PITCHERS

jag kollade på Mirrors igår, en skräckfilm som handlar om speglar. det kunde nog ingen lista ut ;) och jag var så rädd! att filmen började krångla och slutade funka efter en timme och tjugo minuter gjorde inte mig nånting. men jag måste väl se slutet så jag får se hur det gick. att jag somnade gjorde mig riktigt förvånad, även om det var på soffan.

idag har jag varit hos låtsasfarmor - låtsaspappas mamma. kommer inte på nåt bättre ordval. det var trevligt iaf :) sen skjutsade mattias ner mig på stan för jag och tjejerna skulle till pitchers. det var en lyckad ide! plus att bartendern hade förmodligen lika roligt som vi ;)
när ska vi dit igen??!

efteråt åkte vi hem till Camilla på dagenförenyårs-firande, men jag vart så jäkla trött. jag låg och slöade i sängen med jossis och kikade i skolkataloger :) på sandvikens elever.. den åker fram jämt och det är lika roligt varje gång! tycker bara att R.F borde varit med.


OCKELBO VS IDRE

jag och jossis beslöt oss för att åka till ockelbo igår för att hälsa på björn och andra skolkamrater till jossis :) jag förstod inte hur dom klarade av att bo där ute för det var inte alls långt från civilisationen :b jag lär nog få ångra den kommentaren sen ;D när vi var klara med besöket guidade viktor oss till motorvägen för vi hade ju inte en aning. och vägen tog aldrig slut! kändes som värsta skräckfilmen! till slut kom vi allafall till hagsta krog och körde mot gävle. sen åkte vi hem för det fanns nada att göra.

imorse blev jag nästan väckt av Malin. hon ville att jag skulle följa med till köpis och självklart ställer man upp :) hennes urgulliga lillebror Anton hade hon med sig också. vi gick runt i leksaksaffärer - där var det minst folk. på mina ställen var det ju smockat så aldrig i livet att jag går in och trängs då :b
sen skulle jag följa med och kika på hur det går med tapetseringen i Malin & johans nya lägenhet men då skulle jag och sofie skaffa gymkort. så jag åker nog dit imorgon på dagen istället :)

och på torsdag, dagen efter nyårsafton, åker jag och nathalie till Idre :D FYFAN VAD KUL!

ALLVARLIGT (?!)






vi tänkte ta en paus från meckandet ikväll, jag och jossis. som omväxling.
vi gör ju inget annat nu för tiden.         hörs! ;*


SÖNDAG

jag och jenny har legat på soffan hela dagen. söndagarna hemma hos oss brukar vara desamma varje gång ;)

gårdagen var kul. vi var hos perra :) sen mötte vi upp sofie och gick mot hang loose. även fast det var hip hop-grej kanske det skulle vara folk där. men när vi var utanför så vart beslutet nejfyfan. vi vandrade vidare till heartbreak och det var ett smartare alternativ ;) träffade matt på vägen dit och det är verkligen inget man gör varje dag.

hade jättekul hela kvällen tills man ringer dig och du håller på att skrämma livet ur oss.
gör aldrig om det där. jag får skulden ifall nåt händer dig, men det är väl rätt åt mig egentligen?

tack vare det jag gjorde.

LÖRDAG

jag är taggad som fan! ska välja kläder nu, vilket jag vet kommer ta tid.. samma visa varje gång! håh. nu fick jag bråttom! men ha kul ikväll, det ska jag ha :)




varför minns vi inte namnet på den där.?!  

UPPDATERING

nu har jag varit dålig på att engagera mig här. men har man fullt upp så har man!

JULAFTON;
först var vi hemma hos pappa med släkten från stockholm och farfar :) efter kalle, som jag är less på, åkte jag och jenny hem till mamma där släkten på hennes sida var. kusinfamiljen var också där - första gången nånsin vi varit tillsammans på julafton :) vi gick hem till dom allihopa och sjöng singstar och grejer på kvällen. det blev sent som sjutton! jag hade gått upp 4 den morgonen och jag somnade i helens säng när jag skulle ladda telefonen. "ska bara ligga här en liten stund..." det blev någon timme! tills Ante, halvkusin, kom in och väckte mig. kändes kul att vara den svaga! men hans kusin som kallas för Tyke av alla namn hade slocknat till han också och vips så var jag inte ensam :)

innan jag och jenny gick hem kollade vi på inspelade filmer på oss två plus helen från när vi var små :) så jäkla gulligt!


