desperate housewives

har äntligen börjat igen :D fan vad underbart.

ska gå och lägga mig sen för jag ska upp strax innan 7 imorgon bitti.. usch. det var länge sen jag var uppe vid den tiden.

____________________

en sak bara; jag älskar mitt "jobb"!


bevakning när jag sover sen, tack.

sofie har kommit på vad vi ska göra den 7 november.. :) eller någon dag därefter. saw 5 har premiär då.. toppen.. verkligen jättebra.
 
jag blir livrädd efter varje skräckfilm men ändå så envisas jag med att jag ska se ännu en till. jag får väl en kick av att bli rädd antar jag. men sen är det inte kul, som när man ska sova eller är ute ensam på nätterna.. jag är nog paranoidast i stan om jag får säga det själv.

men jag måste ju se den.. har man sett 1 - 4 kan man inte lägga ner det ju.. :O

nu ska jag springa upp och byta om, sen packa väskan för att sedan åka till jobbet. hörs!

mina sovmornar den här veckan kan jag glömma

ska upp tidigt varje dag! känns som att jag inte gör nånting annat än att ha körlektioner, men det är ju kul och så vill jag ju klara uppkörningen mer än nåt annat.  idag kände jag mig nervös för första gången också. och ännu mer lär det bli när dagarna går :O

jag ska jobba idag förresten :) mellan 14.30 - 22. har inte jobbat på ett par dagar så det ska bli kul att göra nånting annat som omväxling :)

sleep-over (:

igår var det söndag.. vad gjorde jag då? är så nyvaken att jag inte kan tänka alls.. men jo! jag övningskörde med mamma :) senare kom sofie över, som varit i arbrå hela helgen. har fått västkustbilderna nu också :D det var ju på tiden.. så jag lägger ut några här senare :) nathalie kom förbi och plockade upp oss och sen for vi in till gävle. för att senare träffa forsbackaligan.

vid halv 1 kom vi hem hit och då satte vi på sex and the city-filmen. jag somnade sist jag såg den så den här gången skulle jag minsann vara vaken hela filmen igenom. ja, så var planen iallafall.. :b vi hade problem att bestämma platser i soffan. men det blev jag fick sitta i mitten ;D anledning? för ifall jag höll på att somna skulle de märka det fort och väcka mig. haha, det gick ju.. jag somnade iallafall :P sofie också.. vi ska inte kolla på film mitt i natten, vi vet ju ändå hur det slutar ;)

just för tillfället är bara jag och sofie vakna. sitter och försöker hitta på nåt bra på tv som man kan kolla på. men det verkar ju vara helt jäkla omöjligt. ska väl väcka nathalie snart, annars kan hon sova hela dagen. utan tvekan.





ååh, vad romantiskt ;)


I don't love you, like I did yesterday

att det ska vara så svårt för dig att uppträda normalt när vi är i samma rum.. vad är problemet? :s get over it.      så som jag gjort.


gårdagen var helt okej. jag var så trött och orkade inte göra nånting egentligen. men jag joinade forsbackatjejerna och följde med dom hem till arvid på singstar-match iaf. haha, så jäkla fult. men piggare blev jag :) vi hade bestämt oss att vi skulle åka till nicklas och christoffers 22-årsfest också. när vi kom dit fick jag världens deja vu-upplevelse. det var precis som förr i tiden. och jag saknar det :( jättemycket..

sov hemma hos nathalie sen :) ensam hemma båda två, och ingen av oss kan sova ensamma, så då sover vi tillsammans. utmärkt ide.

bara för att jag gick omvårdnad betyder det inte att jag har svar på allt

NEJ. det är inte så. jag förväntas kunna allt inom smärtväg osv. om nån har ont där eller där ska jag vara värstingdoktor och veta precis vad som är felet. men det gör jag ju inte :P


jenny, kan man ha träningsvärk i foten? jag har fan ont i den.
inte vet jag. det borde väl du veta?


pfft. det borde väl du veta.. den har man ju inte hört förr.!

det som hände igår har satt sina spår

jag och nathalie hade bestämt att vi skulle göra nånting efter att hon slutat jobba. som var vid 23. jag orkade inte sitta hemma och vänta så jag åkte till camilla och jossis under tiden :) fick en förfrågan om en jobbfest i valbo så vi åkte dit. men jag vart inte så långvarig då nathalie kom och hämtade (räddade) mig. vi åkte hem till henne så hon kunde fixa sig i ordning och diskuterade vad vi skulle göra, och bestämde oss för krogen tills markus och cattis kom hem från det där sabla racet :P

när vi mer eller mindre sprang till bussen och hade precis kommit runt husknuten så åker bussen förbi. SKITKUL. jag vägrade vänta på nästa buss och nathalie vägrade lifta.. haha! så då ringde jag linus :) som var typ 50 m ifrån oss, så jag timade mitt samtal jäkla bra ;)

vi gick till heartbreak iallafall :) nattas pappa är vakt där så vi slipper stå i den där evighetslånga kön. och vad kul det var :D brist på folk var det ju inte heller - tvärtom. och andreas, min halvkusin utan riktiga släktband, träffar jag fan vart jag än går känns det som. 

jag och nathalie kom hem till mig vid halv 5.. somnade på en gång. jag borde ha kunnat sovit hela dagen. men självklart så vaknar jag :( fast jag är hur trött som helst.. jag måste nog gå och försöka somna om..


