Huh

Jag har fyra väskor att packa upp. Precis vad jag känner för att göra nu.
Sen måste jag duscha och efteråt tänkte jag gå och lägga mig.
Blir en slitsam dag imorgon också ;)
MEN DET ÄR VÄL DESPERATE HOUSEWIVES NU? Jaha, då blev det ändringar i schemat.




____________________________

Out from under

jag sov inte många timmar inatt och det resulterade till att jag varit slö hela dagen. Perfekt.
Efter gympan ikväll kommer jag att somna på en gång :b Men det kan vara bra för mig att lägga mig riktigt i tid.

Nu måste jag återgå till packningen. Hörs sen! 


__________________


GRATTIS PAPPA.
.. som fyller 46 år idag <3


sleeptime

Jag borde sova nu. Ska upp och jobba tidigt imorgon! Kul att jag börjar känna mig förkyld. usch.
Äh, ska kika klart på ballar av stål och sen ska jag lägga mig. Får hålla tummarna att jag mår bättre imorgon :)

Godnatt ;*



_________________

Jag tackade nej till Thailand..

Ett förlåt och en förklaring. Det hade kunnat räckt som ursäkt.
Men att bjuda med mig till Thailand! ÄR DU HELT GALEN? Herregud Mathias!
Jag trodde det var ett skämt men det var på fullaste allvar.

Nu tycker väl ni att det är jag som är den galna som tackar nej men jag kan inte. Av flera skäl. Det skulle bli katastrof. 
Efter allt i funäs, ska allt bli som förr bara för att han tar med mig till Thailand?
Det skulle sluta som det alltid gör. Alla utom han fattar det.
Och jag kan inte direkt bara åka hem då..

Visst skulle det vara underbart, egentligen - men det passar inte nu.
Att han inte förstår det fattar inte jag!



åååh.
Men jag ska dit nästa år. Jag får se det så.

Sofie, du ska kanske påminna mig om att jag gjorde rätt. Det behövs nu!

_______________
____________________

Måndag

Jag kom nyss hem. Har jobbat, och vad jag har saknat att vara där! Tråkigt att det inte blir så ofta som man hade velat. Jäkla PFV.

Det var en jättego praktikant där idag också- Ida- som jag har diskuterat med om hur liten världen är ibland. Vi kom dit samtidigt och jag kände igen henne som sjutton. Då slog det mig att det var trevliga tjejen som jag pratade med utanför körskolan halv 8 på morgonen förra våren. Ett smakprov på vilket jäkla minne jag har ;) 
Vi var även hemma hos Patrick båda två i Fredags, fast det kom inte hon ihåg ;) Hon är också tillsammans med en kille jag träffade förr's kompis. Hängde ni med? :b
Hon frågade mig om jag träffat honom - ja.. hur visste du det? Och sen fortsatte det.
Därför är världen liten :)

Nu ska jag byta om och möta upp tjejerna vid IKEA om en stund.

_____________________________


21;45

Jag är nyduschad och trött i hela kroppen efter det kanonbra-a passet med Lisen. Därför ska jag gå och lägga mig nu. Jag skulle bytt sängkläder också! Då vore det alldeles perfekt. Nyduschad, nya sängkläder - vad slår det?

Ska jobba på mitt favoritställe imorgon :) Och jag får sovmorgon! Börjar klockan 8. 
När jag är på mitt andra jobb börjar jag klockan 7. 1 timme gör stor skillnad!

Godnatt ;*



1 timme tills det är dags

Och jag är på benen :) Nu börjar det arta sig. Sofie var förbi här för en stund sedan med hemleverans - Vilken kompis! Jag kunde inte gå till köpis och fixa det själv.
Hon såg (och förstod) varför ;b

Nu måste jag ringa Jossis! Och byta om så jag har det gjort så jag kan engagera mig i One Tree Hill tills mamma kommer.

_____________________________

Vad är det för fel på dig?

Hur kan du säga elaka saker om mig till min kompis (måste vara det smartaste du gjort) och sen ha mage att säga att du älskar mig och en massa annat struntprat?!
Som jag sa i Funäs; Vad fan är du för vän?!


Ursäkta. Jag var tvungen att skriva av mig.
Nu känns det bättre :)

______________________________

Dagen efter..

Jag tycker inte om att detaljera men jag gör ett försök :)

Det började i Forsbacka och slutade i Gävle. Vi hamnade där efter att jag haft en strålande singstarkarriär - fast jag tippade på Sandviken. Vi kommer aldrig överens men till slut bestämde vi oss för Hang loose. Det var ett bra tag sen vi var där nu för det är ju bara Heartbreak som gäller annars!

H L
är ju iallafall ett säkert kort ifall man vill träffa folk man känner
och det blev många kära återseenden ;)


Jag hade en jättebra kväll men det är inte lika roligt idag. Jag är hur trött som helst! Jag känner inte för att göra nånting alls. Förutom att ligga kvar här på soffan då ;) Men jag måste vara uppe på benen till 7. Gympa ikväll och jag måste gå!


_________________


Lördag

Dubbelbokad 20årsfest. Både Camilla & Denise har sitt ikväll. Vi får se om man hinner göra ett besök hos båda. Jag hoppas. Jag ska iallafall till Camilla först :) 
Känns som att det kommer bli en bra kväll!  

Har försökt sovit lite under dagen efter jobbet så ett par timmar har jag tack och lov fått ihop. När jag vaknade åkte jag till köpis med Jossan & Niclas för att fixa ärenden ;) Kom nyss hem och det är väl dags att jag börjar göra mig i ordning. Om inte alltför lång tid är det ju dags!



Fredag

Igår blev en lång dag. Jag & Nathalie åkte in till stan för att hälsa på Patrick. Efter någon timme eller två när vi var på väg hem mötte vi Nicke i trafiken och det ena ledde till det andra och vips skjutsade vi folk hela natten! Vi kom hem halv 4 imorse.. Jag klev upp halv 6 den morgonen också, så jag gissa vem som somnade på en gång när vi kom hem :b


Vaknade ändå hyfsat tidigt. Gick bara upp, åkte hem till mig och bytte om och sen bar det av till köpis. Vi åt lunch med Sofie och sen tog vi ett varv. Hittade en jacka, kjol och nya jeanstights men dock ingenting som jag kan ha på mig imorgon.
Men det är där min lillasyster kommer in i bilden ;)

_______________________

Nathalie är på väg

Suveränt!

