka in till akutmottagningen för då hade jag nog fått suttit där hela dagen. Det gör ont men jag kan stå ut tills imorgon. Då hoppas jag att jag får en tid på hälsocentralen. Hon sa åt mig att ta det lugnt och dricka tranbärsjuice som jag hatar mest av allt och askorbinsyra som man blandar med vatten.

Och lugnt har vi tagit det :) Har legat och kikat på top model canada och badat.  Känner mig rätt trött efter den här helgen.
 
I fredags var jag på Johans 20 årsfest. Hade jättekul :) men mot slutet spårade det ur. Jag agerade som vem som helst skulle gjort i min sits. Trodde du att jag skulle låta dig säga sånt utan att jag skulle reagera? Det var inte okej att göra som du gjorde. Sen att försöka ge oss alla dåligt samvete för nånting du själv ställt till med är inte rätt.

I lördags var det tänkt att jag skulle på inflyttningsfest hos Emelie & Håkan. Men jag låg i soffan tills typ 7 på kvällen. Jag var långt ifrån på topp. Jossis kom iallafall förbi mig och vi åkte dit en snabbis :) Sen åkte vi hem till Tobbe och kikade på slutet av melodifestivalen. Slutet är ju alltid bäst.. :)


16;50

Pappa kommer hem om någon timme och jag har precis packat klart. Jossis har gjort mig sällskap hela dagen också :) Vi har varit hemma hos pappa och ätit lunch. Jossis kunde självklart inte hålla sig från att skotta efteråt. Det gick jättebra till en början men som jag förutspådde fick hon tills slut en massa snö över sig ;) Det var det värsta jag sett. Mamma skulle på party med hennes jobb så vi skjutsade henne dit för att sedan skjutsa hem Jenny & Tessan. Och nu sitter vi här. Med en massa packning.

Undra hur min funäspackning kommer att vara? Ni minns väl göteborg en helg. 5 tjejer, och våra föräldrar trodde vi skulle vara borta i veckor! Känner jag mig rätt tar jag nog med mig på tok för mycket den här gången också ;) Jag kan inte det där med att packa lagomt.

Och jag ska jobba imorgon. Hoppas inte att mamma ska hem jättesent. Inte för att jag kommer att kunna sova tidigt.. :)


if she does it like this, will you do it like that

Jag glömde att sätta på sleep inatt innan jag somnade. Vaknade självklart av tvn men inte till vad som helst utan till Metro Station - Shake it
Den går jag runt och sjunger på hela dagarna ;) Vilken väckning!



Nu fick jag bråttom. Jossis kommer om en stund :)


ONSDAG

Jag känner att jag gympade igår. Säger bara det.
När jag vaknade imorse upptäckte jag att jag sovit med både lampan och kläderna på. Sällan! Jag var helt slut igår att jag somnade innan jag ens tänkt tanken på att jag kanske borde sova ;)
Nu ska jag ringa ett samtal och sen åka till mammas jobb. förbättring - igen.

BÄRHJÄLP

Jag & Malin var på IKEA och köpis idag. Hon behövde köpa ännu mera saker till nya lägenheten, så mina armar värker nu :b Sen fick hon åka för första gången i sitt liv med mig in action på vägarna till Oves. Där plockade hon på sig en hel del saker också. När jag flyttar hemifrån ska hon få mitt kort och sköta allt handlande åt mig ;)

TISDAG

Idag ska jag vara med Malin :) Ska börja dona och fixa nu och sen ska vi till IKEA.
Nu är det bråttom!


MÅNDAG

Inget jobb idag så jag fick sova ut. Nu känns det som jag är ikapp :) Har spenderat min dag med att städa mitt rum. Ovanligt va? Jag kan stöka ner det på 5 sekunder så det blir ett par gånger i veckan som jag städar här. Jag vet inte hur jag bär mig åt eller varför jag inte bara kan lägga tillbaka allt jag tar fram?



______________________


Igår efter gympan skyndade jag mig hem, duschade och sen åkte jag & jossis in till stan. Blev hem till Tobbe för att kika på Beck. Jag som knappt sett en beckfilm var inte så engagerad i den. Till slut somnade jag till i soffan och då fick dom andra det lugnt en stund ;)
________________________


SÖNDAG

Jag är ganska trött idag. Sov några timmar när jag kom hem från jobbet men jag har väl x antal till att ta igen för att jag ska ha sovit ordentligt :b Jag kom hem från pappa nyss och nu ska jag väl börja fixa. Vet inte vad jag ska göra men jag tänker inte sitta hemma tills gympan ikväll iallafall ;)

Igår blev det en sväng på stan med Josefine :) Vi var in på Body Shop och dom har fått in body butter med Körsbär. Den slog allihop! Ångrar nu att jag inte köpte den. Men jag har typ 3 st i andra sorter och jag borde kanske göra slut på dom först. Jag är duktig att handla saker som det inte är någon nöd på.

På kvällen blev det mys hos Camilla. Sofie & Jossis var också med. Vi skulle kolla på De bortglömda - en spansk skräckfilm. När man sovit 3 timmar och ska kolla på film är nog det dummaste man kan göra att lägga sig i en säng. Självklart gjorde jag det. Jag kanske såg en halvtimme eller nåt ;) Även fast jag sov hade jag sagt en hel del också. Jag trodde inte att jag pratade i sömnen?


RSS 2.0