me so sleepy

det räckte inte med en halvtimmes sovande hos mattias, mitt under filmen.. nu har jag fått höra av 3 st bara idag om hur kass jag är att kolla på film med. ni kan ju fan bilda en klubb! :b jag fattar inte? jag somnar varje gång om man börjar kolla på kvällen. ligger jag ner så är det kört. hur bra filmen än är..

måste tacka snälla Zinkan som kom och skjutsade hem oss iallafall. eller ja, vi var ju tvungna att följa med in till gävle en sväng först innan vi fick åka hem och sova.

nu tänkte jag sätta på någon mysfilm som jag egentligen inte tänkt kolla på. jag kan bara inte somna utan ljud ;) så det kvittar ju egentligen vilken film jag sätter på, för jag kommer ju inte att kolla. men nä, det måste faktiskt vara en bra! godnatt.



du kan inte sjunga!!

den kommentaren har jag fått höra under hela idol-tiden av jenny. sjäälvklart hon! vi satt här hemma och kikade på idol med sofie och julia. det var mycket trevligt måste jag säga :) vi bestämde att vi ska söka allihopa nästa år.. haha ja, vi får väl se hur det blir med den briljanta ideen ;)

nu ska jag byta om och sen ut.




[ jag saknar Malin.. :( ]


speciallist - javisst.

2 månaders väntetid.. jahapp, så trevligt. ärenden som man måste är inte alltid kul. men vad säger jag?? ärenden är inte kul överhuvudtaget.

_____________

stan med nathalie idag alltså. skulle på hockey ikväll men jag hinner inte :/ skulle inte hinna hur mycket jag än stressade heller. får färga håret på sofie istället. det som händer här hemma just nu är att jenny är jätteduktig och lagar mat medans jag kollar på the hills ;) rättvist - oyeah..


jag känner för att.. nej, jag vet inte. vi får se vad som hittas på ikväll :)


du är tillbaka :)

igår var jag på stan med josefine :) jättekul, men alla som varit det vet hur det är; vill hon ha nya byxor så ska hon testa allt dom har, typ. hennes pojkvän niklas extraknäcker på carlings så han är ju lite expert så nu blir det dubbelt så svårt för henne :b han säger vad han tycker hon ska köra på medans hon kör på det hon vill ha. också. så hon testar dubbelt upp! ni anar inte hur lång tid det tar. och sen när hon väl hittat nåt hon ville ha så skulle hon ju ha parfym också.. jag tror jag luktat på varenda parfym som fanns på kicks. det slutade med att båda två fick ont i huvudet. men det gick iaf fort. hon bestämde sig på 35 minuter.. ;)

senare skulle jag övningsköra. skulle skjutsa jenny till sin ridning. sen åkte jag, mamma och sofie runt i sandviken :) och sen skulle vi åka tillbaka till stallet och hämta jenny - igen. hon hade inte ridit klart när vi kom så jag och sofie traskade in i stallet. jag red faktiskt förr. från att jag var 5 - 15. skulle lätt kunna börja igen, men jag vet inte. det slutade ju med att jag bröt mitt högra nyckelben sist :b i vilket fall så gick vi in till min favorit. han har varit ridskolehäst så vitt jag vet. sen så hör jag " anna, det där är ju en privathäst!". haha VA, när blev han det? det var faktiskt pinsamt. tänk om ägaren kommit.. hon skulle nog bli glad att jag gullade med hennes häst. aadå! tydliigen så hade nån tjej köpt honom för nåt år sedan. fan, han ville ju jag ha!

vi åkte hem sen och sofie skulle sova här. hade fått ett mystiskt sms. har inga nummer på telefonen kvar typ så jag hade inte en aning om vem det var. så jag ringde upp - och det var åkerlind :O vi har inte hört av varandra på läänge. han var i närheten och ville komma förbi. javisst :)


det kallar jag "service"

min telefon brusar ju fortfarande :S jag trodde det var inbillning igår.. MEN JAG HADE FEL. dom har ju inte fixat nåt. TACK för det. vad less jag blir :( nu måste jag dit igen.. mina saker ska alltid krångla.

ensamma hemma

yes. nu har pappa åkt till norrköping på obestämd framtid. men han kommer inte att vara borta mycket längre än en vecka iallafall :) jag tänkte faktiskt stanna kvar här tills dess, får se om Jenny blir kvar här hon också. jag hoppas det. och eftersom hon går i skolan så blir det jag som måste laga mat, städa, tvätta och så vidare :O det är där skon klämmer! laga mat kan jag väl. fast bara enkla grejer :b städa är väl inget problem det heller. jag kan till och med tycka att det är kul om man ändå inte gör nånting. men när det kommer till tvättningen.. med handen på hjärtat; jag har aldrig någonsin tvättat. jag vet inte hur man startar en tvättmaskin eller nånting! men sortera kan jag :) svart, vitt och kulör. tror jag?

jag kommer ringa pappa och fråga "hur fan man gör med tvättmaskinen" efter att jag försökt förstå mig på apparaten, men jag kommer inte att förstå ett smack av hans förklaring, som leder till att jag blir asförbannad på grund av att jag inte fattar nånting, och sen får jag gå upp till engberg's och be någon där komma och hjälpa mig..  Helen, visst kan man se det framför sig? ;D det har ju hänt förr om man säger så.