Jag måste ju göra nånting. Ni vet hur jag är ;)

______________________________________


Som igår

Jag har haft två likadana dagar i princip. Förutom att jag fick sluta en timme tidigare idag :) Men inte är jag mycket piggare för det eller. Imorgon vet jag inte om jag ska jobba. Jag får ett samtal om det senare ikväll eller imorgon bitti isåfall.

Nu ska jag få tiden att gå på nåt sätt. Ska umgås med Nathalie senare ikväll, när hon kommer hem från sin bror :)

Skulle nästan vara perfekt att åka till Jonas stuga i öjan ikväll! Dom hade varit där i förrgår men då gick det inge vidare för mig att haka på för jag skulle jobba dagen efter. Jag skulle ju säga till när jag kunde. Äh, om jag ska jobba imorgon blir det ingen succé att vakna upp där.


Jag får nog komma på andra planer :)

_______________


Don't let me let you go

Jag tänker på dig. Det suger!



_________________
_____________________
_________________________


Ingen effekt

Trots mitt pigga-till-mig-dusch-försök så känner jag mig lika trött som innan.
Slut är ett bättre ordval förresten. 

Ska byta om nu, gå till köpis och möta upp Jossis (bättre sovkamrat finns inte), handla apelsiner och sen ska vi hem och ? Bra fråga. Vi ska lägga oss tidigt iallafall :) Det blir samma visa imorgon som det var idag. Undra hur pigg jag kommer vara imorgon kväll då?!


_____________________________

Ungdomar hittades sovande i stulen lastbil

Det kan ni inte ha missat?

Nej, inte jag heller. När jag & mamma åkte till jobbet imorse såg vi två lastbilar och en polisbil med blåljus stå på sidan av vägen - på riks 80 - vid Nybo. Jag såg det men jag var så trött att jag knappt blev nyfiken. Och jag är ju det jämt annars. 

Senare under dagen ringde mamma med information och berättade att det var en kille och tjej, 14 respektive 15 år, som hade snott den! Kopplingen hade slutat fungera så de hade stannat bilen längs riks 80 för att sova.
Väldigt osynligt OCH smart att stanna där med stulen lastbil..  Det är inte klokt. Vilka ungar!

______________


På tal om nåt helt annat. Jag är hur slut som helst efter min hektiska dag. Tänkte ge duschen ett försök att pigga upp mig. Håll tummarna :)


Godnatt ;*

Nu har tjejerna åkt så det är bara jag & Jossis kvar. Vi har kollat på pistvakt ikväll :) Självklart serien då filmen inte alls är lika bra! Tänkte göra kväller nu för alarmet ringer tidigt imorgon. Jag ser fram emot det.





____________________________


Förkylning?

Jag tror jag åkt på en sån. Rösten är konstig och jag har ont till och från i halsen :/ Det blir ingen gympa för mig ikväll. Jag vet att det inte är bra att träna när man inte är på topp.

Följde ändå med Nathalie in till stan idag och sen kollade vi på skor.. Jag har ju gett mig själv köpförbud men idag var det nära! Det är så mycket jag behöver nu känner jag. Men om vi frågar min kusin så säger hon att det bara är onödigheter :b Jag borde kanske lyssna på henne? För en gångs skull ;)


_______________________________________


Jag har det bra

Godmorgon! Jag har sovit jättebra inatt :) Känner mig inte så trött idag heller. Just nu kollar jag på Seinfeld och dricker te. Jag har börjat fått lite ont i halsen.
Och då är ju te perfekta lösningen!




Favorit.




Har inga bestämda planer för dagen än så länge. Jag gick upp tidigt bara för att jag ska jobba imorgon. Men jag ska nog ligga kvar framför tvn en stund till iaf innan jag gör nånting vettigt ;)

Bakfiasko

Jossis har åkt hem nu. Nu är det jag och ett tomt stort hus. Tur att Nathalie kommer hit och sover sen :)

Jag & Jossis åkte iallafall ner till köpis för jag behövde mjölk. Ni anar inte hur mycket mjölk jag dricker! Vi fick idéen att vi skulle baka. Den som tror att vi skulle köpa saker från grunden kan börja tänka om. Här kör vi enkla grejer! Det enda vi behövde göra var att tillsätta vatten.

Och hur gick det? Jag trodde vi lyckats tills jag såg att vi gjort vattenkaka! Jag tar på mig hela skulden för att jag läste 1,5 l när det egentligen stod 1,5 dl..

Lika bra ändå kanske för vi ska ju hålla oss borta från sånt! Vem vet, jag kanske tabbade mig med flit? ;) Jaja. man kan inte lyckas med allt.


_______________________________________

Äntligen

Jossis kommer snart :) Det har jag väntat på länge! Jag höll ju på att avlida här hemma. Pappa har åkt iväg på jobb, Jenny har varit i skolan och jag har varit ensam hemma och inte gjort ett smack. Vädret har varit hemskt så att göra någon utomhusaktivitet stod inte högst upp på listan :b Att det har börjat snöat igen.? Jag trodde våren var på G.



__________________________________________

DEAD BY APRIL

 
Kommer till Gävle. Den 17;e April spelar dom på Estraden.
:D



Min berömda ringsignal.
Undra hur många jag skrämt genom tiderna? Genom de första sekunderna..
Den är inte populär alla gånger ;)

Jag blir inte förvånad längre ;)

I hissen på sjukhuset med Nathalie.



A; Måste dom säga att jag är på våning 9? Jag tröck ju på knappen så jag vet ju att jag hamnar där.
N; Det är väl för att dom döva ska veta vart dom är.


Ja, jag tror också att det är därför N. Jag tippade på dom blinda till en början men sen ångrade jag mig ;)


_________________________________________


14;34



Jag sov hos Nathalie inatt. Åkte dit efter gympan igår och jag var helt slut. Det blev ändå ett glas vin eller två bara för avkopplings skull. Kände oss som riktiga vuxna ;) Vi diskuterade helgen och den har varit riktigt bra :) Jag hoppas bara att vi får ledigt på söndag så att vi kan haka på de andra planerna. C har sitt då :) 
Hon fyllde 20 igår - Grattis!


