27 augusti - alanya

behöver jag säga det? ja, jag måste. jag och malin lämnar landet idag för något varmare alanya, turkiet :D
nu är jag klar med all packning också. på riktigt. så nu ska klockan bara bli kvart i 11, då kommer nathalie & kattis och skjutsar in mig till stan där jag ska träffa malin och hennes mamma. ska till forex och fixa med pengarna. och sen bär det av till arlanda :) planet går 17.10 men det är ju bra att vara ute i tid. IFALL man skulle glömma nåt viktigt. men jag tror fan jag fått med rubbet som jag behöver.


nervös börjar jag bli också. men äh, det kommer gå bra.
hoppas ni kommer ha det lika bra som mig här hemma bara..              ;]

HEJDÅ. 

________

:D

nu har jag packat allt. tror jag ;) ska bara hem till pappa och hämta saltvattenhårspray och kylbalsam - ifall att man bränner sig. det är sällan jag gör det men man måste ju vara på den säkra sidan, eller hur? men sen är jag klar. men det är klart, vissa saker behöver jag ju imorgon och det får jag ta då :)

blev panik över resväskan. mathias, som jag skulle ta, hade ju han tagit med sig till stockholm.. så min plan sprack :O men då ringde jag till kusinerna, och då fick jag låna niclas :) räddare i nöden, minst sagt.

ni ska veta hur mycket hudgrejer jag har med mig! solkrämer, olika hudlotions, aftersun, kylbalsam.. snacka om att vara rädd om sin hy. men det är ju inget negativt. har ju sett hur sjutton det kan bli! och ändå röker jag..? och ligger ute i solen hela dagarna om det är fint ute..? det är inget fel på min hy - någon skavank någon gång ibland bara och det är ju bara mänskligt ;] men det är inget problem. än.. därför kör jag på att ta hand om den ordentligt redan när jag är ung. och sluta röka och allt onyttigt. jag lovar.. ;]

nu ska jag snart hem till pappa med tjejerna. avskedskväll.. håh, jag tror jag ska packa ner dom i resväskan allihop!

26 augusti

jag är lyckligast i världen idag. varför? dels för att, som sagt massa gånger, så åker jag till turkiet imorgon. känns så jäkla bra att säga det, haha. men också för att jag såg på reklam för någon dag sedan att min bästa serie Supernatural kommer att börja på 5;an den 7 september :D det var Kristin som tipsade mig om det i början av året. tack vare det så blev det en hel del sömnsvåra nätter, men det är det värt. har ni sett vilka som har huvudrollerna..? Jared Padalecki och Jensen Ackles. kan lägga upp en bild, så förstår ni varför jag fortsatte kolla fast jag egentligen, nästan, skakade av rädsla. ÅH!




nu ska jag ut med tindra en sväng och sedan packa klart allting..

25 augusti

angående mitt tidigare inlägg, det om dålig kompis grejen, så visade det sig att det inte riktigt var så som jag fått höra. eller, jag vet fan inte alls hur det ligger till. men man ska ju inte tro på allt man hör - säger man ju. och jag hade bara hört en version innan jag skrev av mig allt. så jag ber om ursäkt. fel av mig. men när jag blir förbannad så manar jag på och säger hej vilt allt vad jag tycker, och ibland tar jag inte reda på vad jag hört från båda parter, innan jag säger ett och annat. my bad. ingen bra egenskap.

_______________

körlektion imorse. gick jättebra för den som undrar det (: jag ska boka uppkörning nu, det är fan dags för det.

efteråt åkte jag hem till nathalie där hon och sofie var. sofie skulle till skolan men missade bussen, så vi skjutsade in henne. efter vi släppt av henne åkte vi mot köpis och handlade. nathalie skulle ha sitt kalas idag och skulle handla sitt och jag var tvungen att köpa saker till utlandsresan. SNART BÄR DET JU AV :D
vid 4 - 5 tiden kom sofie, linn och josefine - alltid vi, sen 6;års gruppen. den enda som saknades var emelie, som är i stockholm. håh vad jag saknar henne! :( men jag tycker det är beundransvärt att vi fortfarande är lika bra vänner då som nu. vi håller alltid ihop, och det kommer vi göra länge. ni blir bara av med mig om jag dör, tjejer.
gjorde det bästa av situationen utan emelie och fikade och diskuterade grannhändelsen.. sedan kollade vi på våra bilder genom åren. haha, låter som om vi är urgamla! vilka minnen. att åren går så jäkla fort..

jag svek min lillasyster idag på grund av nathalies firande. lovade att jag skulle slinga hennes hår men jag glömde bort det totalt :/ sry..

imorgon ska vi ha avskedskväll för mig. och innan det ska jag ha packat klart ;P jag är så dålig på att vara ute i tid så ni anar inte.



snart Malin.. snart :D

24 augusti

pratade nyss med nathalie. hon kommer hem om ett par timmar :) sen blir det myskväll ikväll. det behövs efter den här helgen..

_______________


igår: åkte med mathias båt igår med han, sofie, linn, camilla, okee och johnny :) vi åkte till dalkulla(?) eller vad det nu hette. var avslutnings"fest" för motorbåtsklubben där med trubadur och grejer. var jätteroligt första timmarna. men sen kom intrigerna..