 

pappa goes norrköping

nu ska han åka iväg och jobba igen.. så jag och jenny blir ensamma ;D mamma ska iväg på kryssning hon också så det blir rätt lugnt på den fronten. skönt!

_______________

 
nu ska jag göra kväller i princip. tänkte vara hemma hela kvällen. förutom när jag ska möta sofie innan hon ska åka iväg då :) men sen blir det att ligga på soffan!




min telefon är klar

:D det tog bara en vecka. gud vad skönt att slippa den här jäkla telefonen som jag haft under tiden!


_______________


du kan inte lura mig. du får säga vad du vill om mig. du får göra vad du vill mot mig. men du kan inte skada mig så som du vill. hur känns det för dig att veta att jag aldrig saknar dig och inte älskar dig? men jag kan inte ens hata dig för det du gjort mot mig.



jag är INTE dum.

kom nyss hem från stan. haft körlektion, och det gick bra :) börjar bli lite smånervös nu men det kommer gå bra. (men det är inte riktigt än..) på bussen hem kom jag att tänka på en händelse med kristin.. haha! ni vet bevakningskamrerna som dom satt upp i bussarna? ser ut som lila klot ungefär. vi satt som vanligt på bussen hem efter skolan då kristin frågar mig "vad är det där för nåt?" och pekade. jag trodde hon menade dom där ögglorna som man kan hålla i sig om det inte finns någon plats och man måste stå. men hon menade ju kamrerna..

ööh, det är såna där man håller sig i om man inte får någon plats ju.
va? det har jag aldrig sett nån göra.
haha har du aldrig åkt buss eller? har du aldrig sett nån hålla i en sån?
eh nej! aldrig. hålla sig i den där? jag trodde det var nåt annat.
som vaddå kristin?
haha nä jag vet inte..

men sen slog det mig. hahaha men kristin, menar du kamrerna? ja! jag fattade fan inte vad du snacka om, anna.     åh, det var tider det..

nu ska jag äta nånting och sen hem till nathalie. vi ska ansöka lite sent till idre. men liftkillen sa att vi skulle göra det så då testar vi :)

måndag morgon (:

vaknat relativt tidigt och är, tro det eller ej, pigg. hah! brukar väl aldrig hända :) tvn är på och det är våra bästa år. det finns ju inget annat på tv som man kan kolla på vid den här tiden, så vad ska man göra? precis..

idag tänkte jag städa mitt rum. sen ska jag nog kolla på sex and the city-filmen som jag fick igår av pappas kompis :) mycket snällt. annars så ser min måndag inte så planerad ut :b



________________________


You say you don't want me,
But I can assure you will try me somehow.
You say you don't need me,
But you all need me from time to time.
Yeah you will love me; you say you will try me just for a while.
Then you will need me,
Your surrounding is about to die.

vilka låtskrivare vi är.. ändrat på två ord - och fan vad bra det blev. vilket resultat. haha!

värme, fan så skönt

jag tyckte det var som vinter tills idag. fyfan vad skönt med några grader varmare :) kom nyss hem från stan. var inne på nån billjudstävling men det var inte så jäkla roande så vi gick ner på stan istället. nu ska jag lägga mig och vila en stund. jag är fan trött. jag har fått skavsår av mina nya skor också.. kul!

senaste nytt; emelie flyttar hem igen på fredag :D

Niclas, jossans pojkvän, ska på carlingsparty i uppsala ikväll. så ikväll ska hon vara med mig! vi har inte bestämt det, men det har jag ;)

det var kanske inte den bästa kvällen...

var hemma hos kenneth igår. på återföreningsfest. en kompis var tillsammans med honom för en jäkla massa år sedan och då umgicks vi jämt och ständigt. så vi skulle ta en repris igår. och hur var det..? haha ja.. jag har vart med om bättre!  blev inte riktigt så som jag tänkt mig. säger bara;  vi skulle ha hakat på nathalies alternativ. tur att putte var räddare i nöden!

för tillfället går jag runt i skönaste morgonrocken och har precis vaknat till liv från soffan. har varit vaken sen halv 9, men inte förens nu har jag vaknat. tänkte ringa och väcka jossan och kolla om hon vill ut och gå. det är ju så fint väder.. :)

du kommer inte undan, jag följer dig överallt

jag kollade alldeles nyss genom kristins tusen studentbilder. ååh, vad kul vi hade :) det var lätt roligaste veckan jag varit med om, förutom västkustveckan iår såklart. men jag måste verkligen åka och hälsa på kristin snart. jag saknar henne. som fan. hon bodde sisådär 5 minuter från mig (15 härifrån) och nu är hon.. ja, hur långt är det till alingsås? långt..
tänkte ringa henne idag och diskutera när jag kan komma och hälsa på. för det måste jag ju :)



DET ÄR FREDAG IDAG. yeey.