______________________________

Lördagens skandaler

I lördags firade vi, som sagt, Josefine :) Det var jättekul och kändes nästan som en klassträff då de flesta som var där gått med varandra från 6;års gruppen - 6;an. Det är inte varje dag man stöter på någon därifrån utöver tjejerna. Dom allra flesta tjejerna som jag umgås med har jag faktiskt hållt ihop med sedan 6års :) Imponerande va?

Jag hade som sagt hur roligt som helst. Och jag ångrar nu i efterhand att jag hamnade på krogen. Jag minns inte ens hur det gick till så att jag följde med heller dock.. Men jag tror det berodde på att jag sa nånting..

Så vad hände? Jag skäms fortfarande när jag tänker på det. Mitt ex kom dit med hans killkompisar och flickvän. Jag har nästan aldrig pratat med henne men just den kvällen fick jag den suveräna idéen att jag skulle göra det - på riktigt. Jag är ingen som blir svartsjuk och känner hat till mina ex nya. Det är bara löjligt! Så jag pratade med henne och sa bland annat det. Jag skäms hur mycket som helst men just då verkade det vettigt att säga det. Hon var iallafall jättetrevlig och go så jag kanske tänker på det här i onödan? Jag hoppas.

Någon gång efter det hamnade jag på krogen. Träffade Markus gamla klasskompisar och jag kom på att killen som snodde min telefon, och ringde till sin telefon, och gav den tillbaka till mig var en kompis ex. Ganska bra försök att få mitt nummer dock - det ska han ha cred för. Men att det skulle vara just han? Hur stor är chansen? :b
Oroa er inte att jag gjort nåt dumt. Min situation redan är krånglig som den är.

När jag väl kom hem somnade jag på soffan med allt på! Allt förutom skorna. Vaknade till runt 6 och då såg jag både missade samtal och flera meddelanden från mr X. Då började jag att kolla om jag skickat nånting. Och det var det värsta! Jag hade somnat istället och han hade blivit sur. Jaja! Vilken jäkla kväll.

Sen hände det saker hos Jossan medans man var borta ;) En nära vän fifflade med en annan väns släkting. Kusin närmare bestämt. Jag fick en chock när jag fick höra det. Och sen skrattade jag :b Sen hände det väl nåt med allas våran favoritkille också.? Dejt på onsdag?

En annan hade blivit lite för känslomässig och berättat för ALLA hur mycket han älskade J. Efter alla dessa år, när ska han lägga ner? Aldrig? Jag tycker synd om honom.

Jag tyckte även att det såg ut som att kärleksparet från mellanstadiet var lika vänskapliga då som de var i lördags innan jag försvann ;) Hoppas jag har rätt!

__________________________________

Söndagsångest

JA! Det kan man kalla det.

Jag ska iväg på gympa nu, så jag har inte tid att berätta om gårdagen. Men det kommer senare ;)
VÄNTA BARA..


______________________________

One more night

Jag har inte tid med någon långkörig uppdatering men jag kan alltid säga nån mening eller två.

Jag hade iaf kul som fan igår :) Först åkte vi till Mattias på Brynäs och sen blev det Heartbreak mot alla odds. Det slutar alltid där fast vi inte ska gå ut :b Jag vet inte om jag ska detaljera mer. Ni vet redan att jag hade kul ;)

Nu måste jag duscha och börja göra mig i ordning :) Ska fira Josefine ikväll! Och tjejerna kommer hit runt halv 6! Om vi inte ändrar på planerna. Vi är ju duktiga på att göra det ;)

Ha en kul kväll. För det ska jag ha!

__________________________


Fredag kväll

Nu ska jag hoppa in i duschen och börja göra mig i ordning. Jag känner för att gå ut och träffa folk ikväll :) Men det blir lugnt för imorgon ska vi vara på topp allihopa!

Niklas ville att vi skulle komma dit till en början. Jag ska ringa och höra mig för lite. Nu känner jag mig aningen stressad. Sällan jag segar såhär!




________________________________


Helt slut

Det känns som att jag sprungit 3 mil. Eller nåt åt det hållet. Fast det är ju det sista jag gjort idag.

Blev väckt 9 av Nathalies bror Robban samt Turbo. Vilken upplevelse! Jag hoppades att jag fortfarande drömde men sån tur hade jag inte. Vi klev bara upp och åkte till sjukhuset. Sen hoppade jag av vid mammas jobb och inväntade Jossis. När vi var klara där blev det sjukhuset - igen. J hade tid och då passade jag på att hälsa på en släkting som ligger där. Vad jag hoppas att allt ordnar sig.

Jag tror jag måste försöka sova en stund. Det är krig mellan mig och ögonlocken!

__________________________________


Pappa är hemma

Och vi har precis kommit från köpis. Vi handlar varje torsdag! Och nu ska jag hämta Jossis :) Har inte fått min riktiga, dagliga dos än. Och senare ska jag sova hos en kompis. Jag vet inte när hon kommer hem så vi får se när jag åker dit. Jag hoppas att allt är bra iallafall <3


_________________________________


Två saker som stör mig

Jag är på bra humör idag - egentligen :) Jag måste bara få skriva av mig detta.

Vissa människor har absolut inga problem att slänga ur sig hemskheter. Folk kan ju säga vad sjutton som helst till varann. Men om jag ska bli kallad hora av en helt främmande människa för att jag inte svarade på en massa meddelanden så är väl nånting fel? Jag tar givetvis inte åt mig. Men jag blir så förbannad att det liksom är lätt att säga nåt dylikt.

Sen att du ska undra varför vi skapar såna intriger..
Till skillnad från dig har jag berättat vad jag gjort. Jag stod alltså på mig och berättade för henne. För hon förtjänade att veta. Ärlighet kommer man längst på. Att det var du som sa sådär fick mig att skratta. Du har gjort precis samma sak själv, om inte värre! När ska du stå för det du gör? Jag väntar!

Jag är säkert världens sämsta vän men jag är ingen som skvallrar på andra. Du ska få chansen att göra det själv. Du har ju haft ett bra tag på dig, när jag tänker efter. Mitt samvete är i botten så jag skulle uppskatta om du gör det inom kort. Tack!