en kompis till mig träffade en kille förr - men inte för nånting seriöst. dom träffades i kanske 4 månader och dom sa hela tiden att dom absolut inte skulle få några känslor för varandra. men jag tror att dom fick det ändå. oavsett att dom båda kanske förnekar det. iallafall, jag skulle aldrig någonsin röra någon av mina kompisars ex eller gamla flirtar. aldrig i livet, man gör bara inte så. jag tycker det är fel. men dom här 2 slutade träffas ialla fall av en anledning. och vad gör han? han börjar att ta kontakt med en av hennes närmare kompisar. hon berättar att han har börjat höra av sig men att hon inte svarar på varken hans sms eller samtal. men riktigt så var det ju inte. dom umgicks ju till och med. och igår tog den här tjejen verkligen priset! hon vet att det inte är lugnt, att kompisen blir ledsen, men hon ska fan vara på han ändå. jag anklagar inte killen för nånting. dom är ju idioter allihopa.. men hon ska föreställa hennes kompis! och slutar inte fast hon fått flera tillsägningar. om det inte är okej för hennes bästa vän att vara på hennes gamla, varför i helvete gör hon det? JAG KAN INTE FÅ IN DET I SKALLEN! synd att den här tjejen är så snäll och inte gör nåt. men om det var mig du gjorde det mot så skulle du få se på ett och annat! jag har till och med pratat med dig - men du lyssnar inte för 5 öre. så jag måste bara säga det här: du måste vara världens bästa kompis. jag har ju gamla flirtar i bagaget, vill du ha dom också?

tog det slut där? skulle inte tro det. den "första" tjejen får vi kalla henne nu, blev ledsen av kompisens beteende och ville inte sitta kvar där. så hon, en annan kille och jag skulle gå och prata i båten istället. dom gick i förväg. och när jag kommer till båten, vad ser jag? hon satt i hans knä och han satt verkligen och råtog på henne. (jag och han träffades förr, kan man säga. men han var ju inte direkt någon bra. långt ifrån) så jag tänkte, kul - i princip samma situation, fast den här gången med en kille i centrum. hon kom fram till mig och berättade vad han sagt. det var allt ifrån ifall hon hade hans nummer och ifall hon ville sova där och grejs. då vart jag arg - för den här killen sa senast i tisdags att han vill vara med mig. att jag kan lita på honom och bla bla bla - för det kunde jag inte förr. han var med både den ena och andra fast han sa att han tyckte om mig. eeh, om jag säger att jag tycker om någon och verkligen är kär så ligger jag inte med någon annan. men det är ju vad jag anser. jag vill inte ha honom, MEN man gör inte sådär. man säger inte sånt till någon tjej efter att han sagt att han vill att jag ska ge honom en chans till. nu kanske ni tycker att jag är svartsjuk som bara helvete, men så är det inte. jag tycker att det är fel. för jag skulle aldrig göra så. i vilket fall så förnekade han det här. BIG SUPRISE. har ju aldrig hänt förr.. så vi började bråka. rätt rejält. smart att gå på min kompis, tror du inte hon skulle säga nåt? håh. jag hoppas att du spelar att du är såhär dum..

men kors i taket, så bad han mig om ursäkt sen.det har aldrig i hela mitt liv hänt. aldrig att han verkar ha ångrat nåt han gjort mot mig. jag vill tro bra om honom, men han trasslar alltid alltid alltid till det. många säger att jag inte borde vara vän med honom alls, för han kommer bara att göra mig besviken. det kanske stämmer. men eftersom jag är så blåögd så tror jag att han kommer att bli bra. någon gång.

vi kom hem vid 2 till forsbacka. skulle basta men jag åkte hem istället. sen sov jag som en stock.

23 augusti

         Nathalie fyller 19 idag :D grattis älskling.

_______________


idag är det lördag.. :) det vet jag för att "peter" forsberg fick förklara ett par gånger att det var fredag igår. det kändes som att det var lördag igår, ju. jag hoppades väl det för då blir det onsdag lite snabbare. och det får det gärna bli nu :D jag blir så nedstämd av det här jäkla skitvädret s'att. jag borde kanske se till att få det jag vill ha med mig tvättat och klart..? så det inte blir panik på tisdagkväll.. mm, jag måste nog börja fiffla med det där. senare har jag ingen aning om vad jag ska göra. var nåt snack om fest, men jag vet inte hur jag ska göra. det löser sig nog hur som helst :)

jag rensade min garderob igår, på tal om tvättning och packning.. :b och det vart en jäkla hög när jag slängde ut allt. vilket jobb det blev :b men det behövdes göras. jenny satt brevid också och vakade som en hök - jag kunde ju slänga nåt som hon ville ha. aja, nu ser det inte ut som en katastrof i min garderob längre iallafall :)

.... senare gjorde jag annat.. ;]

18;21

nu är jag klar, långt i förväg. det händer aldrig. jag är jätteseg på att göra mig i ordning. ska hem till linn snart och senare till forsbacka och åka båt (: men först och främst ska jag sätta mig ute på altan med lillasyster och mamma plus min drink. tills klockan blir kvart i. då måste jag vandra iväg (:


21 augusti

varit uppe tidigt idag. igen. de jäkla körlektionerna.. tråkigt bara att jag ska ha dom så sjukt tidigt. men det är bättre det kanske för annars sover jag bort hela dagarna. fast det är ju inte mitt påhitt..  

jag ska klippa, och förmodligen färga håret, idag :) jag minns inte när jag klippte mig senast. men det är låångt ifrån inom de rekommenderade 6 - 8 senaste veckorna ;] fast jag tycker inte att det är så slitet ändå. 

nathalie åker till stockholm idag. kul för henne, sämre för mig! fast hon kommer hem på söndag igen :)

_________________ 

och just det. jag och malin åker till alanya den 27;e! :D
var in till stan igår och fixade allting. så om 6 dagar åker vi. ska bli så jäkla roligt :D när vi skulle betala biljetterna frågade hon i kassan om vi skulle betala kontant eller med kort.
- kontant, svarade vi. - men vi tar bara kort.. vafan! det var inte alls typiskt. så vi gick till swedbank, och tog en lapp. det var nummer 294 på tavlan. vi fick 321. FYFAN. hur kul kändes det? haha. vi satt där i en timme.. :b och när vi väl kom fram sa tjejen att vi kunde ha gjort överföringen vid en automat vid entren. malin kom på den ideén, men hon kunde inte sina kortsiffror sa hon, och då tog vi lappen..  haha, ja.. vad ska man säga? men vi fixade biljetterna iallafall och nu är det bara att handla x antal saker och packa :) det blir 3;e gången jag är utomlands nu, om man inte räknar med finland. har varit i bulgarien och spanien tidigare. senast var för 3 år sedan med linn och hennes mamma och pappa i spanien. nu blir det nästan samma sak, fast utan vuxet sällskap ;D