" vad du har saker för dig hela tiden .. "

jag har inte haft många lugna minuter idag. hade hand om Tindra, så jag gick på långpromenad med henne. sofie, som har drabbats av nånting okänt, frågade mig om jag ville följa med henne till hälsocentralen när jag kommit tillbaka. och visst kunde jag göra det. var där strax innan klockan 13, då hon hade tid. men doktorn hämtade henne 13.55! fyfan :s efteråt drog vi hem till nathalie, som var nyvaken :b. ringde till idre fjäll och sen åkte jag hem och gjorde mig i ordning. och när jag var klar drog vi till köpis en snabbis. för att sedan åka till stan, och ännu senare åkte vi hem till camilla. bla bla bla.. haha, fan vad detaljerat.. ;) jag ska ta med klockslag i framtiden också.

och brynäs vann idag, hörde jag.. kul :) mamma tyckte jag skulle följa med på matchen men jag är inte så jäkla intresserad av sånt om jag ska vara ärlig.. pappa tycker att jag är galen. men om dom hade spelat utan hjälmar - javisst. men nu gör dom ju inte det.. jag tror jag kräver på tok för mycket. haha!

nathalies pappa har köpt en badtunna förresten!  och den ska vi troligtvis använda i helgen! fan vad mys :D 


_________________ 

09;23

godmorgon! nyvaken, och idag mår jag mycket bättre (: hade känslig dag igår och minsta motgång gör att jag får för mig att det är mycket värre än vad det är.  men äsch, nu känns det bra.

nu ska jag vänta på att våra bästa år börjar och sen ska jag gå och göra mig i ordning. har hand om tindra idag också.

fick nyss reda på av sofie att det går nåt virus häromkring.. som ger en riktigt jäkla huvudvärk t.ex. hoppas jag inte blir smittad av det :O 


good girl gone bad

håååh. jag hatar den här jäkla dagen. iallafall den senaste timmen.. jag ballar ur för ingenting, säger en massa dumma saker, när jag efteråt tänker; " vafan, varför sa jag så för?". jag tänker mig aldrig för. och det lär bli mitt fall idag.. FAN.  

min kusin Helen sa det här till mig häromdagen;
" anna, när du är glad är du världens snällaste. men när du blir arg så vill man fan döda dig. du blir så jäkla elak."

det värsta är att hon har rätt.. 


hemma

jobbat sen 14.30 och skulle jobbat till 22. men snälla peter lät mig gå tidigare :) haft en rätt lugn dag, har inte gjort nånting, känns det som. så nu ska jag fan gå ut på en promenad.

______________

dagens ilandsproblem!

just nu sitter min lillasyster och hänger över min axel för att se vad jag skriver. gissa vem som blir irriterad? hon tycker att det är konstigt att jag ogillar att hon "spionerar".. för hon kommer ju ändå att läsa det sen! men det ÄR irriterande. HÅH.


nu är det bokat och klart (:

haha, låter som som jag ska på någon jäkla resa.. i för sig så skulle jag inte tacka nej till det, men det är inte det jag menar. för att komma till saken; nu har min körlärare bokat uppkörning till mig :D och det är snart! kul va? :)

sen när jag väl fått körkortet kan jag väl få en sån här, tycker jag.

             

vadå? är det för mycket begärt..? ;)

what do I have to do?

kan man bli mer komplicerad? tvivlar starkt på det..

____________

nu måste jag sova. godnatt.

VILL HA



 
ååwh.. GE MIG!


:D

min körlärare ska boka uppkörning till mig imorrn :D nu jäklar.

gissa vad jag ÄNTLIGEN gjort idag? jag har lämnat in min telefon :) den brusar som fan när man pratar så man hör typ ingenting. men det beror nog på att jag förstört högtalarna.. oops :/ den kommer tillbaka om 1 - 3 veckor och ingen lånetelefon kunde jag få heller. det fanns inga. tydligen. så jag tog syrrans gamla sony ericsson och jag har inte ett enda nummer kvar. och jag vet inte vart jag ska stoppa in minneskortet heller.. :) tänkte faktiskt vara utan tills den kom tillbaks, men nja.. jag tror inte jag klarar det.

nu ska jag hoppa in i duschen och sen ut med tjejerna på nånting.


lång dag? mhm.

nu kom jag nyss hem. och trött är jag. men det känns för tidigt att gå och lägga sig så jag tänkte faktiskt gå ut på en promenad. förmodligen till jossan :) det är lagomt lång fram och tillbaka. så nu är det bara att fjäska åt sig jennys hörlurar igen och sen kan jag gå :)

imorgon känns det som att jag har tusen saker att göra.. körlektion på morgonen, fixa påskrivning av pvf och även söka mer jobb fast på andra ställen, när jag ändå är där. och sen ska jag hjälpa sofie med nåt bröllopstal.? och så måste jag hitta nya skor..

förresten, fan vad dum jag varit. så jäkla blåögd.

godmorgon!

fast egentligen är det ingen sådan  - inte för mig iallafall.. jag råkade ta jennys hörlurar igår för inga av mina fungerar. så halv 8 kommer hon inspringandes i mitt rum och skriker och har sig :s jag förstår ju att hon ville ha dom, men måste hon skrika så att till och med grannarna hör? hååh. sen gick det inte så bra att somna om.. så jäkla drygt när man verkligen vill sova men hur man än försöker så går det inte. jag låg och försökte somna om i 2 timmar men sen gav jag upp.. nu är jag iallafall klar och tänkte städa rummet innan jag går upp till min moster, som ska skjutsa mig till jobbet. börjar jobba 12.30. sen kommer jag att jobba till 22-tiden någongång.. känns som att det kommer att bli en lång dag för mig.