___________________________

Altan hela dan'

Jag är ju kanon på att rimma måste jag säga :) När jag var klar med städningen här hemma (det måste ju vara fint när pappa kommer hem) så kom min kusin Helen ned och var mitt solsällskap. Otippat att jag legat ute, eller hur? Det var ju kanonväder! Det som är perfekt med våran altan är att solen ligger på hela dan och att det aldrig blåser ;) Det är ju suveränt.

Jossis är här nu och håller mig sällskap efter sin praktik :) Sofie skulle kika förbi med hemleverans åt mig efter hennes jobb också. Vilka snälla tjejer!

_________________________

As if you have a choice

Jag hörde Leona Lewis - Run på radio för en stund sedan. Vilket är väldigt ovanligt..
Varför spelar dom inte den med Snow Patrol istället?



Mycket bättre - eller hur?


Godmorgon!

Ledig hela veckan. Det var nånting nytt. Men jag ska väl inte klaga egentligen ;) Sofie ska strax iväg till hennes jobb och då tror jag minsann att jag måste sova lite lite till. Jag har gått upp tidigt hela veckan och jag fattar inte att jag inte vänjer mig. Äh!




Jag glömde säga att Patrick fyllde 23 igår och att Robin blev 20 i måndags.
:)

___________________________


Hemma

Äntligen. Och trött är jag. Det gick fort iallafall :) Tack och lov.

För tillfället ligger jag på soffan och Sofie sitter på golvet och stryker hennes arbetskläder. Jag måste säga att hon verkligen ser ut att veta vad hon sysslar med ;) Ni förstår säkert att hon ska sova med mig. Sista dagen jag behöver sällskap för imorgon kommer pappa hem igen. Skönt - för han måste starta en tvättmaskin. Jag vet ju inte hur man gör!

Nu blir det film. Godnatt ;*
________________________________


Polishögskolan?!

Vilken dag med bra utsikt det varit ;) Om ni förstår hur jag menar. Vi var på brandstationen i Sandviken och fick träffa brandmän, polismän, ambulansfolk och kustbevakningen. Det fångade vårat intresse som sjutton, av någon anledning. Nu har vi fått en idé om att bli poliser också. Vi får väl se hur det slutar :)

Efteråt åkte vi till mammas jobb och fixade på brännan. Nåja, den kommer väl att komma så småning om :b Sen har vi legat ute på altanen. Man kan ju inte sitta inne.

Ska vara social med Jossis nu :) tills jag ska följa med en kompis till Borlänge med lastbil. Hörs!

_________________________________




Eller så blir jag lastbilschaufför?
Jag måste säga att det skulle passa mig - jättebra..
Bild från i vintras då jag & Jossis drog iväg på en tur.
(Inga människor eller djur kom till skada)

Brandmän nästa!

Jag är slut. Gympapasset kändes, och inte lite heller. Men har man sommarpanik som jag har så får jag fan ta det!

Jossis har precis kommit hit :) Hon ska sova här och imorgon ska vi träffa brand-polis och ambulanskillar! Jag ska få följa med henne på någon föreläsning. Ni förstår nog anledningen till att jag valde att frivilligt följa med på detta ;) 
Efteråt ska vi till mammas jobb och göra det gamla vanliga.

_________________________


Underbart

Jag & Nathalie gick hem till mig efter våran tavlan/mackmyrapromenad. Vi tog fram solstolarna, satte igång musik på festvarningnivå (På N's begäran) och la oss ute en bra stund :) När det var som skönast fick självklart N ett sms om att hennes stereo var lagad. Då bar det av till stan en sväng istället. Bra timing..! Hoppas det är lika fint väder imorgon :)

Stickans mamma skulle egentligen komma och hälsa på hos mamma & co idag men Jenny kände sig dålig och då är det inte så lämpligt att hon kommer förbi. Jag stannar nog här hemma då jag med. Sofie skulle komma förbi så fort hon ätit och hämta grejerna som hon lämnat kvar här :) SÄLLSKAP!


__________________________

Promenad

Jag & Nathalie tänkte ta en promenad nu. Hoppas hon är beredd att gå en bra bit ;) Vädret är kanon och det är hela 6 grader varmt. Då kan man inte vara inne!



Detta kan vara bland de kortaste inläggen jag nånsin skrivit ;)

_______________________________


Tisdag

Godmorgon! Sofie har precis åkt till skolan och jag skulle somna om men jag kan inte. Har jag väl gått upp är det kört. Jag har varit vaken till och från sen tidigt imorse. Sofies alarm lät som en jäkla cirkusparad som stormade in i sovrummet! Det var det absolut värsta! Sen höll det på sådär var tionde minut.. :(

Efter en dag har vi stökat ner som sjutton här :b Jag ska nog börja plocka med det. Finns inte mycket annat man kan göra såhär dags.


_________________________________________

Måndagsmys

Jossis har lämnat oss så nu är det bara jag & Sofie. Hon ska sova hos mig inatt :) Jag är ensam hemma tills på torsdag och hur kul är det att vara ensam? Återigen har vi hamnat så gott som döda i soffan. Kikar på ballar av stål för tillfället. Vi ligger nog kvar här en bra stund om jag känner oss rätt.




Vem har ballar av stål egentligen?
Ingen som jag träffat..
Men vem som leder programmet fattar du väl?!

______________________________




GI & talskrivning

Jag & Sofie ligger för tillfället och slöar på soffan. Innan vi kom hit blev det en runda på stan och nu har vi perfekta utstyrseln. Med stort fokus på perfekta ;) Nu längtar jag till nästa helg också!

När vi var klara med våra ärenden åkte vi till köpis och jag kom hem med ännu mera saker.. Inga jättenödvändiga grejer heller. Förutom skorna då. Men nu får det vara nog!

Närmast blir det matlagning. Vi ska börja vårat nya liv idag! Hur många gånger har inte jag försökt med det? Eller ska jag säga vi? :b Vi ska göra kyckling med MASSA grönsaker. Inget annat! Så fort Top Model är slut. Efteråt ska vi skriva tal. Det blir nog lika roligt som det låter.




Vad finns i påsarna?!
Det roligaste jag nog nånsin kommer att ha på mig. Ni ska få se ;)

_________________________________________________________________________


Kan jag skriva såhär? Hej, jag tänker på dig. Det suger. Puss!
Ja, gör det. Han lär ju falla pladask för dig då.....
BRA! då gör jag det.