19 augusti

gårdagen; körde med mamma och lillasyster på kvällssidan. åkte till mammas jobb, på det nya stället. vet ni vad det finns där? bar, bastu, gym och solarium! det var jättefint och jag sa att om de behövdes så fick dom gärna anställa mig. tillgång till såna saker vill jag också ha! mamma berättade att de hade anställt en ny kille som kände igen mig, vi hade tydligen träffats. någon robin, född 86, gått på borgis och kommer från stigslund/hille.. haha va? jag har inte en aning vem människan är. så jag måste undersöka det här..

åkte sedan hem till jossan en sväng. kollade på outsiders och det var det sämsta avsnittet jag sett. så att ni vet. har jag berättat att jossan har världens sötaste kattungar också? åwh. var så nära att sno tjejen igår.. igen! men jag tror det skulle märkas ifall jag tog henne. 

Nathalie kom förbi en snabbis senare hon med. hon skjutsade hem mig också, för det är livsfarlig väg att gå hem på från jossan till min mamma. och tid tar det också.. 

___________

jag vaknade halv 8 idag. låg och mös med tindra framför tvn med bara urkassa program.. det är inte klokt att de inte visar nåt bra förens 9,50 - våra bästa år. men jag blev så uttråkad att jag somnade strax efter 9. och nu sitter jag helt nyvaken på nytt. håh. jossan kommer förbi snart med mina stövlar som jag glömde hos henne igår. sen, efter hon varit här, måste jag gå och fixa i ordning både mig och mitt rum. . 

camilla ringde nyss, och det blir nog bio ikväll (:    

yes. I trashed you just for pleasure.

18 augusti

hrmf.. det där med att gå upp klockan 9.. behöver jag säga att det inte gick som planerat? ;] jag vaknade vid 11 istället. men det är iallafall inte klockan 1. en liten förbättring har jag med andra ord gjort (:    yey.

nu vill jag kolla på filmen som mamma spelade in igår. men jag måste vänta på sofie. hon ville också se den innan hon börjar jobba klockan 3. vad vi gör saker ihop hela tiden.. (:  

Party till döds; varför plugga när man kan supa? Jesse Tanner är en intelligent och ambitiös tjej som börjar på college. Men hon faller för frestelserna och snart är hennes liv ett enda partajande. Drickandet och det hårda livet leder till förödande reslultat.

_________________

min telefon har fått nåt fel. förutom bruset som kan ge allvarliga hörselproblem så är den jättekonstig :S det kanske blir att jag går och lämnar in den idag..? många skulle ju bli glada ifall jag fixade den. men vi får se :b höhö. jag kan inte ringa nånting heller numera för det har blivit spärrat.. KUL.

13;46
håh, vilken film ;/ det är så läskigt, för det kan sluta sådär. det är inte alls svårt. och det kan hända vem som helst. jag får alltid höra att jag dricker mycket. jag tycker inte det, men det kanske är sant? jag fick en riktigt tankeställare..   

nu ska jag nog ta en promenad..


17 augusti

var hos Robin i skutskär på 25 års fest igår. och det var riktigt roligt :) fast det har jag alltid med sofie och jossis i bagaget. roligt att umgås med patrick också, för det gör vi nästan aldrig numera. jag kom hem rätt tidigt ändå. var hemma runt 2-tiden iallafall och gick och la mig ganska direkt. någon höll mig uppe en stund först ;]  och jag sov till halv 1 idag.. kommer gå bra för mig att komma upp tidigt i veckan :O

varit ute på promenad med sofie på tidiga eftermiddan. tog en sväng förbi linn. och innan vi gick hemåt träffade vi emelie, limpan & mickis från min klass. vad jag saknar dom..
och självklart började det regna då man är på väg hem. såklart. med min tur så.

20;44
nu ska jag åka in till stan med sofie, nathalie och jossan. vi ska spela biljard. tydligen. det kan ju gå precis hur som helst. jag har kommit underfun med att jag är värdelös på alla sporter jag hitills testat. så biljard.. är det ens en sport..? kanske inte, men det kanske är nåt jag har lite talang i :) jag får avslöja sanningen senare.

23;20
hemma. jossan följde aldrig mer så det vart vi 3 andra bara. men nathalie skulle inte spela. åhnej. så det vart bara jag och sofie som kämpade. och vem vann alla 3 gånger? ja, inte var det jag iallafall :S haha. så jäkla kasst. jag tyckte det gick bra, men sofie var snäppet bättre. hon måste ju ha övat hur mycket som helst.. ja, så måste det ha varit ;] det intalar jag mig själv.

jag har världens bästa mamma som spelade in filmen på 5;an klockan 20 ikväll. den ska jag kolla på imorgon så fort jag vaknat. det kan bli när som helst så jag satte alarm på klockan 9. vi får se imorgon om jag kommer upp då. det kommer bli intressant att se (:

16 augusti

vad pigg jag är idag. första gången på hela veckan. men dom senaste dagarna har jag fan sovit för 2 känns det som :O

ikväll ska jag hem till pappa en sväng. han åker till norge på jobb på måndag och man vet ju aldrig hur länge han stannar där :/ jag ser helst att han jobbar hemma.. men finns inte jobben här måste han åka.

senare ska jag vara med malin och patrick. 25 års fest i skutskär. kan bli kul (:

mathias flyttade till stockholm idag. han ska gå på K.T.H -  kungliga tekniska högskolan. han ska plugga där i 5 år. om jag var duktig i skolan med mina betyg, pfft.. mina betyg är ingenting jämfört med hans.