jag missade Supernatural igår.. fan! :(:(


[ kanske verkar som att jag inte gör annat än att sno saker av jenny, jämt och ständigt.. men hon är precis likadan. bara så ni vet.. ]


shit

jag har piggnat på till nu :) men det tog ett tag.. jag vart så jäkla bekväm på soffan och såg säkert 5 seinfeldavsnitt innan jag tog det tuffa beslutet att gå upp och få nånting gjort idag ;) tur att inte jenny är hemma - jag la alldeles nyss beslagtag på hennes ursköna mjukisbyxor. jag glömde mina hemma hos mamma så vad skulle jag gjort..? just det.

förresten, jag såg det sjukaste programmet nånsin idag. jag tog någon paus från mitt seinfeldmaraton och slog på tvn. har ni sett cheaters? handlar om att någon misstänker att sin partner är otrogen och så kontaktar den cheaters, som sedan sätter ut  detektiver att spionera på partnern. sen så blir den misstänktna partnen tagen på bar gärning av sin partner, programledaren och hans team. plus en massa filmare. haha, herregud..

nu har sofie och nathalie kommit hem iaf :) ska ses senare.

åhnej.. jag kollade nyss igenom skickade meddelanden.. FAN VAD JAG SKÄMS. ångest? MHM. min telefon ska jag lämna hemma i fortsättningen..

dagen efter..

jag hade så jäkla roligt igår! vilket sällskap :) var hemma hos stefan och carina, som jag träffar en hel del. igår var deras döttrar johanna och carro med också :) och det var urlängesen sist jag träffade dom. förutom om jag är inne på kicks eller på madame förstås ;) men det är ju inte samma sak. stefans syster med familj var också där så vi var en hel del. 

och lugnt blev det väl inte heller.. vid 1 gick jag hem och sen somnade jag på 3 röda :b i soffan naturligtvis.. är trött som bara fan så nu tänkte jag lägga mig och kolla på seinfeld och lata mig hela dagen.

göteborg, eller inte?

Niklas tycker att jag ska haka på honom och axel till göteborg på torsdag. hardcore superstar spelar på liseberg då och sen skulle de stanna kvar där tills på söndagen. håh. det skulle ju vara kul som fan.. varför har jag alltid svårt att bestämma mig?

kräftskiva

haha, gör jag inget annat än att gå på såna? det känns inte som så :b ska hem till pappas kompis ikväll. var jättelängesen jag var där nu så jag tänkte haka på :)

___________________


gårdagen; var hemma hos camilla för att sen åka in till johan, och senare gå till wasteland, olearys. haha, det var verkligen inte min grej! det enda som var kul var att Niklas och tapetserarkillen var där (som jag nämnde i onsdags..) Axel hette han faktiskt :)


sen så höll jag på att svimma av chock på natten. jag blev så jäkla paff.. driver du med mig så stryper jag dig ;b


I keep on fooling myself, like you will change into something better

kan du inte bara ljuga för mig istället för att säga vad du är ute efter? i det här fallet är det faktiskt bättre..

______________________

jag vaknade nyss. somnade på soffan.. och så kom jag på att jag skulle umgås med niklas idag :O drog iväg ett sms och det visade sig att jag inte var den enda som hade sovit.. :b så vi kom fram till att vi skulle ta det en annan dag istället. snart hoppas jag, jag minns inte sist vi sågs ens.

jag tänkte göra lite nytta nu och göra mig i ordning och hitta på nåt kul att sysselsätta mig med. har för mig att jossan sa nåt om att vi skulle ses.. ja, så var det nog :)


pappa är hemma

:) han har varit och jobbat i norge i.. nä, det vet jag inte. men det var ett bra tag. han ringde nu på morgonen och då bestämde vi att jag och jenny skulle packa ihop våra saker och sen skulle han komma och hämta oss. jag är klar. och jenny har inte ens börjat! trots att jag var ute på ärenden så blev jag klar före henne.. suuuuck. det kommer nog ta ett tag det här.

07.00

hyrde film igår; Dumpad - tyckte den var rolig som fan (: men det blev så sent och mattias skulle upp tidigt så vi var mer eller mindre tvungna att sova kvar. jag kan tala om att jag inte sovit många timmar :/ sofie har praktik och började 9, så vi gick upp klockan 7 och skulle ta 7.40-bussen, den bussen det alltid är så jäkla mycket folk på! kul när man precis gått upp och knappt är vaken.. hamnade i vilket fall brevid lillasysters bästa vän på bussen. så när jenny vaknar blir det väl förhör om vart jag sovit nånstans inatt kan jag tänka mig.. 



  

köpis, övningskörning och film

åkte ner på köpis en sväng med sofie och camilla :) seriöst, jag måste få köpförbud nu. jag ska bara hitta ett par skor. eller 2. sen får jag ta en paus.

och jag träffade linn där. tror ni inte jag fick en chock? jag hade inte en aning om att hon var hemma. hon sa att hon ringt, men det var från ett annat nummer. och är det nåt nummer jag inte har så brukar jag inte svara. fan :( hon åkte hem idag, så det blev bara hej typ..

sedan hämtade mamma upp mig och sofie. vi skulle ut och köra (alltså jag.) och tydligen skulle vi skjutsa in min moster och kusin till stan för dom skulle på nåt friskispass. och under tiden dom gympade så åkte vi runt i hela stan. sofie sa att hon tycker det är så jäkla kul att åka med när jag kör med mamma för hon skriker rätt ut för ingenting. hon är stressad jämt, men jag får tydligen upp stressen lite extra fast att jag har kontroll. jag kör lugnt, och tänker på riskerna och bla bla bla. så då får jag skrika tillbaka att hon fan får lugna ner sig. för det gick ju skitbra (:

nu så ska jag snart åka med sofie hem till mattias och kolla på film. känns som ett bra avslut på den här dagen.