Det var som det skulle

Nu är jag hemma igen. Vi gick till skatteverket för vi båda tycker att vi skattar för lite. Men enligt killen så stämde det. Han tog fram några tabeller som jag inte förstod ett skvatt av och
 "Nej du, det här stämmer. Det är inga konstigheter. "
Jag får lita på hans ord.

Sen hade vi en halvtimme på oss till Sofie skulle börja och då gick vi till Make Up Store. Jag var deppig och behövde muntras upp, säger vi :) Nu längtar jag till helgen!




Nu vet jag inte vad jag ska göra tills klockan 3. Ska in till Gävle, igen, och kolla på utklädningssaker. Jag börjar redan banga men om reglerna är såna så är jag väl illa tvungen :b Efteråt ska jag hjälpa Sofie att skriva ett tal. Om hon visste hur mitt blev skulle hon aldrig bett om min hjälp. Hon lär ju märka vad hon ger sig in på förr eller senare iallafall ;)




Godmorgon!

Jag är uppe mycket tidigare än vad jag egentligen hade föredragit. Anledning till detta vansinne är att Jag & Sofie ska utföra ärenden. Det är ju för en bra sak iallafall. Jag får se det så helt enkelt :)

Ska åka om 50 minuter och här sitter jag i morgonrock.. Jaja! Dags att göra lite nytta.



______________________________


12;35

Jag ledsnade på att sitta ute - ensam. Jag tar en vilopaus på soffan framför The Hills en stund istället ;) Det är lite mera underhållning än vad det var att sitta och blunda och ha huvudet i en konstig vinkel. Tråkigt nog är det gamla avsnitt som man redan sett.
Fast jag tröttnar väl aldrig ändå :)




________________________________________

Vilket väder

Vilken kämpig morgon jag haft. Jag snoozade bara i en halvtimme innan jag var redo att gå upp. Det var bara jag & Jessica idag men det gick bra. När jag kom dit var det mörkt som tusan och när man går ut därifrån är det strålande sol! Nu måste jag ut :) 


________________________

Det duger




LA VOIX VANN

Jag som höll på Alcazar - Stay The Night är självklart lite besviken. Men hellre att Malena vann än Caroline Af Ugglas. Jag vet inte vad jag hade gjort om hon vunnit. Aldrig mer kollat på melodifestivalen iallafall. Det var ju nåt som var säkert.

Nu ska jag försöka att sova. Jag ska upp 4 imorgon. Det känns kanon..
Ha en trevlig kväll, ni som kan. Godnatt!

Och nu blir jag utslängd

Kom hem från morfar alldeles precis och nu måste jag iväg igen. Jenny & hennes vänner ska vara här innan dom ska på party så jag måste åka. Det är tacken för att man passar upp på henne ;) Det blir matlagning med tjejerna och därefter ska jag hem och kika på melodifestivalen med mina kusiner. Jag har ganska bråttom med andra ord. 2 timmar!?
Äh, det kommer bli en hel del förseningar i mitt schema känner jag.

________________________

Ödet?

Vissa saker förstår jag inte. Varenda helg när jag ska jobba och det blir som att jag går under jorden (ja, så tråkig är jag under jobbhelgerna) så är det alltid roliga saker som händer. Tror ni inte att jag är lite less? :b Jag ska väl vara glad att jag har jobb men vafan.

Nu väntar jag på att Jenny ska komma ut från duschen så att jag också kan få börja att göra mig i ordning. Vi ska hem till morfar och gratta honom idag :) Han fyller egentligen år på måndag tror jag? Men då är han och Ingrid i fjällen så det fick bli idag istället.
Och jag klagar inte :)


______________________________________________

You make me better

Är jag ensam vaken tro? Jag har sovit rätt många timmar inatt mot alla odds. Hamnade hemma hos Camilla igår med tjejerna och kollade på film. Jag vet vad du gjorde förra sommaren av alla möjliga alternativ ;) Fast jag hade aldrig sett den innan om jag ska vara ärlig. Men som vanligt började jag att blunda och det ena ledde till det andra. Jag har med andra ord fortfarande inte sett den. Kanske 1/3? Det är alltid nåt iallafall ;) 

Själv kom jag nyss hem från jobbet. Jag & Nathalie var på hugget idag så det gick snabbare än vi räknat med. Fast nu är jag rätt sur för hon ska vara ledig imorgon :b Skulle jag också vilja vara men man har ju sina plikter..


_____________________________

Jossis
Snart sitter den. Och du kan ju öva här ;)


Skärpning!

Jag kan ju inte låta så deppig. Det är ju ändå helg :) Fast jag ska upp tidigt som fan både lördag och söndag.
Har haft en bra dag faktiskt. Jag & Jossis har varit och letat efter saker till våran nya dresscode - om man kan säga så? Men i den här stan är det dåligt utbud märkte jag.
Nåja, vi ger inte upp i första taget ändå.

Närmast på planeringen är att skjutsa in pappa till stan. Han ska ut och äta "med killarna". Han vet inte att jag vet (eller fattar för den delen) att han ska på dejt ;) Det förstod jag på en gång när han sa killarna istället för namnen på dom som han ska umgås med - som han alltid gör annars. Nästa tecken var han inte hade en aning om vart eller när det skulle ske under fredagen. Jag har ju fått mitt planeringsbehov från honom. 

Vilken dektektiv jag är ;)


____________________

I'm fucking done

Jag fick en chock häromdagen när tvn var på och jag fifflade med annat. Plötsligt hörde jag min favoritlåt sen lång tid tillbaka och tänkte; hm, den på tv.?
Då var den med i reklamen till Robinson. Ja, det trodde jag aldrig.

När jag hör den låten tänker jag på Peter Forsberg, det var han som fick mig att lyssna på D.B.A från början.
Då tänker jag på i somras för att slutligen tänka på hur hemsk jag varit. 
VILKEN ÅNGESTFREDAG!


What I have in me, in my mind is you
All I have is you
It is something I waiting for
All I need is you



11;47

Nu har jag städat mitt rum, packat upp mina saker och dessutom tagit en promenad :) På mina lediga dagar ligger jag inte framför tvn och slappar minsann!

Mitt nästa drag blir duschen. Farfar kommer och hälsar på om ungefär en timme så jag borde väl göra mig i ordning.