15 augusti

var kräftskiva på området. hur många kan vi ha varit här? runt 40 st kanske. vi umgås mycket här tillsammans :) är det inte midsommarfirande så är det brännbollsturnering osv.
min låtsaspappa hade satt upp världens partytält på ängen på våran baksida, och där inne satt vi allihop. trångt? en aning då!  och mamma hade fixat fram snapslåtar så dom var det inte någon brist på :b mamma och låtsaspappa är ordförande här, eller vad man nu ska kalla det, på området. dom fixar allt från höstfesterna till vårstädningen. jag brukar aldrig stanna en helkväll på deras påhitt men igår var jag hemma hela kvällen. jenny var också hemma för en gångs skull. jossan kom förbi en sväng efter hennes jobb hon med (: vi satt på altanen med mathias och magnus och hade drinkkväll. och senare bar det av till grannen för att sjunga sing star. och fyfan vad bra jag var.. verkligen ;]


- röker man förkortar man livet med flera år.
- äh, man tar igen det med ett skratt sen ;D


och förresten, jag träffade william igår :O av en slump. håh, vad det vände sig i magen när jag fick syn på honom. vi har inte setts på evigheter, skulle jag vilja kalla det. that sucks.


14 augusti

vaknade vid 11 och gick upp. kollade posten, och det hade kommit. kuvertet vad inte direkt osynligt så jag tog det snabbt som fan och gick in på mitt rum och öppnade det. jag läste säkert igenom det 10 gånger.. ska posta tillbaka det på måndag  och sen blir det väntetid. usch.

jag väntar på att klockan ska bli 14,15 för då kommer moster och ska skjutsa mig till jobbet :) sista passet ikväll.. känns tråkigt om jag ska vara ärlig. men dom ringer ju så fort det finns nåt ledigt. hoppas jag? så nu får jag passa på att vara ledig och ta det lugnt. det kan jag behöva. det tycker mamma iallafall.

jobbar till 22 står det på pappret. men det brukar aldrig bli så ;] ska hitta på nånting med josefine ikväll tänkte jag. vi har inte setts sen i lördags, och i vanliga fall brukar vi träffas varje dag. sabina på jobbet ville att vi skulle göra nånting, men jag tror hon trodde att jag jobbade dag. hon har ju barn, och då kan hon ju tycka att det är någon bra ide att komma runt 21-tiden? nä. jag måste nog ringa henne.

_______

00;03

nu har jag jobbat färdigt :( sorgligt.. men nu kan jag vara vaken hur länge eller hur lite jag vill. och göra precis vad som helst. det är ju ett plus iallafall. men ändå..

har kollat på the hot chick med jenny. jag tycker den filmen är hur rolig som helst. och det gör hon också. så vi låg och skrattade igenom hela filmen. ungefär ;] fick en erbjudan nyss om att följa med till slick city. men jag känner inte för att byta om eller fixa till mig när jag går i världens skönaste mjukisbyxor :b dom ger hård konkurrens, dom här.

 

13 augusti

jag fyller 19 om 2 månader..  :)

____________

jag och Malin har pratat ett tag nu om att åka utomlands. och nu ska vi faktiskt ta tag i det. tänkte åka in idag och kolla upp nåt bra :) men jag är inte så kräsen. bara det är sol och varmt så är jag nöjd ;}

00;40

vilken dag. haft storbråk med lillasyster, som slutade med att jag gjorde nåt jävligt elakt mot henne. jag kan nog inte ens säga det, för det var jäkla dumt. förlåt gumman. men hon kan ta fram sidor hos mig som jag inte trodde var möjiga. jag har nog ett ganska oskyldigt utseende. men i mitt fall kan skenet verkligen bedra! fast vi är bästis nu, igen. alla jag känner tror att det enda vi två gör är att bråka. visst, vi gör det till en stor del men vi kan också hålla sams och ha skitkul tillsammans. kanske svårt att tro men jag skulle nog gå under utan henne.   

fick senare skjuts av nathalie och kattis till stan där jag skulle träffa malin och hennes mamma + sötaste lillebror. ni ska se honom, gulligare unge finns inte. vi gick till ticnet och kollade upp vart vi ska åka. och det blir nog turkiet. ska boka om ett par dagar och åka i slutet av augusti. det ska bli så jäkla kul :D när vi var klara där så åkte hennes mamma och anton hem och vi gick en sväng på stan. slutade med att vi satte oss på brända bocken en stund. skulle följa med henne och mickis på någon fotbollsmatch men nathalie kom och hämtade mig, för vi skulle spela golf med matte och hans liga. det var stängt överallt så vi åkte till engeltofta. men jag och nathalie spelade aldrig - det räckte med att kolla på. det var MYCKET roande. ni ska se dem live.. :)

när vi kom till stan träffade vi patrick en sväng :) och nu ser helgen rätt bokad ut också. jag ,som är världens planeringsfreak, måste ha bestämt vad jag ska göra helt låångt innan helgen kommer. helst.




världens bästa malin. [ se vad glad man blir av mig, höhö ;]

12 augusti

gissa vem som vaknade tio minuter innan hon började jobba? mmh.. låtsaspappa kom in och "men anna, vad gör du hemma? börjar inte du klockan 8? joo.. svarade jag helt död.  - klockan är tio i! men för i helvete. då flög jag upp, klädde på mig, tog väskan och sen fick jag skjuts. jag kom dit runt 20 över. när jag väl kom fram så visade det sig att jag skulle jobba med min moster, och hon bara skrattade då jag berättade om min morgon. det som är så bra med "mitt jobb" är att det inte är hela världen om man kommer sent. men det här var faktiskt första gången sedan jag började i februari som jag kom försent. annars sköter jag mig (:

kom hem nyss. jag måste tvätta håret idag för det ser inte klokt ut. så efter det ska jag göra mig i ordning och träffa jossis? har inte pratat med henne idag men vi skulle ses idag, det bestämde vi igår :)
och imorgon är jag ledig :D så jäkla skönt. sen jobbar jag torsdag och efter det är jag ledig, tills det finns nåt ledigt pass. jag vill jobba, vad ska jag annars göra..?