JULDAGEN: Jenny fyller 18! :) kalas hos mamma vid 1. jag vaknade en halvtimme innan vi skulle åka. inte ett dugg stressad var jag då, kommer jag ihåg. när vi var klara åkte vi tillbaka till pappa och då började jag fixa mig i ordning. hamnade på nån förfest hos Micke(?!). sen blev det hangloose för våran del. det var jättekul :) fick skjuts av ensam mamma söker kändis också! höhö ;]

förlåt.


ANNANDAGEN; Malin fyller 20! :) skulle egentligen dit och gratta henne men skulle inte kunna köra en meter i mitt tillstånd :/ jag får åka dit efter den här helgen :) istället följde jag med på amatörhockeymatchen, det var iallafall vad jag trodde det skulle vara. dom visade ju sig vara proffs och spelade långt ifrån på skoj. tur att man inte var med! en familj som vi umgås med hade hyrt ishockeyhallen. förutom att det var kallt som fan trots att jag hade klätt mig bra var det jättekul att kolla på ;]

på kvällen var jag & jossis ute på skandaltur (:

TIMMAR PÅ KÖPIS

jag och jossan har varit på köpis lääänge. nathalie var också med men hon skulle iväg på andra ärenden. jag köpte iallafall en present till farfar. det hade jag glömt först ;o och sen hittade jag en klänning att ha på nyår :D det var som kärlek vid första ögonkastet -
jag bara var tvungen att ha den! ska lägga ut en bild sen så ska ni få se vad jag pratar om ;)
 
träffade malin och johan där och då slog det mig att hon fyller år snart. den 26;e, dagen efter lillasyster :) och då måste jag hitta nånting till henne också. fast jag gillar ju att köpa saker s'att det ska nog gå bra ;) men jag blir väl aldrig klar med mina inköp!

jag hade planer med Robert idag, men dom kunde jag inte genomföra :/ efter jul ska det bli ändring på det här. får jag hoppas för min skull.
istället blir det hemmakväll hos Niklas. ska åka och hämta jossis så fort pappa kommer hem :)

______________

JOSSAN OCH HENNES DRÖMMAR ..


jag fick ett sms från jossan idag med följande text;

"haha. inatt drömde jag att mötley crue var hemma hos din mamma och festade med oss. och jag kysstes med Vince Neil :D det är något med din mammas hus och kändisar ;)"





jag vet inte hur längesen det var men förr drömde hon att Nelly var hemma hos min mamma på julafton, och de hade någon slags erektion. och nu detta ;) men jag skulle föredra mötley crue om jag måste välja. då hade jag kunnat lagt in en stöt på Nikki Sixx ;D





 


jag vet inte hur det är med er men jag blir helt till mig ;D


MINIJULAFTON HOS MORFAR

jag & jenny och kusinerna helen & niklas har varit hos morfar och ingrid hela dagen :) på julafton åker dom alltid iväg och då har vi "julafton" med dom några dagar innan istället :) minns särskilt förra året när vi var där - dagen efter julfesten. då låg jag på soffan och mådde som aldrig förr. jag hamnade där idag också efter ett tag eftersom jag var så trött. jag klev upp 4 imorse.. usch!

vi kollade på kort från när vi var små och vad fort tiden går. och det som är ännu värre är att min sju år yngre kusin Niklas snart är längre än mig! jag är snart kortast i min familj med mina 168 cm över marken. jag har aldrig haft längdproblem men när lillkillen börjar ta in på mig så blir jag förvånad :b