_______

snacka om att jag är bra på att känna igen folk

dom håller på och renoverar personallägenheten på mitt jobb. så vi är i lägenheten brevid. himla bökigt om du frågar mig. iallafall så var det 2 killar där som höll på att förebereda inför tapetsering. eller killar och killar.. den ena var väl 40+ och den andra var ung. och jag kände ingen den yngre som fan! och när jag väl känner igen någon så måste jag komma på varitfrån jag sett den förr. kan han inte ha gått bygg då? är det därifrån jag känner igen honom..? men jag löste aldrig mysteriet igår..

men jag pratade med min vän niklas idag. och då slog tanken mig; niklas gick ju bygg. kan inte den här killen ha gjort det också? det måste vara därifrån jag känner igen honom. och det stämde. fan vad bra jag är.. ;]


hemma med sjukt barn..

igår efter jobbet skulle jag vara med malin. fick skjuts av lina till stan och där hämtade malin och an-lo mig. åkte hem till malin och la oss framför tvn bara (: efter ett tag somnade vi alla 3. jag vaknade 02.35. då väckte jag malin, som inte är det lättaste, och sen åkte jag hem.

när jag kommer hem ser jag att det lyser i lillasysters rum. och vad gör hon uppe nu..? gick in och kollade till henne och hon låg helt död i sängen. (inte livlös :b utan bara trött i vaket skick) iallafall så har nog tjejen halsfluss! så det känns säkert att vara hemma nu.. jag har haft steptokocker. det är det som utvecklas till halsfluss. och det var fan det värsta jag varit med om! fyfan vilket helvete det var. så jag kan tänka mig hur ont hon har. snuttan..  förutom att hon inte kan svälja för hon har så jäkla ont så kan hon knappt prata. håh, jag tycker så synd om henne :( så jag får passa upp på henne nu. såklart. och hoppas att jag inte får det själv.


jobb idag

det var på tiden! jag har väntat på det länge nu. att gå hemma och inte göra nånting har jag tröttnat på sen långt tillbaks. jag måste ta itu med det här och söka på fler ställen. det är ju inte omöjligt :) jobbar iallafall mellan 14.30 - 22. gissa 3 gånger vem som kommer vara trött idag.? 

efteråt ska jag nog åka till malin :) vi har nog aldrig umgåtts så mycket som vi gör nu. men det klagar jag inte på.

förresten så är min lillasyster hemma idag. så jag har lite sällskap förutom tindra ändå. men jenny är sjuk, stackarn :( hoppas hon piggnar på sig idag.

tingsrätten

där var jag mellan 11,30 - 17.00. kul? nä. inte jätte. jag hade tid 14.15 men fick komma in strax innan halv 5. var jävligt kul att spendera hela dagen där.

varenda en jag berättat det för lät precis likadana.. ; va? vad har DU gjort?

nej, jag har inte gjort nånting. jag vittnade mot en händelse som hände för 3 månader sedan. lätt att komma ihåg alla detaljer.. så man blev inte lite grillad eller! "men i protokolet står det att du hört att dom sagt såhär.."  ja, men då var det väl så.

jag trodde inte det skulle bli såhär stort så jag gick inte direkt och grubblade på det som hänt. det värsta var att sitta där och säga vad som hänt - inför alla människor. enligt mig var det hur många som helst där inne. jag har alltid hatat att prata inför människor, och nu skulle jag berätta min bild av det hela.. och snäppet värre än det var ju släktingarna.. 
 
känns bra att fått det gjort ändå. nu är det borta. så jäkla kul att få träffa kristin och sandra också. har inte sett dom sedan studenten. det är verkligen för länge sedan :/ dumma kristin har ju flyttat till alingsås hon också. men jag ska komma och hälsa på (: hon är , tack och lov, här tills på onsdag iaf.

perfekta söndagen

tagit det lugnt hela förmiddagen och sen bar det av mot köpis med sofie, nathalie och josefine :) handlade 3 tröjor, sötaste knästrumporna och sedan fick jag ett skärp gratis. det sa man inte nej till eller. skulle köpa skor men jag var så seg i butikerna att vi inte hann med det innan det stängde.. får fixa det en annan dag istället.

jag träffade till och med emelie en sväng :D hon har ju tagit sitt och dragit till stockholm.. jag tycker det är kasst, men hon kommer ju hem ibland iallafall. hon kommer hem nästnästa helg och då ni :)

nu ska jag fixa om i min garderob och senare, 21.55, börjar efterlängtade Supernatural. kommer jag kunna sova inatt..? och efteråt är det Criminal Minds.
det kan inte bli bättre!

kom att tänka på en kille jag träffade förr när jag nu sitter och pratar om tvprogram.. han tyckte jag dissade honom för tv'n. mhm, det var säkert rätta anledningen ;)

enda minuset är att jag skulle träffat jossis också.. men så blev det inte :( vi får ta det imorgon..?


matlagning, jag?!

