veckan i grundsund

jag har haft det så jäkla bra, du anar inte! jag behövde verkligen komma bort från den trista vardagen här hemma.
Grundsund ligger vid Lysekil, som ligger tio mil norr om Göteborg. Saltön spelades faktiskt in i Grundsund. den du!
som sällskap förutom min mamma, låtsaspappa, moster, hennes man och mina 2 kusiner så följde sofie med också. och det är jag jätteglad för, för veckan blev allt annat än tråkig :D



Lördag 26 juli

Sofie sov över på fredagen, så vi klev upp halv 7 och då började jag packa mina saker.. snacka om att vara ute i tid! men jag slängde ner allt som jag trodde jag behövde och sen fick det va. mamma kom strax innan 9 och hämtade oss. fast sen tog jag över ratten - och körde nästan hela vägen. det tog oss 7,5 timme att komma fram med alla stopp. gissa vem som bara hann lägga sig på soffan och somnade på 3 röda när vi väl kommit fram..? javisst. haha. men jag var helt slut. där jag lagt mig fick bli min sovplats hela veckan framöver. jag, sofie & helen sov i vardagsrummet så vi kunde liva och ha oss precis som vi ville. på lördagkvällen grillade vi och sen tog vi en promenad in till grundsund. det gick på kanske 5 minuter. och gissa vad, jag ska lätt flytta dit. jag var där senast när jag var 11 men jag kom inte ihåg att det var fint som det verkligen var. jag blev kär i stället helt enkelt. riktigt.



Söndag 27 juli

när alla var klara på morgonen åkte vi iväg till en strand - men det var första och sista gången till den :b för det första så var det snäckbotten. hur skönt är det att traska på, på en skala 1 - 10? och sen så var det så grymt mycket getingar. plus de sabla krabborna som man nästan klev på hela tiden. okej, kanske inte hela tiden.. men dom fanns där! nej, det var inte så populärt hos mig. senare gick vi till en resturang/bar inne i grundsund alldeles vid vattnet och drack några drinkar för mycket.. men kul hade vi :D



:D öppetiderna..  så är det inte hemma eller..



Måndag 28 juli

Vi bytte stranden emot klipporna. det tog max 5 minuter med cykel. där låg vi och pressade hela dagarna. och ibland så hände det faktiskt att man doppade sig också. när det är 30 grader varmt så var man tvungen ;) vad gjorde vi mer på måndagen förutom att sola..? jag minns inte. men antingen så spelade vi nåt sällskapsspel, kollade på någon film eller drack öl. och eftersom jag inte minns så borde det ju ha varit alternativ öl den här gången.. :b haha.

Tisdag 29 juli

låg på klipporna hela dagen. sofie körde på sina snygga sol-ställningar. så man ska bli brun på varje kroppsdel. haha, det var roande att se måste jag säga. det tyckte vi nog allihop ;D vi försökte lösa korsord också, så man inte bara låg där. timme efter timme. men vi kunde inte lösa nåt. vi är fan tvungna att köra på barnkryss i framtiden.. var kryssen verkligen för svåra, eller är det bara vi som inte är allmänbildade nog? jag tänker nog inte svara på det.. :) niclas, min tolvårige kusin, blev stucken av en geting på bakre låret typ. hur sjutton gick det till? vad jag har vetskap om så gör det ont en stund och sen så blir det bra. men den jäkeln spelade på det hela dan! han låg på soffan med en isgrej på sticket och gjorde ingenting. för han kunde inte, för det gjorde så ont. men det var ren lögn. vi frågade om han kunde hjälpa till att duka osv. det blir ju en hel del när man är 8 st. - nej, jag har så ont. jag kan inte göra nåt. gör ont när jag rör benet.. bla bla bla.
och vem var det som tog cykeln in till "stan" senare då? åh, den sabla ungen!! allt för att få slippa göra saker.
men jag höll tyst då, för typ första gången i mitt liv. fyfan hur våra gräl kan bli.

Onsdag 30 juli

Det skulle inte vara så bra väder på förmiddagen så vi bestämde oss för att åka färja till lysekil över dagen. för att spendera lite pengar sådär (; jag, sofie och helen gick tillsammans. hittade på världens finaste skor t.ex. sen köpte jag en ny bikini också. inte för att jag behövde det men jag var tvungen :) sen vid tolv-tiden kom värmen och då var det inte kul att gå runt där. nejfyfan. så vi satte oss i solen och jobbade på att bli ännu lite brunare. och sen när klockan blev halv 3 åkte vi tillbaks. åkte hem och gjorde oss i ordning. vi skulle till en annan restaurang nere vid vattnet, fast på andra sidan. och det var kanske det mysigaste jag varit med om. vi satt på övervåningen, fast på altanen med utsikt över vattnet och de fina husen på andra sidan. FAN VAD FINT. ska lägga upp kort sen, så fort jag får dom av min kusin. men jag kan ju redan säga nu att det kommer att gå sakta. hon är seg när det gäller såna saker :O haha, jag tycker allt var så fint. men det slår allt, om man jämför med som det är hemma i valbo. är inte så mycket att hänga i julgranen precis..
senare på kvällen blev det liveband och grejer. var hur mycket folk som helst. och så dom pratade. nä, fan vilken kväll det blev :)

Torsdag, Fredag

klipporna, vi låg ju där varje dag :) sen blev det duschen när man kom hem. jag tvättade mitt hår varje dag. så mitt hår kommer vara i bra skick ett tag framöver.. javisst. på de här sista kvällarna var man så slut att man inte orkade göra nåt i princip. varje kväll så satte vi på en film innan vi skulle sova. haha, jag såg ta mig fan inte en enda hel film!

på fredagen fyllde linn år också - grattis du :) 

Lördag 2 augusti

långt ifrån den roligaste dagen i mitt liv. jag ville verkligen inte hem. men så blev det ju. men jag ska tillbaka, det är redan klart. i vilket fall så klev vi upp 7 och började packa bilarna, vi hade packat allt i princip på fredagen, för att sedan städa ur hela stugan. åh vad tråkigt det var. men sen vid halv 9 for vi hem.

kom hem vid 4 tiden och sen på kvällen åkte jag hem till linn med tjejerna för att fira henne. det var kul. men sen blev det sandviken. och det var verkligen inte lika roligt. förstår inte att hon orkar.. ovanligt att jag har problem med knäppa tjejer. varför i hela världen ska alla vara så sjukt svartsjuka och reagera som idioter? det som hände förr, hände förr. så är det bara. bara för att man träffade någon förr så betyder det inte att man är ute efter den personen igen. nä fy fan. av vad jag såg igår så är det fel att prata med någon från sitt förflutna, som har skaffat någon ny.

___________

I swear I never meant to let it die
I just dont care about you anymore
It's not fair when you say that I didn't try
I just dont care about you anymore

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0