FREDAGSMYS

jag och jossan handlade sista julklapparna idag. jag gjorde åtminstonde det så nu kan jag ta det lugnt på den fronten :) vi gick runt omkring i alla butiker och tills slut hittade jag perfekta julklappen till jenny!
det hände inte så mycket mer förutom att jossan tappade en mjölkförpackning rätt på golvet och skapade pinsamt möte med mitt ex flickvän. men jag vet nu; säger du åt mig att kolla åt nåt håll ska jag inte ifrågasätta. jag ska bara göra som du säger. uppfattat! :)


jag tror jag bara blir hemma ikväll :) ska nog kolla på MEAN GIRLS - den kan jag inte se för många gånger.







there's only two types of people in the world; the ones that entertain, and the ones that observe

den rubriken passar bäst för igår ;)

jag, jossis och nathalie joinade jossis klasskompisar igår, och vi var på varenda möjliga ställe i hela stan i princip :) tror mina fötter gillade det mest. men förutom att jag hade jätteont i dom så var det kanon.
och det hände väl inga större skandaler ;)


nu ska jag bara klä på mig och sen ska jag och jossan åka till köpis. julklappar.. suck!  


_____________________

MALIN / MÖTE

igår var jag med Malin och Johan :) dom ska flytta ut till harnäs till en tvåvåningslägenhet och där behövs det tapetseras överallt. att hitta tapeter var våran uppgift. när det är hyreslägenhet får man ju inte välja vilken tapet som helst heller så att hitta passande tapeter bland LITET utbud tog sin tid men jag att dom vi bestämde oss för kommer att bli jättebra :) vi var på färgton två gånger, en gång själva och andra gången fick Malins mamma Bettan komma och hjälpa oss. det blev lite enklare när hon var räddare i nöden, för det var hennes grej det där med tapeter :) 

vi åkte ut till harnäs för att kika på lägenheten också, och det var hur mysigt som helst. jag förstår bara inte hur jag ska kunna hitta dit men det lär ju lösa sig ;] svänger jag in för tidigt kommer jag hem till Malins mamma - och det gör inte mig nånting :) hon är suverän, och deras hus.. jag är beredd att flytta in i malins gamla rum ifall det behövs!  

resten av kvällen blev det soffan för våran del :) kikade på efterlyst och sånt. sen skjutsade dom hem mig sent. jag förstår inte hur dom kan vara så pigga jämt när jag själv är så gott som död efter 23 på kvällarna! :b

___________________________


.. och nu ska jag på möte i stan!


TAPETER - IGEN


igår var jag och hälsade på mathias, där även niklas var (: känns som år sedan sist.

när jag kom hem la jag mig och det tog inte lång tid innan jag somnade. när jag väl vaknade var jag tvungen att åka ut på trisslottsjakt med sofie. det var panik! coop var stängt, tempo hade inga och på statoil fanns bara Jonas påhittade och det var ju ingen räddning ;o
vi åkte gävle runt kändes det som och tills slut hittade vi det vi sökte efter på hemköp på sörby. då blev vi glada ;]

_______________________________



nu är jag vaken men det känns inte som så :/ ska fixa nu och sen åka och kolla på tapeter med Malin & Johan :)

OUT FROM UNDER

jag tänkte inte lägga ner mer energi på ett tjaffs jag inte ens tycker är nödvändigt.


jag saknar och älskar dig!


MÅNDAG

idag har jag tagit en sväng på stan med Malin :) letade julklappar men som vanligt drog jag till med att  "jag köper det där sen". sällan jag. nu måste jag fixa det här. det är veckans uppdrag! och det är inte långt kvar nu tills bebis kommer :D jag längtar som sjutton! men man ser det knappt på henne för hon kan inte ha gått upp många gram överhuvudtaget. hon har bara bebismagen :) och är precis lika snygg som vanligt. 
vi ska åka och kika på tapeter nu i veckan tänkte vi. mitt nya projekt är mitt rum hos mamma. men det har jag väntat på i flera år! mitt rum är ingen katastrof på tapetfronten och det var viktigare med de andra rummen - tydligen. men nu ska jag fixa om här också :)

jag mötte jenny på stan - tur det för då fick jag åka med henne och mamma hem. fast jag åkte aldrig hem, jag hamnade på köpis med sofie som skulle handla julklappar.. och vi hittade presenter både två :) strålande! sen träffade vi karl-trion där också.