_______________________________________

Fredag

Godmorgon! Hoppas ni har sovit lika bra som jag gjort :) Fick ta lite sovmorgon idag då jag ska upp mycket tidigt imorgon. Jag har inte packat upp mina saker än så det tänkte jag ta itu med nu, så fort jag städat mitt rum..  



__________________________________

Har inte jag varit med om det förr?

Kom nyss hem från Tobias. Jag, Camilla, Jossis & Sofie åkte dit för att han behövde hjälp med att färga hans hår. Det var väl S uppgift iförsig men man får oss andra med på köpet ;) Till våran stora lycka var även Chrille, Gynne & Robban där. Det var bara Rikard som saknades och det betyder att nästan hela funäsgänget var samlat - igen :) Jag längtar tillbaks som fan. Vi pratade minnen och ingen av oss vill vara hemma. Vi skulle struntat i att åka hem överhuvudtaget. Allt fanns ju där!

______________

Nu kan jag äntligen säga det. Josefine och Niklas har förlovat sig. Grattis :)
Jag är så glad! Det var nästan på tiden för ni är perfekta för varandra.



When soul meets body

När jag är ute på promenad med våran hund måste jag alltid lyssna på musik. Jag är less som sjutton på min telefon för låtarna som jag har inlagda på den har jag ju hört miljoner gånger i princip. Idag när vi skulle gå ut letade jag fram min gamla mp3 - som jag aldrig rensade - som jag säkert inte ens rört på.. Jag minns inte ens hur länge! Det var inte igår iallafall.



Allt från detta fanns med






 





Till
 





 






 Inte det första man tror att jag lyssnat på kanske? ;)

Torsdag

Mitt sommarjobbsschema kom häromdagen - äntligen!

Jag tänkte sätta mig ner och kolla igenom schemat nu. Jag har inga helt bestämda planer just nu för i sommar heller så det här schemat blir nog kanon. Att byta pass förra sommarn var ju inga problem och det blir det nog inte nu heller :)


___________________________


Nu är jag trött

Blev vi nå klokare av våran planeringslunch? Skulle inte tro det. Men någon idé har vi nog på gång :)

Sedan har jag varit och lämnat in cv på Dinners Gävlebro med Sofie & Nathalie. Trodde man bara skulle lämna in men jag åkte på en intervju också. Jag var toknervös men jag tror jag skötte mig fint. Får hoppas iallafall ;)

När vi var på väg hem för att skjutsa Jenny till stallet började Nathalies bil att krångla igen. Vi försökte få igång den en bra stund men bilen vägrade att ge mig sig. Bästa platsen hade vi; busskuren innan stora rondellen mot Riks 80. Sällan den krånglar där? Emelie & Håkan kom till undsättning till slut. TUSEN TACK! Jag kände inte av mina fötter efter det :/ Jag och kylan kommer inte överens.

Nu ska jag sova. Jag borde försöka iallafall. Godnatt ;*


Planering

Nu ska jag ut och borsta av bilen som är full med snö. Jag & Sofie ska äta lunch och planera Jossans present. Jag har flera ideér på vad vi kan göra för henne. En resa någonstans tycker jag låter perfekt :) Och nu ska jag nog inte avslöja mer.



__________________________

11 Mars

Grattis Josefine! 20 år idag :) Jag längtar som sjutton tills nästa helg! Under tiden måste jag komma på nåt kanonbra. Jag har ju ett tag på mig att hitta bästa presenten. och det ska jag göra också ;)

När jag ändå är igång med gratulationer måste jag säga grattis till William :) 
Han fyllde 20 i måndags.

Fyller alla år i Mars? Det känns som så om man kollar i min kalender..


_____________________________


Everything is cool as long as I'm getting thinner

Jag ska skjutsa Jenny till stallet alldeles strax, efteråt släpa med Jossis på ett ärende, hämta Jenny igen och sen ska vi på gympa. färdigplanerat - precis som jag vill ha det.
Jag får panik om jag inte har saker att göra.
Ska bli skönt att äntligen få röra på sig. För jag gick ju inte ner ett gram på funäsresan! 

Det är jag helt säker på ;b




Utsikt från stugan.. åh.

____________________________ 

Tråkväder

Nu känner jag mig mycket fräschare. Men vilket slask det är ute :/ Jag & jenny skulle åka in till stan och i detta väder var min lillasyster väldigt nervös. Hon hade pratat med mamma strax innan vi åkte och då fick hon höra att en bil hade voltat på rix 80 och då tror hon självklart att vi ska råka ut för samma sak. Hon är helt otrolig sådär :)

_______________________________

Trots detta väder har jag faktiskt börjat att fokusera på våren. Dom här hittade jag på skohuset igår och jag var tvungen att köpa dom. (Jag vet att det bara är ena skon med på bilden)
Mitt nästa drag är att hitta nya bikinis. Huh!





                                                                                           

Mot stan

Jag & Jenny ska till mammas jobb och gymma/sola om en liten stund. Jag känner mig både tjock och blek så vad gör man? Haha okej. Riktigt illa är det inte. Men det är ju skönt :)
Och om jag har tur träffar jag kanske Gynne där, en av killarna som var med till Funäs. Han och mamma jobbar på samma ställe. Jag har vetat om det i evigheter men det kunde han inte komma ihåg när vi pratade om att jag sett hans bil utanför deras jobb. Sen skulle han klura ut vem av damerna som jobbar där som är min mamma..
 
Men vem är din mamma då? Eller vänta. Jag tror jag vet. Upp för trappan och första kontoret på höger sida - det är väl din mamma? Katta heter hon väl. 
Haha va? Hur kunde du veta det? Bara sådär?
För hon är så trevlig och hejar varje gång man går förbi. Och pratar mycket! Jag anade det på en gång för du är ju också så. Alltså Anna, jag tror till och med hon är trevligare än dig. Och då är man trevlig!


Haha ja.. jag tror han menade väl iallafall :) Gokillen!

_______________________


A great exampel of misbehave

Godmorgon! Jag vaknade inte av Jenny direkt som jag trodde, men jag hörde henne. Känner mig faktiskt pigg idag :) Igår var ju katastrof. Börjar väl komma in i gamla vanorna nu. Fick dock en chock när jag drog upp persiennerna och det snöade. Jag trodde det var över på den fronten.. Jag hoppades iallafall :/



_________________


Igår fick jag ett förlåtsms av funäsförstöraren.
Och jag vet att du hamnar här ibland, därför säger jag det såhär.
Du vet att det är kört sen.