mamma bad mig just att laga lunchen idag. vet hon vad hon gett sig in på..? jag är inte känd för att vara duktig på att laga mat direkt. men jag är säker på att så fort jenny ser vad jag sysslar med så kommer hon att ta över. så brukar det bli :b

ska börja göra mig i ordning efteråt. ska till köpis med jossan & sofie som det ser ut nu :)






emelie och jossan kommer att vilja strypa mig för att jag lägger upp den här. men jag kollade igenom alla mina bilder igår. och så hittade jag den här. men den är ju så jäkla bra! haha. det är dom 2 med deras dåvarande respektive på sweden rock. det är minst 3 år sedan det här var aktuellt. iallafall, när det tog slut mellan båda paren så gjorde "jossans" johan det här. hon var skitupprörd över den här bilden, att han hade den upplagd. och när hon skulle visa mig den så var jag inget bra stöd.. jag höll på att skratta ihjäl mig :'D erkänn, det är svårt att hålla sig!


det är så jäkla svårt att förstå att dom kunde vara tillsammans. jag blev riktigt jäkla förvånad över det. och jag kunde inte ens föreställa mig det. jag förstår det fortfarande inte.

myskväll med malin

jag mådde mycket bättre igår ikväll så malin kom och hämtade mig runt halv 9. då for vi in till stan för att hyra film. vi valde Ps. I love you och Hairspray. hade hört att båda var bra. började med ps. och vad ska jag säga? av det jag fått höra trodde jag att den skulle vara sorglig som bara helvete, att man skulle grina igenom hela filmen och så vidare.. ja, antingen är jag känslokall eller så överdrev ni som sett den. inte kom det så mycket tårar för mig eller! bara när hon läste upp sista brevet. nä, jag blev besviken på den filmen. den var bara konstig.


                                                              

gällande Hairspray.. jag såg till någon auditon men sen minns jag inte mer.. vaknade till och såg att det var det här spela film-saken på. såg jag hela filmen..? nej, det gjorde jag verkligen inte. och inte malin heller :b kollade klockan och då var hon 03.43. vi satte på filmen strax innan 00.. så vi sov ett bra tag. men försök själv att hålla dig vaken i hennes soffa.. det är inte det lättaste ;)

eftersom jag ändå mått dåligt så ville jag inte sova där, ifall jag skulle smitta ner henne med nånting. så trots att hon var urtrött så skjutsade hon hem mig. snäll tjej <3

___________

vaknade alldeles nyss och nu ska jag lösa vad jag ska göra idag :)

sängliggande

jag har mått som fan hela dagen :( tills nu. jag vaknade vid 9 och efter en stund kändes det som att mitt huvud höll på att explodera. aldrig haft så ont förut :/ tog en ipren och la mig på soffan. och bättre blev det inte.  tänk om det är/var migrän..?
både mamma och lillasyster har det och jag har inte varit ledsen över att jag inte haft det liksom.. fan, hoppas det beror på nåt annat.

vaknade till nyss och då mådde jag bra. kände inga konstigheter alls. skulle egentligen ha träffat malin på dagen och gått på köpis och senare på kvällen skulle jag ha firat Kattis som fyllt 18. så mina planer sprack rätt rejält.. men om jag fortsätter må såhär åker jag hem till malin ikväll. hyr en film och myser eller nåt :) 


och vet ni vad som börjar snart..? The Hills! som jag saknat det när jag varit borta. jag var galen i Laguna Beach, men jag är snäppet värre över The hills.


                                        


Lauren Conrad
jag älskar henne! 

  

grillning i september

ja, så länge solen skiner och det är rätt varmt ute går det väl an. ja, så måste mamma tänkt iallafall. huh. ska släpa nathalie hem till mig om en stund. hon ska äta med oss. eller släpa och släpa.. det är ju hon som får köra ;) 

                                    

HAHAHA!
det enda kortet vi ser rätt okej ut på. undra hur längesen det där togs..? vilken hårkatastrof som stora pluset också.!                      

alltid redo .. ?

nathalie står i duschen och jag väntar på att hon ska bli klar så jag också kan få duscha och börja göra mig i ordning. jag har kommit på den ultimata ideen att göra mig i ordning i tid. för då lär det ju knappast bli nåt tjat och gnäll på att jag är så seg..? ;] jag förstår inte hur jag lyckas, men hur mycket jag än försöker så är jag aldrig klar på tidpunkten vi bestämt.


hittade massa låtar här som jag lyssnade på förr. jag blir helt till mig så fort jag hör nåt som har ett par år på nacken. just nu är det jag, och de närmaste grannarna, som lyssnar på crossfade - cold.                      den tyckte jag om.. 

what I really meant to say is I'm sorry for the way I am.
I never meant to be so cold.

__________________________________________________________



det är nåt särskilt med tjejer och deras beteende. det som inte är okej för andra ska man själv kunna göra. dubbelmoral.. men vi löser det. jag är inte omöjlig. jag ska lyssna på dig och försöka förstå varför du fortsatte, trots att du visste att jag inte tyckte om det. jag var bara tvungen att säga det till dig ett par gånger innan du äntligen tog det till dig och " oj, jag kanske inte borde gjort såhär"..