jag var dock inte så långvarig för jag skulle vara med jossis, axel och niklas. vi åkte till sätra och dom fick för sig att vi skulle åka pulka i en backe i närheten av axels hus. jag och jossis vägrade för det var livsfarliga backar. gupp, träd & buskar osv. dom fick åka ensamma medans vi höll på att skratta ihjäl oss ;] sen när vi behövde hjälp i nöden på grund av ett vildsvin så svek dom oss. efter tragedimötet så startade dom istället ett snöbollskrig som slutade med att jag var dyblöt och jossis blind på ena ögat. så kan det gå! men vi ska hämnas. ska hålla er uppdaterade på den fronten ;)

OUR LAST SUMMER

backyard babies - nomadic spelas här om och om igen och då tänker jag tillbaka på förra sommaren då jag hälsade på sofie hos hennes storasyster i arbrå. på kvällen åkte vi till en fjällstuga i järvsö där det skulle vara trubadurkväll. och vem av alla träffade vi där? Dregen. det var ett riktigt moment. 
en kompis till oss som är stor beundrare hade precis fyllt år / fast fan [ ;) ] är vi väl allihop / och det började vi prata om bland annat. då skrev han ett grattisbrev till henne :) och jag fick också ett brev. den ni! 

 


säger bara; wow.








Nu måste jag göra mig klar och åka in till Gävle. ska vara med Malin idag! :)

 

SÖNDAGSHJÄLTAR

jag och jossis hade myskväll igår till mamma mia :) vi har sagt varje helg att vi ska se den på söndag och igår blev det äntligen av. jag tror jag kan se den hur många gånger som helst för jag lär aldrig tröttna! den är bäst helt enkelt :)

senare när vi lyssnat på soundtracket och druckit chai-te tog vi en liten tur in till stan och utsatte Anders för snöbollskastning. vi parkerade alldeles utanför hans fönster - det var en utmärkt ide. men när man hör jossis motto ingen minns en fegis! så har man ju inget annat val ;b
fast det gick inte riktigt som planerat. vi var beredda på en jättereaktion! men han måste trott att dom skyhöga smällarna mot vardagsrumsfönstret var snöras eller nåt ;o det kan inte gå för sig. vi måste göra om det.

när vi var på väg hem åkte vi förbi köpis där det stod en skum bil. vi hoppade ur och kollade lite, och den var olåst t.om. då kollade vi upp registreringsnumret och det visade sig att den var stulen. då ringde vi polisen. det var söndagens bästa handling, det :)

LÖRDAGEN

jag och jossis åkte hem till Niklas på före-krogen-party :) han bor i sätra och det var måttligt roligt när vi upptäckte att vi glömt att tagit med systempåsen ;o vi hade bara med vin och några öl - toppen! fast det löste sig :) vi spelade spel och lyssnade på abba - på våra beställningar ;)

runt elvatiden tog vi bussen ner på stan och då fick jag avslöjandet jag trott hela tiden. verkar dock vara jag som tycker det är mest roligt? men det beror nog på att jag haft rätt sen långt tillbaka. vilken parträff vi skulle kunna ha nu! ;D

vi gick till hang loose efter många om och men - och det var tur för det vart kul som fan. att Tom jobbade i baren var ju kanon det med!


_______________________________________  


FREDAGEN

idolparty hos söder som sagt :) jag och jossis åkte dit i hopp om att få kika på idolfinalen men någon snodde tvdosan hela tiden och satte på en jäkla hockeymatch istället. det slutade med zapp-krig och ändå missade vi slutet :/ men Kevin vann iallafall :) det som jag hoppades på! trots idolfiaskot hade jag jättekul.

senare drog jag och jossis ifrån dom andra och stack ner på krogen. men vi hade lika gärnat kunnat hittat på något annat för det var inte den roligaste utekvällen vi varit med om :b vi var inte så långvariga och åkte hem till söder lite senare. och vi somnade på en gång. jag och jossis delade på en soffsida och det var en utmaning! filten hade vi aldrig samtidigt iallafall ;]

vi vaknade halv 8 imorse och då var iallafall jag hur pigg som helst. vi pratade detaljerat om hela kvällen och jag tänka mig att det var jobbigt för resten av gruppen. ingen av oss pratar ju särskilt tyst ;b 

runt halv 12 kom axel och hämtade oss. egentligen skulle vi få köra söders subaru hem men han är nog inte körduglig på hela dan och då ska inte han behöva köra från valbo sen heller. dumt att äventyra. tur att axel finns! 