Jag har haft bra tålamod med dig så länge som jag känt dig. Men du gick låångt över gränsen den här gången. Det som stör mig värst är att jag får ta saker fast jag inte gjort dig nånting. Vad gjorde jag som var så hemskt? Vad fick dig att tända till? Var det att jag frågade om resan gått bra? Eller när jag lyssnade på dig när du pratade om taxitjejen? Kanske berodde det på att jag sa att taxin var på väg? Eller att jag satte mig i soffan när vi kom tillbaka till stugan? Jag försökte att undvika dig så mycket som det gick för jag vet hur jobbigt du tycker att det är. Och vad jag än gör så är det helt fel och du blir galen och säger både det ena och det andra. Under de 2 - 3 åren jag känt dig har det här hänt x antal gånger. Bra att du ber om ursäkt men..

Godnatt

Jag ska gå och lägga mig på riktigt nu tänkte jag. Får hoppas att jag kan somna bara. Vi såg på film idag och den tänker jag på hela tiden. Jag minns inte vad den hette nu heller men det ska jag ta reda på tills imorgon. En sak är säker iallafall; Jag ska aldrig nånsin bergsvandra!

Ska iväg med Jenny på ärenden imorgon. Hon kommer nog att väcka mig riktigt tidigt om jag känner henne rätt. Men det är lugnt för efter min veckas semester ifrån henne så har jag saknat hennes vanor som går mig på nerverna :)


__________________

Vem kan stoppa oss när vi hoppar fram

Jag följde med Nathalie till stan idag :) Hon skulle byta sin bilstereo som krånglar. Det började hennes bil också göra på vägen. Nu ska jag försöka prata bilfraser här. Varning!

På motorvägen mot stan börjar bilen att "tappa" farten. Tur att Nathalie har bättre koll än mig säger jag bara ;b Hon började fiffla på någon knapp och då gav det med sig efter en stund. Men när vi kommer till stora rondellen innan stan la den nästan av och istället för att glida så hoppade vi fram. - FYFAN VAD PINSAMT ANNA! vad ska vi göra?
Själv satt jag och skrattade ;) Vilken hjälp jag är.
Vi svängde höger och fick inte upp bilen i mer än 20 km/h. Kul! Vi kom in till 9ans parkeringsshus iallafall. Men när vi skulle därifrån vägrade bilen att starta. Hon ringde hennes bilkunnige bror Robban för att försöka få hum om vad sjutton vi skulle göra.Tills slut fick vi igång den men samma sak där - vi bara hoppade fram! Det gick fort som tusan också. Ni skulle sett människorna som stod och såg på. Ja, om ett skratt förlänger livet ;)


___________________

Funäsdalen

Nu är man hemma och det är stor skillnad. Jag som inte vill ha många minuters egentid tycker att det är jätte tråkigt att vara ensam nu när jag är van att ha 8 andra omkring mig. Dygnet runt.

Det första jag förknippar med Funäs är Daniel - givetvis. Det är en vecka sedan den dagen idag. Jag minns det som igår.

Förutom mötena med honom gjorde vi andra roliga saker också såklart :) Skoterturen med killarna var nog det roligaste och värsta jag varit med om - på samma gång. Vi bodde ungefär 5 minuter från funäsdalsfjällen, där man åkte, så där åkte vi pulka och madrass på nätterna. Vi åkte en dag i backen på hela veckan. Det var ganska dåligt men det räckte för mig! Jag hyrde snowboard och jag kan säga att jag inte bara ramlade en gång. Nu börjar det sluta göra ont i kroppen iallafall ;) Men jag var duktig som fan ändå. Det måste jag tillägga.

Sen att någon av oss körde fast i dike två gånger samma dag var ju också lite komiskt. Ni kan säkert gissa vem det var om jag berättar hur det gick till. Vi tjejer var på väg hem från byn och på vägen till stugan möter vi två killar på skidor längs vägen en bit från backen - som vinkade. Den här tjejen fick då den briljanta ideén att vi skulle vända och fråga dom om vägbeskrivning till våran stuga. Vi skulle låtsas att vi inte hittade fast vi hade full koll på läget - bara för att få prata med dom. Hon backar ned på en sidoväg och vänder för att sedan åka tillbaka och stanna jämsides med dom. Dom var jättetrevliga men hittade inte till våran stuga så dom bad oss att åka till backen och prata med någon där som hade koll på stugorna. Vi åkte vidare och skulle vända vid en annan väg. Vi körde på backningstekniken igen. Och den här gången gick det inte lika bra. Det var halt som fan och bilen gled iväg rätt ner i snövallen. Och där satt vi fast. Jonas & Robban fick komma och hjälpa oss att komma loss för det var verkligen kört. Huh, så mycket krångel för några karlar.



Senare den dagen skulle samma tjej ner på byn för ett efterlängtat möte. Från våran stuga var det små backar man skulle köra upp och ned för - inte plant på en fläck ens. Hon stannade till innan en lite större väg, i lutningen på backen, och då gick det inte att köra därifrån. Bilen rörde sig inte en meter. Den slirade bara. Då lägger hon i backen, naturligtvis, för att försöka få bättre grepp längre ned. Och vips sitter hon fast i snövallarna igen!
Hur lyckas man? ;)

________________________________


Det är svårt att försöka få med allt, när jag bara har en sak i huvudet. Men på mornarna var det underhållning. Man tog fram Jossis kamera och skulle kika på korten från kvällen innan och man blev lika chockad VARJE gång. Vilka bilder, och hålhakar, den tjejen har på mig nu ;)

Det vi lyssnade på nästan hela veckan var Scotts skiva. tack vare Chrille. Det värsta av allt är att i början tyckte jag att det var bland det sämsta jag nånsin hört. Men mot slutet av veckan började jag nästan tycka om det där. Herregud..




   Undra hur många gånger vi lyssnade på den här.



Nu måste jag ta en paus. Det är inte sista gången jag nämner Funäs. Och bilder kommer inom kort. Jag lovar.