facebook

jossan tjatade på mig som fan igår om att jag måste fixa facebook.. och det har jag gjort nu. men jag fattar ingenting. så det får gå som det går. jossan kanske säkert hjälpa mig, hon som har sån stor erfarenhet ;b


always you

när jag och malin satt på flygplatsen i turkiet och väntade på att få gå på vårat plan satt jag och tänkte "tänk om planet störtar och vi dör? tänk om jag aldrig mer får se min familj eller mina vänner igen? osv, osv." jag är egentligen livrädd för att flyga när jag sitter och tänker sådär. men det är inte så att jag får panik eller är nervös när planet startar eller så. men alltså, tänk om? man har aldrig någon aning i förväg vad som kommer att hända. som jag t.ex., jag är en sån där idiot som går över vägar när tillfället är det absolut sämsta. har jag bråttom så finns det inget som hindrar mig. jag har fått så mycket tillsägningar att jag inte ens lyssnar längre. men jag är sån. tänk om jag inte skulle hinna över? då är det ju kört. det kan gå på 3 röda och sen är jag borta..

enlig mig så tycker jag att jag är jättebra på att säga vad jag tycker. när det gäller dåliga saker. om någon betett sig dåligt så får den höra det också. men att säga nånting bra för mig är svårt. har jag nånsin berättat för jossan hur mycket hon betyder för mig? eller för sofie hur mycket jag uppskattar hennes stöd när jag är ledsen? (jag tog 2 exempel nu) 
eller min familj? vet dom hur jag känner för dom? det är klart att dom vet. men man måste få höra det också. haha, jag är så jäkla känslosam nu.. men seriöst, jag ska börja att säga vad jag tycker angående allt. så att ni får veta det. det som verkligen spelar någon roll är att ni gör det. 

nä, jag ska bli så jäkla mycket bättre på att säga vad jag tycker! helt och hållet. jag tjänar på det. det kan ju hända nåt när som helst. och jag skulle aldrig kunna leva med att jag aldrig berättat vad jag kände och tyckte. så nu ni - nu lägger jag till charmen.   


4 september - HEMMA !

det var på tiden, va? det tyckte iallafall jag..
visst, jag har haft det jättebra :] men det var fan riktigt obehagligt ibland.

jag vet inte vart jag ska säga för det finns hur mycket som helst att ta upp ;] men det bästa med alltihop var att vi inte hade tråkigt en enda sekund. så sällskapet (malin) klagar jag inte en sekund över :D jag hade det hur bra som helst. hon är bäst helt enkelt.

men det var inte bra hela tiden. jag har aldrig fått så mycket uppmärksamhet i hela mitt liv som jag fick där. dom lämnade en inte ifred en enda sekund! gick man förbi en affär så stod började dom på en gång. och restaurangerna var likadana också! det varroligt första dan men sen blev det bara för mycket. andra dagen så gick vi in i en butik med nerevåning. killen i affären sa att det fanns mer saker på nerevåningen så vi gick ner. där låg det en kille och sov. ( ehm.. ) vi började gå runt och kolla lite och vips dyker det upp någon som håller i mig bakifrån! och börjar att pussa mig på axeln och nacken. tror ni inte jag blev livrädd, eller?? då var det den sovande idioten. jag vart så jäkla chockad att jag inte visste vad jag skulle ta vägen ens! jag lyckades slita mig loss iallafall och då undrade han " don't you remember me from yesterday, beautiful? ".   vilka intryck på människor han måste göra om han frågar det till nån som ser livrädd ut.

till och med personalen på hotellet var obehaglig. vi badade mestadels i poolen på hotellet för det var så jäkla drygt på stranden. så en kväll tyckte dom att vi skulle följa med dom ut så dom kunde visa oss stan. vi sa varken ja eller nej. men vi struntade i deras förslag och sen fick man allt höra dagen efter. för dom hade ju väntat på oss i "2 timmar". tror jag så mycket som jag vill på. men det var allt från att vi betedde oss som 13 åringar till att man inte får göra sådär. det var ett jäkla föredrag. men att dom orkar bry sig..? vi hade inte bestämt nåt och ändå var det jordens undergång att vi inte dök upp. haha, herregud!

iallafall så gick vi alltid till samma bar innan vi gick ut på krogarna. och vilken jäkla underhållning. det var bara killar som jobbade där, men dom var trevliga :) inte så mycket stötande som på de andra ställena. det enda dom gjorde var i princip att servera, dansa på baren och ge lappar eller rosor till oss. vi fick ju inte bara en om man säger så.. ;D den uppvaktningen tyckte jag om. tills sista dagarna.. en kille var helt galen på malin och vi fick till och med ta taxi hem ibland för att bli av med honom. han var världens goaste då han jobbade, men sen.. FYFAN. vi tog med oss alex en kväll, en av de 4 killarna vi umgicks lite med från hotellet, och trots att han var med och sa åt honom så gav den här killen sig inte.
 
men det värsta var de 2 killarna som förföljde oss hem vid halv 5 på morgonen. det var inte en människa ute vad jag såg och jag blev jätterädd. " c'mon, follow us to the beach".   håh, alla snackade om att gå till stranden. men glöm det. vi sa åt idioterna hur länge som helst att lämna oss ifred. det var lättare sagt än att få det gjort av dom. men när vi nästan var hemma och de hade följt en i säkert 10 minuter så gav de upp. snacka om sega jäklar.

så det känns skönt att vara hemma nu och slippa det där. jag hade aldrig pallat en vecka till. men jag tycker synd om er som ska känner mig. för ni kommer få höra om turkiet och det som hände där hur länge som helst :b 

jag lägger in bilder och allt sånt sen. jag vet inte ens vad ni vill höra, men dramatik är ju alltid kul så därför drog jag till med de värsta som hände. det finns annat också :) men allt ska man inte prata högt om.. 


RSS 2.0