______________________


jag är inte stolt över det men om jag hade gillat dig så hade jag aldrig hållt på med det här - naturligtvis


ÄNTLIGEN HELG

jag har jobbat en vecka i streck! gått upp mellan halv 5 och 6 varje morgon. är inte det bra gjort så säg! har känt mig jättetråkig som inte gjort nåt alls under de här dagarna. men jag hann iaf att vara med axel & jossis och kika skräckfilm. den fick mig att sova bättre ;)

dom senaste 4 dagarna har jag varit på polisstationen och dreglat ;] ni förstår inte vad det kryllar av snyggpoliser i den här stan! nu ska jag bli olaglig så vi möts igen.

och ikväll ska jag på idolparty hos söder (: ska bli kul som sjutton!


JAG HAR NAMNSDAG IDAG

grattis mig och de 310 335 andra som också heter Anna (: det finns till och med 6 män i sverige med namnet Anna, fast inte i förnamn :b men hur kan dom heta det.? 


__________________

haft en jättebra dag! jag slutade 1 timme tidigare än vanligt till att börja med och nu är jag på världens wow-ställe också. ni skulle bara veta ;D jag hade ju tänkt vara ledig ett par dagar men jag kör på tills fredag om det behövs. jag lär ju bli glad sen iallafall.

JAG KANSKE ÖVERDREV EN ANING

men du bör ju tänka efter på det du gör. om du klagar på mig, eller ska jag säga vi, så är du inte mycket bättre själv.


_______________________


jag har varit helt slut idag. jag och jenny har legat på soffan i princip hela kvällen. men jag blev så rastlös och åkte och träffade jossis. det som är så bra med henne är att hon alltid får mig på bättre humör. plus att vi har en period nu när vi umgås hela tiden. men det verkar inte alla uppskatta lika mycket som vi gör ;]

och jag borde nog gå och lägga mig nu. ska upp 05;45 imorgon bitti. tur att mamma också börjar 7 så att jag kan åka med henne :)




WHAT A DAY

har jobbat idag - igen. var på bilmetro i gävle och där kan jag lova att jag trivdes bra.
bilar och karlar, jossis ;D
och vad stod mitt i hallen? mm. en AUDI Q7. jag vet att det inte är nån bra bil och bla bla bla men det är ju så fin.
dagen gick ganska fort tack och lov :) och imorgon blir det förhoppningsvis likadant.



  

SÖNDAG MORGON

jag kom hem från jobbet för en liten stund sedan och trots ca 4 timmars sömn är jag pigg och alert :) skönt. jag sov hemma hos nathalie hos hennes pappa igår - i en vattensäng. med värme! åh, där låg man bra. jag ska ha en. att det blir svårt att gå upp är en annan sak ;]

skulle egentligen till Ockelbo till klockan 12 och kolla på Axels innebandymatch, men det hinner jag inte nu. för mycket saker att göra på för kort tid. då får jag nog gå på innebandymatch nummer 2 idag istället. om det fortfarande är aktuellt? :b

lördag:
jag och nathalie kikade på julklappar :) fast den enda jag hittade något till var till jenny. men fler ska det bli. Jossis, Niklas och Axel kom också men då la vi av med julklappsletandet och satte oss på waynes istället. men jag börjar få lite panik nu för det vore ju bra att vara klar i tid så man slipper den stora julruschen. det finns inget värre än att handla när det är folk precis överallt ;O det är precis som cityfesten, fast på vintern. och jag är inget stort fan.

våran kväll bestod av att vi; skjutsade chrille, zefa, danne och chimmy som skulle iväg på firmafest, gjorde ett besök hos camilla och sofie, hämtade madde och frallan i furuvik och för att avsluta kvällen åkte vi till malte för jossans skull :) en riktig kompisturne kan man säga att vi var ute på!  