11 augusti

vad är det med mig? jag sov lite igår men jag sov fan ännu mindre inatt :S jag tror jag somnade vid halv 5 imorse. det är inte klokt. tur att jag måste lägga mig tidigt ikväll. blir nog enkelt att somna kan jag tänka mig.   


nu ska jag göra mig i ordning och åka in till stan, till arbetsförmedlingen, och lämna in alla omdömen och vikariebevis. och halv 3 börjar jag jobba. jag såg på mitt schema att jag bara har 3 pass kvar den här sommaren. inklusive idag. vad fort det har gått :/


han hörde av sig igår förresten. "du, det hon säger är inte sant. det var min kompis som skrev det". och blablabla. att han tror att jag bryr mig? eller tror på det? suuck. han sa att han ville säga sanningen så det inte skulle bli massa skitsnack om att han drar på varenda tjej i stan. på ett ungefär. att han tror att jag har energin på att prata om honom? jag har väl tusen andra saker att säga istället. plus att jag har bättre saker för mig än att sprida ut "rykten".

10 augusti

jag var lite nere igår. men det ordnade upp sig snabbt :) fick skjuts av Jossan och hennes mamma till Sofie. vi gjorde oss i ordning där för att sedan åka busstaxi till stan hem till Lina, där Malin och Sandra också var. kändes lite fult att åka 3 i typ största taxin nånsin.. vi hade jätteroligt iallafall :) vandrade ner på stan rätt sent och gick in på lams terass för att hämta nånting? jag fattade aldrig vad :p där var det rätt mycket drag faktiskt, men det var ju inga i våran ålder så det kändes lite fult. vi var inte speciellt långvariga där.

vi hade bestämt oss för att gå ut men klockan var lite för sent för att det skulle vara värt det. så vi kom fram till att gå och sätta oss i något öltält istället, men man kom ju knappt någon vart för man träffade ju folk man kände hela tiden. fast det var såklart inget tråkigt med det. men när vi väl kom fram till öltältet där camilla & nathalie satt så skulle de stänga, så det blev inget av med det. allt stängde då. JÄTTEKUL.

då, från ingenstans, kom matte och ligan :D och vips blev det efterfest! jag skulle egentligen åka hem för jag var rätt slut. men nathalie övertalade mig och sen bar det av upp till söder. hon lovade mig att hon skulle bjuda på taxiresan hem och allt så javisst ;] och vilken jäkla efterfest. grannen under matte hade lite party så vi bjöd upp dom också - och det var bara killar från järvsö. jag firade nyår i järvsö hos min då-varande pojkväns barndomskompisar för nåt år sedan. och en av killarna som kom upp bodde granne med dom jag var hos, och han hade kommit till oss då! det tyckte jag var lite smått roligt iallafall (: fast jag kände dock inte igen honom. men fyfan vad roligt det var :D

det blev ingen taxi hem för våran del. vi bestämde oss för att sova kvar. jag och nathalie skulle ut och ta sista ciggen innan vi skulle lägga oss.  .. och gissa vad? när vi står där på balkongen så sneglade jag till vänster för jag tyckte jag såg nåt i grannlägenhetshuset, om man nu kan säga så? aja. i fönstret så stod det en naken, ung kille i hans kök och stirrade på oss! och till slut började han vinka och skicka iväg slängkyssar och grejer. jag höll på att dö av skratt. fyfan vad paff jag blev! det är verkligen inte något jag ser varje dag. jag ropade ut matte, för det här kunde han bara inte få missa. men han var så fruktansvärt trevlig och gav blottarkillen fingret och släpade in på oss. han kanske blev avis för att vi stod ute och kollade ;] vi var igång till 6 imorse och vaknade strax innan 11. hjäälp..

och nu kom jag hem. jag tror det blir badkaret nästa :)

22;57

sofie är här. kom nyss in från regnet. patrick kom förbi en sväng. han har köpt en ny bil, en subaru - om man ska vara detaljerad. den var väldigt tjusig. jag blev så jäkla glad att han hörde av sig! är inte varje dag man träffar honom numera så jag uppskattar varje tillfälle jättemycket. att jag var så dum.. :(

N
athalie kommer alldeles strax och plockar upp oss. vet inte vad vi ska göra än så länge men det har aldrig varit nåt problem förr (:

9 augusti

idag fyller mamma och moster 43. grattis (:             ja, dom är tvillingar.

men fan vad roligt. jag är i mitten av världens triangeldrama. nu överdriver jag inte heller.  
- ni verkar ju helt bakom flötet båda två!

17;46
med handen på hjärtat kan jag inte påstå att min dag har varit okej ens en gång. jag blir så jäkla less. men nu är det slut med det. jag engagerar mig för mycket i människor som är värd det minst. jag är blåögdast i världen och tror gott om alla. jag är alltid ärlig, försöker iallafall. och det förväntar jag att få tillbaka då också. men nej. men jag tycker inte synd om mig, snarare tvärtom. det är synd om dig. för att du är just du. och sen att emelie berätta det där, det gillade du verkligen inte märkte jag. haha, du är så jäkla patetisk att jag inte vet om jag ska skratta eller gråta. 


I could be anything you want me to be
cook you nice dinners and then gently rub your feet
I could be the perfect wife and be your slave for life

I could be the sweetest thing you think you've ever seen
dress up in skimpy clothes all to fulfil your dreams
I could do anything to show how much you mean

BUT I WONT. NO I WONT.