Tillbaka till verkligheten

Jag är hemma. Vi åkte hem redan igår. Skulle egentligen kommit hem sent idag men det blev ändrade planer.
Ska berätta allt sedan. Nu ska jag åka till Malin & Johan och träffa Vincent för första gången :) Åh!


_________________________






 

LIVE FRÅN FUNÄSDALEN

Nu är nästan alla färdiga och halv 9 kommer taxin. Vi ska ner på byn ikväll ;)
Detaljer kommer senare. Även om dagens backhändelser.


_____________________________


LIVE FRÅN FUNÄSDALEN

Vi höll oss inte till planerna idag.. För nu skulle vi egentligen ha varit i backen ;b Jag, Sofie & Cami är dom enda som är vakna så våran uppgift är att väcka resten av ligan. NU!


________________________________________


LIVE FRÅN FUNÄSDALEN

Idag har varit den sorgligaste dagen. Jag & Daniel hade avskedsmöte. Det känns tråkigt att han ska åka hem då jag är här men vissa planer kan man ju inte göra nånting åt. Jag är jätteglad trots omständigheterna :) Han kommer ju hem i Maj. "Det är inte långt, det kommer att gå fort". Jag tycker inte det. Men det är ju tidigare än 3 år iallafall. Vi har en komplicerad historia.

För tillfället lagar karlarna mat. JA, ni läste rätt! Dom kan om dom vill :) Sofie hjälper som vanligt till då karlarna skriker svordomar och vägrar göra det, Cami löser korsord och J-korren är fullt upptagen med sin karlfixering ;) Jag har slagit mig ned i fåtöljen med datan och öl. Jag har det så jäkla bra just nu med utsikt mot bergen. Och J-korren givetvis ;) 
Om ni undrar varför hon kallas för det så.. Haha, det undrar jag med!

Ikväll vette tusan vart vi hamnar men imorgon ska vi åka snowboard hela ligan och på kvällen ska vi spela bowling och sen sätta oss på någon bar och ännu senare ut på nattklubb. Det finns här det med ;) Lördagen ser likadan ut också. Suveränt.

Fan, vi åker hem snart! Jag vill inte.


LIVE FRÅN FUNÄSDALEN

Jag har precis vaknat och jag är  jättetrött idag. Killarna ska snart ut med skotrarna och då ska vi tjejer ta det lite lugnt tills ikväll. Undra om jag ska ha avsked? Man får iallafall hoppas att det går bra för killarna idag för dom har redan fått byta 2 skotrar hitills ;b Båda gångerna igår. Först på morgonen och sen på kvällen kom det skoterleverans upp hit. Ni skulle sett killen som kom igår kväll.. Någon i huset skulle strypa oss om han visste vad vi gjort ;)

Vi hörs sen.

________________________


LIVE FRÅN FUNÄSDALEN

Jag & Sofie kom nyss från affärn. Nu försöker Sofie få igång brasan som inte är det enklaste, Jkorren har precis vaknat till liv och Camilla kikar på film på övervåningen. Karlarna är ute med skotrarna - självklart.

Idag har vi åkt skoter upp på fjället :) Det var en upplevelse.. Jag åkte med Chrille på vägen upp och ned med Tobbe. Och jag kan inte bestämma mig för vad som var värst! Jag har träningsvärk i armarna för att jag blåhållt mig. Som fan! Vi stannade på toppen och åt lunch på fjällstugan med utsikt över hela byn. Sedan behövde dom tanka och då slog vi oss ned i solen, som kommer och går hela tiden, tills dom kom tillbaka. Vi tog till och med en upp-och-ner-tur i sittliften :) Jag tror minsann det bara jobbar karlar här. Och det kryllar av dom!

Nu blir det kortspel och sen duschen. Plus att det är avsked ikväll :( Killen ska hem imorgon..


LIVE FRÅN FUNÄSDALEN

Här är det kanonväder idag. Har suttit ute på våran altan och myst i solen :) Nu eldar vi och diskuterar planer för dagen. Medans karlarna åker skoter ska vi dona med bowlingbanan och fixa andra planer som jag får berätta om mer sedan ;)
Är det ödet att Backyard Babies ska spela här den 6;e eller? Jag har inget dagsbegrepp så jag säger datum istället.

Ni borde egentligen åka hit för vi ska vi hyra snowboard hela ligan. Ni hittar oss på sjukhus ;) Jag måste ringa Jossan nu och berätta om min gårdag. Åh, jag är så glad!



LIVE FRÅN FUNÄSDALEN

Jag måste bara säga att jag aldrig vill åka hem. Vi bor i världens finaste stuga, det är mycket snö och det finns aktiviteter att göra dygnet runt. Plus att min drömkille jobbar här ;) Han har varit det i typ 3 år, så det är ingen helt främmande människa. Vi träffades idag nere på byn, drack kaffe och vi ska nog ses imorgon också.

När jag kom hem drog vi iväg till backen och nu är vi tillbaka i stugan. Bastun inom kort! ;)


Goodbye everybody, I've got to go

Jag är klar. Nu väntar jag bara på att övriga tjejerna ska bli det också så att vi kan åka :) Först blir det ett stopp i Arbrå hos Sofies storasyster Erica, sen möter vi upp karlarna där nånstans och sen är det raka vägen mot funäsdalen.
Den här veckan kommer att bli suverän. Jag känner det på mig ;)


Nu har jag inte tid med det här. Ha det så bra för det ska jag definitivt ha :)


______________

Kan bjuda på stugvisning iallafall;

http://funasdalsfjall.se/index.php?option=com_content&view=article&id=329&Itemid=308&stuga=442

Äntligen söndag!

Godmorgon! Hade ställt alarm på klockan 9 men vaknade och var klarvaken redan 8.20. Nu håller jag på att fixa för fullt så att jag ska bli klar på riktigt någon gång :) Snart åker vi!

Hur ska jag kunna sova?

Det känns som att jag glömt tusen saker som jag behöver ha med mig. Gah! Trots att jag vet att jag har med mig allt jag behöver. Jag har iallafall haft mitt ifall-att-hejdå-möte med Jossan ikväll. Vi kanske hinner ses imorgon och ha ett riktigt avsked innan vi åker. Jag hoppas!

Nu måste jag ringa Jossis och stressa av.! Godnatt  ;*


___________________________


RSS 2.0