_______________


JOSSIS - jag vet, helgen har varit kass utan våra upptåg :/ det kan jag lova dig!


LÖRDAG MORGON

bakning hos kusinerna igår efter jobbet :) jag kom dit aningen senare än dom andra men jag hann ändå göra hela 7 pepparkakor, niklas och jenny hade redan tagit nästan all deg! jag och helen var bakkompisar och hon klagade på mellanrummen jag fixat mellan pepparkakorna. dom var tydligen för stora så hon flyttade dom närmare varandra.. hur ska jag beskriva resultatet? mina 7 blev väl som kanske 2! fast det löste sig iallafall. men helen.. man ska inte alltid lyssna på henne ;*

sen till min stora överraskning hade dom singstar med ABBA-låtar! hur kul var inte det? jag älskar abba så det var inte lätt att få av mig micken :b jag vill inte skryta men jag var oslagbar. ingen slog mina poängresultat iallafall ;) fast alla låtar var inte med.. det var synd! 

Niklas, Axel och Jossis kom förbi en stund med. jag stod ute i mina favotofflor - som jag tar med mig nästan överallt, jossis ritade katter i snön med sin sko och visade den värsta bilden som nånsin tagits på mig! hennes telefon har varit trasig tills typ igår. bilden var kanske inte det värsta, inspelningarna tog nog priset! nyårsfirande hos niklas i februari, filmningen när vi sjöng my heart will go on-duett på studenkryssningen - ni vet den typiska scenen från filmen när rose och jack står i fram på båten (ni vet ju vad jag menar..)? vi gjorde en perfekt likadan scen. jag höll på att dö! det var inte lika pinsamt då konstigt nog ;) vad får vi allt ifrån?

jag var kvar hos engbergs till 12 och sen gick jag hem och sov.
kom på att jag skulle upp 4.30 :/ och det var lätt att komma upp imorse ;o jag och nathalie åkte dit en timme tidigare så vi verkligen skulle hinna. men hellre det än att stressa ännu mer!

_______________________
  


YOUR SMILE AND THE SOUND OF YOUR VOICE

efter att ha varit ute på promenad med emelie och diverse "döds"åktur så jag ska nog kasta in handduken nu. det betyder att jag tänka gå och lägga mig :) ska upp och jobba imorgon. och efter jobbet ska jag hem till kusinerna och ha årliga baktraditionen :) kul som tusan ska det bli. bara vi inte ska försöka oss på att bygga ett pepparkakshus. av någon anledning går det alltid åt skogen. det kan ju papporna i bakteamet intyga! dom som ska vara så händiga annars.. men pepparkakshus klarar dom inte att bygga ihop :b

GODNATT

_______________________


.. and the way you see through me. got a feeling and you give me no choise. 
does it mean anything to you? 


DUKTIG TJEJ

jag har pysslat med byrån hela dagen - med hjälp av pappa också förstås. och nu är den ihopbyggd och jag kan lova att man kan dra ut alla lådor. då har man väl lyckats bra? ;) han stack iväg nån timme för att skjutsa Sören till travet och lämna saker hos farfar och då tog jag saken i egna händer :) jag satte ihop dom sista 4 lådorna helt själv. det är stort för att vara mig. sen skulle jag lägga den gråa glasskivan ovanpå. den var också tung! behövde lite lite hjälp av jenny bara med att sätta nå plastsaker mellan byrån och skivan. det var 6 st - och vi delade upp det på 4. det var alltså inga i mitten. jag tänkte väl att det kvittade hur det var :b men när pappa kom hem fick vi ordna så alla 6 var på varsitt ställe - för som vi gjort kunde man ju inte göra.. tydligen :b

- om det finns 6 plastblabla varför satte ni inte ut dom på 6 olika ställen då?
bra fråga..

ni tycker säkert att det är sånt tjat om mitt rum - så jag får väl lägga ut en bild när allt är på sin plats istället. fast jag kan inte lova att jag inte kommer nämna det igen ;)

_____________


vänta lite, jag ska bara leta fram ett nummer.
till vem då?
bärgningen!     (och sen skrattar han åt sig själv.)

konversation mellan jenny och pappa som ska ut och övningsköra tillsammans för första gången nånsin. 