I'll be the fly in your soup, the one that's always in your face
Try to wave me away but I'll be right back on your case
I'm the stain on your suit, that one you can't replace
I'll be the itch on your back on a spot that you can't reach
I'm the reason you crack, I'm like a bad disease

I could be the mistress who says she doesn't care
and I'll keep on smiling when you're treating me like air
I could be your best friend, the one who's always there
BUT I WONT. NO I WONT.


I'm gonna be the thing in your head that keepin' you awake, but not in your bed
Every time you feel you're losing control remember I'm the one that dug you that hole
Just because I can


 


 _____


jag har bättre saker för mig än att deppa över dig nu. så jag släpper det nu. jag är färdig med dig. och nu kan det bli ljust igen :) det blir tjejkväll idag. bättre kan det inte bli!
________

igår var det bröllop och allt det där. och det var hur kul som helst :) trots att vi var typ 15 "ungdomar" och 50 vuxna. sofie och jossan var också med, det var dom som fick servera osv. grannkillen magnus och halvbrors kompis mathias jobbade ju också kom jag på :) sen var det vänner och släktingar. alltså, jag vet inte vart jag ska börja. men det finns så mycket att tala om. fast jag tror inte jag ska säga nånting ;D du skulle varit där helt enkelt.

långt in på kvällen drog jag och sofie in till stan en sväng. dom vuxna klarade sig fint utan oss ;) men väl i stan gick det inte som planerat. fyfan vad less jag blev. tänk om vi gjort samma sak mot dom? vilket jäkla liv det skulle bli.


8 augusti

bröllop idag!

och vilken morgon! det springer runt 6 galna människor här, som ska göra samma saker samtidigt. fast det är självklart mest tjafs mellan mig och jenny. otippat va? kan du ge mig plattången? men den ska ju jag ha! - vafan.
kaos. men den som är mest stressad i vanliga fall är hur lugn som helst. och det är mamma. jag är mycket förvånad.

jag blev klar alldeles nyss. förstår bara inte hur mitt hår ska hålla sig i det här vädret..? men det får bli som det blir.
klockan 1 börjar det, och sen är det håll i gång hela kvällen. åh, det ska bli så kul.

om ni vill är det bara att slå upp gävle dagblad så är det en sidas uppslag om mamma och stig :)
och vem är självklart också med på bild..?


7 augusti

hemma från jobbet. och gissa vad? vem tror du fick vänta på bussen i regnet? JAG. en kvart sen var den jäkla bussen. så nu sitter jag här med i princip droppande hår. men det är alltid trevligt! jag som var så glad för att jag fick träffa Lisa idag. men som vanligt går vi bara om varandra på jobbet. jobbar jag dag jobbar hon kväll och tvärtom. men vi bestämde att höras på lördag för då ska vi ut både två :) 

nu tänkte jag gå och lägga i färg i mitt hår. min utväxt ser inte klok ut och jag kan absolut inte se ut såhär imorgon.. när jag är klar med det ska jag packa för att åka hem till mamma. för imorgon är det den stora dagen; mamma och stig ska gifta sig. min personliga meterolog hade lovat sol och 25 grader. men jag antar att det inte låg så mycket sanning bakom hans ord.. :b så det blir regn, men det känns som att det inte gör så mycket ändå. jag tror det blir skitbra hur som helst :)
så himla häftigt ändå. dom träffades för första gången då mamma var 17 och han 19. men då var det aldrig på kartan att det skulle bli nåt. de var bara vänner då. men nu, 26 år senare, ska dom gifta sig. jag tycker det är ganska romantiskt ändå.

så ikväll blir det att fixa och förbereda inför imorgon. vette tusan om jag följer med in till stan och lyssnar på det där bandet. men vi får se. jag är inte svår att övertala.

6 augusti ;
jobbade från 9 - 15. jag och han, världens goaste kille som bor där jag jobbar, åkte till coop och handlade åt honom :) träffade både johan, som tydligen är mordhotad.? det är kanske överdrivet, vad vet jag. men sen så stötte vi på sofie också. hon såg ut att ha fullt upp med att vara flitig på jobbet ;) mm. vi åkte hem sen, drog på en film och sen slutade jag.

senare åkte jag in med tjejerna till stan en sväng. och till min stora förvåning var det rätt kul :) jag är så less på cityfesten att jag, ursäkta uttrycket, skulle kunna spy i varenda gathörn. men jag hade kul :) gick runt en snabbis innan vi åkte hem. men man han se och träffa på en hel del iallafall. det är väl det enda positiva med cf - att man träffar alla. dom man umgås med, dom man har umgåtts med, bekanta. ja - rubbet.


5 augusti

herregud, jag tänker bara på igår. stackars kille.. sofie hade tobias hemma hos sig för första gången. och vad gör vi? jag och jossan kommer förbi. vi fick ju, men ändå. nu i efterhand tycker jag att det kanske inte var så snällt mot honom. han måste ju varit nervös bara för henne, och sen får han 2 av hennes kompisar på köpet också! ojojoj.. men lugn, vi stannade inte alltför länge. dumma är vi faktiskt inte ;] men det tyckte matt att vi var.. han hade tydligen råkat ut för samma sak själv :b och vad jag fattade det som så hade han inte känt sig så bekväm i den situationen. vilket är helt självklart egentligen. så jag ska väl inte störa flera dejter nå mer..


___________________________


När jag kom hem så skulle jag kolla på sex and the city. hade precis gjort mig i ordning, lagt mig i sängen och var nästan i sovtillstånd. men då ringer hon. hörde på henne att hon var ledsen. jag sa åt henne att hon skulle komma förbi så vi kunde prata. så det var bara att klä på sig igen och gå ut. håh, hon såg helt förstörd ut. jag börjar seriöst bli riktigt orolig nu  :( och jag kan inte göra nåt åt det här. det spelar ingen roll vad jag gör eller säger. för det här beror på honom, som jag skulle kunna strypa! ursäkta, men det har jag velat gjort sen första gången han gjorde såhär. och nu är det tredje gången! nu krävs det inte mycket för att jag ska gå dit och verkligen förklara för honom vilket svin han är! men jag vet att hon inte skulle gilla det, men vafan. han kan inte göra såhär mot henne, gång på gång. så jäkla kul att bara stå brevid och se en av sina bästa vänner sjunka längre än till botten! jag känner mig verkligen inte som världens bästa vän då. långt ifrån. det har varit upp och ner nu sedan ett halvår tillbaka. och så fort det blir lite bra är han där och trycker ner henne igen. jag vet hur det är att vara kär i en idiot, som verkligen kan göra illa en både psykiskt och fysiskt. dom förändras inte utan att få konsekvenser för det dom gör. men gällande er är det bara psykiskt. men ord kan kännas tusen gånger värre än slag. han har dig runt lillfingret gumman, och han kör med dig så mycket som han bara kan. du är för snäll. och han förtjänar inte dig. när det passar honom går det bra, men annars inte. det är inte bara jag som tycker såhär, alla runt omkring dig gör det också. och om alla tycker så, ligger det inte något i det vi säger då? när ska du inse det och strunta i honom? när du verkligen är helt förstörd? han är anledningen till att du mår som du gör. och nu tar du antidepressiva också.. jag är så upprörd av det här att jag inte vet vart jag ska ta vägen! :(


first time you screamed at me, I should have made you leave.
I should have known it could be so much better.

4 augusti

det är vansinne att vara vaken såhär dags när man är ledig. men jag har ju ärenden som jag måste göra idag.. så nu ska jag göra mig i ordning, invänta sofie och sen tar vi första bästa buss in till stan. och på tal om vad som ska göras - jag MÅSTE boka uppkörningen idag också. skulle jag ha gjort för länge sedan men jag tycker det inte känns lika viktigt längre, fast jag samtidigt har världens ångest för att jag inte har fixat det än! hååh, det är konstigt. men jag ska boka idag, det lovar jag.

nåt som är måttligt roligt annars idag är att jag inte hittat min laddare till mobilen. när jag kom hem från jobbet igår hade jag 1 % kvar. och skulle leta på laddaren, men den var borta. jag vände upp och ner på hela huset men jag hittade den inte någonstans :s så det finns 2 alternativ till att den hamnat på vilovägar. antingen har jag glömt den hos Malin eller så har Jenny, min lillasyster, snott med sig den till zhakynthos. hoppas den är hos Malin! 


15;57

hemma igen, helt dygnsur. har varit på arbetsförmedlingen och skrivit in mig. jag var ju tvungen. först fick jag vänta jättelänge på att komma och prata med en arbetsförläggare? och sen visade det sig att jag skulle haft mina meriter med mig.. så jag måste dit inom en vecka och lämna alla mina betyg från praktiker osv. sen ska jag dit den 29;e också, då kommer fjällmänniskor dit. skickade in en ansökan till åre idag. eller egentligen var det 5 - det var så krångligt och jag fattade ingenting och så vips hade jag skickat massor! haha. men jag ska dit då ialla fall och prata med dom öga mot öga :) 

när vi gick därifrån så mötte vi mickis 1 och mickis 2 från min klass. dom skulle också dit. upptäckte då att det regnade tusen gånger mer än vad det gjorde innan vi gick in. så jag & sofie trängde ihop oss under mitt paraply. som visade sig vara helt värdelöst! när det blåste for det ner eller så vek det sig åt motsatt håll. sofie ledsnade och struntade i det så jag gick under ensam. och det var kämpigt att försöka få det att vara som det ska! sofie blev ju helt dygnblöt och jag sa åt henne att "komma in" igen, men det ville hon inte. hon var redan blöt. och då började jag tänka "fan vad elak bilisterna måste tycka att jag är som låter henne gå brevid och bli blöt". men hon gav sig inte :b den jäklen! jag kunde lika gärna gått utan jag också för jag var fan lika blöt som henne trots paraplyhelvetet. vi gick och åt iallafall, hade inte ätit nåt på hela dagen. Vid 3 kom Nathalie och räddade oss från att åka buss hem :) är tveksam ifall busschafförn ens hade släppt på oss. blöta var vi. åkte hem till sofie först för att hämta en laddare till min telefon - och jag fick till och med behålla den. vilken kompis <3
- även fast vi bråkade imorse :b

vi hämtar laddaren hos dig då?
träningskläder?
träningskläder? vad ska jag med såna till?



ska hitta på nånting med josefine sen (: tur att jossan inte är en utemänniska trots väder.
________



I know it feels like forever
I guess thats just a price I've gotta pay
But when I come back home to feel your touch makes it better
'Til that day there's nothing else I can do

veckan i grundsund

jag har haft det så jäkla bra, du anar inte! jag behövde verkligen komma bort från den trista vardagen här hemma.
Grundsund ligger vid Lysekil, som ligger tio mil norr om Göteborg. Saltön spelades faktiskt in i Grundsund. den du!
som sällskap förutom min mamma, låtsaspappa, moster, hennes man och mina 2 kusiner så följde sofie med också. och det är jag jätteglad för, för veckan blev allt annat än tråkig :D



Lördag 26 juli

Sofie sov över på fredagen, så vi klev upp halv 7 och då började jag packa mina saker.. snacka om att vara ute i tid! men jag slängde ner allt som jag trodde jag behövde och sen fick det va. mamma kom strax innan 9 och hämtade oss. fast sen tog jag över ratten - och körde nästan hela vägen. det tog oss 7,5 timme att komma fram med alla stopp. gissa vem som bara hann lägga sig på soffan och somnade på 3 röda när vi väl kommit fram..? javisst. haha. men jag var helt slut. där jag lagt mig fick bli min sovplats hela veckan framöver. jag, sofie & helen sov i vardagsrummet så vi kunde liva och ha oss precis som vi ville. på lördagkvällen grillade vi och sen tog vi en promenad in till grundsund. det gick på kanske 5 minuter. och gissa vad, jag ska lätt flytta dit. jag var där senast när jag var 11 men jag kom inte ihåg att det var fint som det verkligen var. jag blev kär i stället helt enkelt. riktigt.