DET ÄR VÄRT DET SEN

vi tog precis en paus från byråbyggandet. det tog på krafterna! :b
men jag ser det från den ljusa sidan; det är ju bara 5 lådor av 6 kvar..

jag och pappa for till IKEA strax efter 10 idag. där plockade vi på oss lampor, ljus, sängöverdrag, en spegel, glasskiva och byrån. jag kan tala om att den var tung - riktigt jäkla tung! och sen att den var i två delar gjorde det tungt gånger 2 ;o att få in den i bilen var en riktig utmaning, likaså att få upp den till mitt rum två trappor upp.. det slutade med att vi fick ta delarna var för sig istället. så tack vare det har jag fått motion idag ;) gör ingenting ifall jag ligger på soffan hela dagen..

vi håller på och monterar ihop den nu och hitills har det gått kanon. det är bara lådorna kvar och sen är den färdig. jag behöver även nya hyllor, tavlor, blommor.. 
vad jag skulle behöva en assistent!

STÄDNING, BESIKTNING OCH ÄNNU MERA STÄDNING

jag har städat och plockat undan massa saker här hemma idag! jag gillar att städa - vissa gånger :) sen runt 1-tiden tog jag en paus och följde med nathalie för att besikta hennes brors bil - en annan den här gången :b dom har 8 bilar totalt..

AND GUESS WHAT? tapetseringen är klar :D det blev jättefint! lägger in en bild sen så ska ni få se :) tack och lov att pappa kan fixa vadsomhelst!


ska snart bege mig upp till mitt rum och städa där med :)
sen är jag klar för idag på den fronten!


ONSDAG MORGON

nyvaken! pappa ska börja tapetsera mitt rum - alldeles nu :D - så jag var tvungen att gå upp tidigt idag. jag förstår inte hur jag kan vara så morgontrött när mina föräldrar är världens morgonmänniskor!

nu tänkte jag gå och pressa apelsinjuice :) c-vitamin kan jag inte ha någon brist på!



DESPERATE HOUSEWIVES

bara 18 minuter kvar :) fan vad mys! ska fixa chai-te tills det. massor!

jag har inte gjort nåt alls idag förutom att följt med Emelie till köpis. borde ha kollat på julklappar men det fanns inte i mina tankar just då. såklart!

och imorgon ska vi nog börja tapetsera iallafall. hoppas på att det blir så snyggt som jag tänkt att det ska bli :)

11;46

dags för mig att börja packa och fixa för att sedan åka till pappa :) hans vecka nu. tänk vad jag packat i mina dagar.. jag är rena rama experten!

CHAILATTE GÅNGER 2

efter mötet idag åkte jag, pappa & jenny och åt :) vi kollade även ut en byrå till mitt "nya" rum. jag hittade den här. med tanke på hur mitt rum ser ut kan jag inte ha vad som helst därinne - platsen till det finns inte. men den här blir nog perfekt. det tror jag :) sen ska det vara en glasskiva ovanpå också. det kommer bli så bra!


senare när jag vilat lite åkte jag till köpis och drack chailatte med jossis :) efteråt åkte vi vidare till jossan - där hon gjorde chailatte för första gången och jag måste säga att hon klarade det galant! det är nästan så att jag borde ge det ett försök jag också. med stort fokus på nästan.



BURNING INSIDE

jag känner mig inte på topp idag heller. är nog på väg att bli sjuk är jag rädd :/ jag som aldrig är sjuk! var längesen jag kände mig såhär hängig. jag får ta en alvedon och sen får det vara bra! ska snart ut med Tindra också i det här mysvädret - det kommer nog göra mig mycket piggare.. men efteråt kan jag vila ett tag innan jag ska iväg på möte.
det blir bra, det.

 

RSS 2.0