Söndag 27 juli

när alla var klara på morgonen åkte vi iväg till en strand - men det var första och sista gången till den :b för det första så var det snäckbotten. hur skönt är det att traska på, på en skala 1 - 10? och sen så var det så grymt mycket getingar. plus de sabla krabborna som man nästan klev på hela tiden. okej, kanske inte hela tiden.. men dom fanns där! nej, det var inte så populärt hos mig. senare gick vi till en resturang/bar inne i grundsund alldeles vid vattnet och drack några drinkar för mycket.. men kul hade vi :D



:D öppetiderna..  så är det inte hemma eller..



Måndag 28 juli

Vi bytte stranden emot klipporna. det tog max 5 minuter med cykel. där låg vi och pressade hela dagarna. och ibland så hände det faktiskt att man doppade sig också. när det är 30 grader varmt så var man tvungen ;) vad gjorde vi mer på måndagen förutom att sola..? jag minns inte. men antingen så spelade vi nåt sällskapsspel, kollade på någon film eller drack öl. och eftersom jag inte minns så borde det ju ha varit alternativ öl den här gången.. :b haha.

Tisdag 29 juli

låg på klipporna hela dagen. sofie körde på sina snygga sol-ställningar. så man ska bli brun på varje kroppsdel. haha, det var roande att se måste jag säga. det tyckte vi nog allihop ;D vi försökte lösa korsord också, så man inte bara låg där. timme efter timme. men vi kunde inte lösa nåt. vi är fan tvungna att köra på barnkryss i framtiden.. var kryssen verkligen för svåra, eller är det bara vi som inte är allmänbildade nog? jag tänker nog inte svara på det.. :) niclas, min tolvårige kusin, blev stucken av en geting på bakre låret typ. hur sjutton gick det till? vad jag har vetskap om så gör det ont en stund och sen så blir det bra. men den jäkeln spelade på det hela dan! han låg på soffan med en isgrej på sticket och gjorde ingenting. för han kunde inte, för det gjorde så ont. men det var ren lögn. vi frågade om han kunde hjälpa till att duka osv. det blir ju en hel del när man är 8 st. - nej, jag har så ont. jag kan inte göra nåt. gör ont när jag rör benet.. bla bla bla.
och vem var det som tog cykeln in till "stan" senare då? åh, den sabla ungen!! allt för att få slippa göra saker.
men jag höll tyst då, för typ första gången i mitt liv. fyfan hur våra gräl kan bli.

Onsdag 30 juli

Det skulle inte vara så bra väder på förmiddagen så vi bestämde oss för att åka färja till lysekil över dagen. för att spendera lite pengar sådär (; jag, sofie och helen gick tillsammans. hittade på världens finaste skor t.ex. sen köpte jag en ny bikini också. inte för att jag behövde det men jag var tvungen :) sen vid tolv-tiden kom värmen och då var det inte kul att gå runt där. nejfyfan. så vi satte oss i solen och jobbade på att bli ännu lite brunare. och sen när klockan blev halv 3 åkte vi tillbaks. åkte hem och gjorde oss i ordning. vi skulle till en annan restaurang nere vid vattnet, fast på andra sidan. och det var kanske det mysigaste jag varit med om. vi satt på övervåningen, fast på altanen med utsikt över vattnet och de fina husen på andra sidan. FAN VAD FINT. ska lägga upp kort sen, så fort jag får dom av min kusin. men jag kan ju redan säga nu att det kommer att gå sakta. hon är seg när det gäller såna saker :O haha, jag tycker allt var så fint. men det slår allt, om man jämför med som det är hemma i valbo. är inte så mycket att hänga i julgranen precis..
senare på kvällen blev det liveband och grejer. var hur mycket folk som helst. och så dom pratade. nä, fan vilken kväll det blev :)

Torsdag, Fredag

klipporna, vi låg ju där varje dag :) sen blev det duschen när man kom hem. jag tvättade mitt hår varje dag. så mitt hår kommer vara i bra skick ett tag framöver.. javisst. på de här sista kvällarna var man så slut att man inte orkade göra nåt i princip. varje kväll så satte vi på en film innan vi skulle sova. haha, jag såg ta mig fan inte en enda hel film!

på fredagen fyllde linn år också - grattis du :) 

Lördag 2 augusti

långt ifrån den roligaste dagen i mitt liv. jag ville verkligen inte hem. men så blev det ju. men jag ska tillbaka, det är redan klart. i vilket fall så klev vi upp 7 och började packa bilarna, vi hade packat allt i princip på fredagen, för att sedan städa ur hela stugan. åh vad tråkigt det var. men sen vid halv 9 for vi hem.

kom hem vid 4 tiden och sen på kvällen åkte jag hem till linn med tjejerna för att fira henne. det var kul. men sen blev det sandviken. och det var verkligen inte lika roligt. förstår inte att hon orkar.. ovanligt att jag har problem med knäppa tjejer. varför i hela världen ska alla vara så sjukt svartsjuka och reagera som idioter? det som hände förr, hände förr. så är det bara. bara för att man träffade någon förr så betyder det inte att man är ute efter den personen igen. nä fy fan. av vad jag såg igår så är det fel att prata med någon från sitt förflutna, som har skaffat någon ny.

___________

I swear I never meant to let it die
I just dont care about you anymore
It's not fair when you say that I didn't try
I just dont care about you anymore

RSS 2.0